Húsvéti programok kicsiknek és nagyoknak, Húsvéti programok családoknak! Húsvéti programok Magyarországon, a legkedveltebb húsvéti programok

hirdetes

2017 húsvéti programok

Szélesi Ferenc - Főkertész

Évről évre egyre többen választják a húsvéti locsolkodás helyett a kirándulást, vagy más programot. Magyarország 2017-ben is számos húsvéti programot kínál, többek közt tojásfestés, kézműves vásár, borkóstolás és mézeskalács készítés várja a felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

2017 húsvéti programok- Legjobb Húsvéti programok - Húsvét együtt, húsvéti programok itthon

2017 húsvéti programok – Ibolya nap és húsvéti program a Gödöllői Grassalkovich Kastélyban

Ismét, mint minden évben, 2017-ben is vár mindenkit a Gödöllői Grassalkovich Kastély Ibolya napi illetve húsvéti programokkal. Az idei évben az Ibolya napi ünnepség kibővül gyerekeknek szóló kalandtúrákkal is. Húsvét hétfőn számos hagyományőrző, színes program várja az ide látogatókat. Erzsébet királyné ismét ellátogat Gödöllőre és a Díszteremben fogadást is tart! 

Cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich Kastély

2017 húsvéti programok – Húsvéti nyuszi-buli Tihanyban

2017. április 15.-16.án mindenkit szeretettel vár Tihany a húsvéti nyuszi-bulival. Hagyományőrzés, folklór és számos családi program, nem mellékesen a Balaton és Tihany szépsége! A Mádl Ferenc téren süthetsz kemencében húsvéti mézes kalácsot, simogathatsz természetesen nyuszikat, megkóstolhatod a tojásokat, kipróbálhatod a kosárfonást, a fafaragást és még táncház is lesz! 

hirdetes

Cím: Tihany, Mádl Ferenc tér

2017 húsvéti programok – Hollókői húsvéti programok

Idén sem marad el a három napos Hollókői Húsvéti Fesztivál, számos program vár kicsiket és nagyokat egyaránt! Az Ófalu parasztházai visszarepít titeket az időben, gazdag folklórprogramok, palóc koncertek, családi és gyermekprogramok nyújtanak hatalmas élményt mindenkinek! Húsvétkor az itt élő emberek magukra öltik híres, színpompás népviseletüket, és életre keltik a magyar húsvéti szokások legjavát. A vendégek ráadásul idén a „Próbáljon szerencsét Hollókőn” pályázat keretén belül bővültek a látnivalók, a vendégek egy népmese kellős közepén érezhetik magukat, számos koncert, kézműves bemutató, gasztronómiai programok és további érdekességek között.

hirdetes

A programok folyamatosan bővülnek! 

Húsvéti programok
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


juhosztályozás

annak, az ált. évenként egy alkalommal, többnyire tavasszal (április—májusban) végzett... Tovább

Alcide (MAS 100089)

Kukorica Cél: szemes Leírás:Hímvirágzása közepes. Az elsõrendû címerelágazások száma... Tovább

Tovább a lexikonra
Húsvét Húsvéti programok Ünnep