Húsvéti programok kicsiknek és nagyoknak, Húsvéti programok családoknak! Húsvéti programok Magyarországon, a legkedveltebb húsvéti programok

hirdetes

Húsvéti programok

Szélesi Ferenc - Főkertész, GE.
2022 húsvéti programok- Legjobb Húsvéti programok - Húsvét együtt, húsvéti programok itthon

2022 húsvéti programok – Ibolya nap és húsvéti program a Gödöllői Grassalkovich Kastélyban

Ismét, mint minden évben, 2022-ben is vár mindenkit a Gödöllői Grassalkovich Kastély Ibolya napi illetve húsvéti programokkal. Az idei évben az Ibolya napi ünnepség kibővül gyerekeknek szóló kalandtúrákkal is. Húsvét hétfőn számos hagyományőrző, színes program várja az ide látogatókat. Erzsébet királyné ismét ellátogat Gödöllőre és a Díszteremben fogadást is tart! 

Cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich Kastély

2022 húsvéti programok – Húsvéti nyuszi-buli Tihanyban

2022. április 17.-én mindenkit szeretettel vár Tihany a húsvéti nyuszi-bulival. Hagyományőrzés, folklór és számos családi program, nem mellékesen a Balaton és Tihany szépsége! A Mádl Ferenc téren süthetsz kemencében húsvéti mézes kalácsot, simogathatsz természetesen nyuszikat, megkóstolhatod a tojásokat, kipróbálhatod a kosárfonást, a fafaragást és még táncház is lesz! 

hirdetes

Cím: Tihany, Mádl Ferenc tér

2022 húsvéti programok – Hollókői húsvéti programok

Idén sem marad el a három napos Hollókői Húsvéti Fesztivál, számos program vár kicsiket és nagyokat egyaránt! Az Ófalu parasztházai visszarepít titeket az időben, gazdag folklórprogramok, palóc koncertek, családi és gyermekprogramok nyújtanak hatalmas élményt mindenkinek! Húsvétkor az itt élő emberek magukra öltik híres, színpompás népviseletüket, és életre keltik a magyar húsvéti szokások legjavát. A vendégek ráadásul idén a „Próbáljon szerencsét Hollókőn” pályázat keretén belül bővültek a látnivalók, a vendégek egy népmese kellős közepén érezhetik magukat, számos koncert, kézműves bemutató, gasztronómiai programok és további érdekességek között.

hirdetes

A programok folyamatosan bővülnek! 

Húsvéti programok
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-03-31

Ilyet még nem hallottál! – Medvehagyma fesztivál Soponyban

Soponyban most egy teljes tavaszi nap erejéig mulathatunk a medvehagyma szezon nevében egy gasztro fesztivál keretein belül. Mutatom a részletes programot!

2022-03-24

Nincs Húsvét barka nélkül – mi a barka, milyen fajtái vannak és mikor virágzik?

Ha Húsvétról beszélünk, mindenki asztalán ott díszeleg a barka. De mi is a barka és miért köthető a húsvéthoz? Tudj meg többet cikkünkből a barka eredetéről!

2020-03-10

Húsvéti tulipánszüret vár a Balatonnál!

Vár mindenkit a húsvéti tulipánszüret idén is! Mikortól és hol tudtok tulipánt szüretelni? Cikkünkből kiderül a nagy tulipánszüret minden információja.

2022-03-24

Tavaszi kopogtató inspirációk

A virágok és a tavasz lelkünket is táplálják, így hoztam pár inspirációs ötletet ajtókopogtatókhoz, amivel tavaszi hangulatba öltöztetheted otthonodat.

2022-04-27

A legszebb anyák napi virágok, amik különleges jelentéssel bírnak

A különböző anyák napi virágok más és más jelentéssel bírnak, ami még különlegesebb anyák napi ajándékká teheti őket! Mutatjuk a legszebb anyák napi virágokat.

2022-02-28

Különleges dolgokat szimbolizálnak az esküvőn a virágok! - Ez a jelentésük az esküvői virágoknak

Mivel a legtöbb virág szimbolizál valamit, könnyű olyan esküvői csokrot alkotni, amely különleges jelentéssel bír, ha egy kicsit utánajárunk a dolgoknak.

2016-05-18

Régi hordó felhasználása a kertben

Szinte minden háznál lehet találni egy régi boroshordót, szerencsére van pár tökéletes megoldás arra, hogy felhasználhassuk ezt a szép kis hordót. Meg is mutatjuk, hogyan!

További cikkek ebben a témában


etológia (szokástan, viselkedéstan)

az állatok viselkedésével foglalkozó tudományág. Célja, más tudományágak eredményeit... Tovább

agrometeorológia

a ->meteorológiai viszonyoknak a mg. termelés tárgyaira, ill. folyamataira gyakorolt hatásával... Tovább

Tovább a lexikonra
Húsvét Húsvéti programok Ünnep