notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez a macska állandóan rémült fejet vág

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

A világ legrémültebb macskája

Petra

Ezt a macskát elég furcsán alkotta meg a természet. Nem mintha bármi baj lenne vele, viszont olyan rémült feje van ennek a két foltnak köszönhetően a szeme fölött, hogy szegény cica bármit csinál, mindig párosul hozzá egy rémült arckifejezés is.

Rémült macska

A Facebookon szinte nap mint nap találkozni olyan posztokkal, amiken ilyen érdekes arckifejezésű állatok szerepelnek. Például ki nem ismerné azt a morcos képű cicát, aki morbid humoráról híres? Viszont nemcsak őt alkotta meg ilyen furcsán a természet. Most egy olyan cicát láthattok, aki szintén nagyon érdekes külsővel született. Bár nincs ezzel semmi baj, hisz teljesen egészséges. Viszont az a rémült arckifejezés, amit vág, egyszerűen elképesztő! A cicát két fekete csík tette ismertté a szeme fölött, amik ráadásul elég furcsa szögben helyezkednek el. Így a cica leginkább egy rémült bohócra emlékeztet, aki bármit is csinál, akár a földön fekszik, akár a kanapén hempereg, vagy éppen egérre vadászik, örökké idétlen fejet vág. Nem is csoda, hoy úgy terjednek a képei az interneten, mint valami vírus.

Rémült macska

A furcsa szemöldökű cica egyébként New Yorkban él és a neve Sam. A cicának teljesen hétköznapi élete van azt leszámítva, hogy mekkora sztár és hogy nagyon sokan ismerik. Viszont ennek az érdekes külsővel megáldott macskának nem volt mindig ilyen aranyélete, ugyanis mielőtt a gazdája befogadta volna, kóbormacska volt. A cica tulajdonosa viszont névtelen szeretne maradni a nyilvánosság előtt - elég az neki, ha a cicája híres és tele van a képeivel az internet a Facebooktól kezdve az Instagramon át a Twitterig. Egyébként minden azzal kezdődött, hogy feltett néhány képet Samről az Instagramra. Onnantól kezdve viszont ahogy az emberek felfedezték ezt az érdekes külsőt, elindult a lavina és nem lehetett megállítani.

Rémült macska

Persze Sam gazdája megkapta a szokásos vádakat, hogy a macska szemöldöke nem valódi, hanem festett. Ezért készített közelképeket is a cica szemöldökéről, amikkel bebizonyította, hogy szó sincs itt semmiféle trükkről, hanem ez valóban a természet csodája.

 

 

A cicának egyébként már saját honlapja is van, ahol a gazdája folyamatosan tájékoztatja a macska rajongóit arról, hogy a cica éppen mit csinál és hogy mik a kedvenc időtöltései. Más szóval mindent, amit egy átlagos macskáról is tudni lehet: szeret enni, aludni, viszont a váratlan és ijesztő meglepetéseket már annyira nem díjazza.

Rémült macska

Amikor a cica gazdája rátalált erre a furcsa szemöldökű jószágra az utcán és befogadta, biztos nem gondolta volna, hogy két folt ennyire felkavarhatja az internet világát és hogy Sam, ez a furcsa külsővel megáldott macska ekkora sztár lesz az interneten. Érdekes, hogy az élet néha milyen furcsa fordulatokat vesz. Ez a történet is egy kóbormacska befogadásával kezdődött és még ki tudja, mit hoz a jövő.

Forrás: boredpanda.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
695 237
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
4 443 211

aranka (Cuscuta)

a szulákfélék (Convolvulaceae) családjába tartozó, —>klorofill nélküli, fonalas... Tovább

lucernamegporzók

a lucernát a háziméhek a virág szerkezete miatt kevésbé tudják megporozni. Erre elsősorban a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek