Ez a macska állandóan rémült fejet vág

A világ legrémültebb macskája

Petra
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Ezt a macskát elég furcsán alkotta meg a természet. Nem mintha bármi baj lenne vele, viszont olyan rémült feje van ennek a két foltnak köszönhetően a szeme fölött, hogy szegény cica bármit csinál, mindig párosul hozzá egy rémült arckifejezés is.

Rémült macska

A Facebookon szinte nap mint nap találkozni olyan posztokkal, amiken ilyen érdekes arckifejezésű állatok szerepelnek. Például ki nem ismerné azt a morcos képű cicát, aki morbid humoráról híres? Viszont nemcsak őt alkotta meg ilyen furcsán a természet. Most egy olyan cicát láthattok, aki szintén nagyon érdekes külsővel született. Bár nincs ezzel semmi baj, hisz teljesen egészséges. Viszont az a rémült arckifejezés, amit vág, egyszerűen elképesztő! A cicát két fekete csík tette ismertté a szeme fölött, amik ráadásul elég furcsa szögben helyezkednek el. Így a cica leginkább egy rémült bohócra emlékeztet, aki bármit is csinál, akár a földön fekszik, akár a kanapén hempereg, vagy éppen egérre vadászik, örökké idétlen fejet vág. Nem is csoda, hoy úgy terjednek a képei az interneten, mint valami vírus.

Rémült macska

A furcsa szemöldökű cica egyébként New Yorkban él és a neve Sam. A cicának teljesen hétköznapi élete van azt leszámítva, hogy mekkora sztár és hogy nagyon sokan ismerik. Viszont ennek az érdekes külsővel megáldott macskának nem volt mindig ilyen aranyélete, ugyanis mielőtt a gazdája befogadta volna, kóbormacska volt. A cica tulajdonosa viszont névtelen szeretne maradni a nyilvánosság előtt - elég az neki, ha a cicája híres és tele van a képeivel az internet a Facebooktól kezdve az Instagramon át a Twitterig. Egyébként minden azzal kezdődött, hogy feltett néhány képet Samről az Instagramra. Onnantól kezdve viszont ahogy az emberek felfedezték ezt az érdekes külsőt, elindult a lavina és nem lehetett megállítani.

Rémült macska

Persze Sam gazdája megkapta a szokásos vádakat, hogy a macska szemöldöke nem valódi, hanem festett. Ezért készített közelképeket is a cica szemöldökéről, amikkel bebizonyította, hogy szó sincs itt semmiféle trükkről, hanem ez valóban a természet csodája.

 

 

A cicának egyébként már saját honlapja is van, ahol a gazdája folyamatosan tájékoztatja a macska rajongóit arról, hogy a cica éppen mit csinál és hogy mik a kedvenc időtöltései. Más szóval mindent, amit egy átlagos macskáról is tudni lehet: szeret enni, aludni, viszont a váratlan és ijesztő meglepetéseket már annyira nem díjazza.

Rémült macska

Amikor a cica gazdája rátalált erre a furcsa szemöldökű jószágra az utcán és befogadta, biztos nem gondolta volna, hogy két folt ennyire felkavarhatja az internet világát és hogy Sam, ez a furcsa külsővel megáldott macska ekkora sztár lesz az interneten. Érdekes, hogy az élet néha milyen furcsa fordulatokat vesz. Ez a történet is egy kóbormacska befogadásával kezdődött és még ki tudja, mit hoz a jövő.

Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

gyökérzóna (rizoszféra)

virágos növények gyökerét körülvevő talajkörzet. A gyökérzónaban a talaj... Tovább

boronálás

az 5—8 cm-es felszíni talajréteg elmunkálása. Az eke nyomában járó fogas keveri,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek