notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elvesztette a gyűrűjét, a kertben megtalálta

Hirdetés

Ez a nő 13 évvel ezelőtt elvesztette az eljegyzésé gyűrűjét – végül a kertjében került elő

Szélesi Ferenc - Főkertész
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Amikor az ember elveszít egy számára kedves ékszert, akkor beletelhet egy kis időbe, míg sikerül elfogadnia a helyzetet. Egy évtized elteltével azonban már teljesen érthető végleg feladni, hogy valaha előkerül majd.

A kertben találta meg elveszett gyűrűjét

A 84 éves Mary Grams sem gondolta volna, hogy valaha újra láthatja eljegyzési gyűrűjét, amíg egyszer csak egy nap menye felhívta telefonon és elújságolta neki, hogy megtalálta azt a kertjükben. Mindenki döntse el magának, hogy a történet melyik része lenyűgözőbb: hogy egy eljegyzési gyűrű 13 év után előkerül, vagy hogy ezt egy belenőtt répára „húzva” teszi.

 

Mary családja tegnap hívta fel őt és elmesélték neki, hogy megtalálták a rég elveszett eljegyzési gyűrűjét egy répa körül, amit éppen a vacsorához készülődés közben húztak ki a földből a családi farmon. A 84 éves Mary azt mondta, hogy nem tudta, csak viccelődnek-e vagy sem, de amikor unokája elvitte hozzá a répát, egyből tudta: „Ez az enyém!” A következő oldalon folytatom! 

Hirdetés

 

A kertben találta meg elveszett gyűrűjét

Grams még gyomlálás közben hagyta el a gyűrűjét albertai kertjében, Kanadában, és annak ellenére, hogy napokig keresgélte azt, végül nem sikerült rátalálnia. Sosem árulta el a férjének az esetet, inkább egy másik, kisebb gyűrűt húzott helyette, és csak remélte, hogy a férfi nem veszi észre. Szerencsére azért fiával megosztotta gyűrűje balszerencsés sorsát, és annak felesége volt az, aki végül valami különösre lett figyelmes a répák öntözése közben ugyan azon a farmon, ahol Grams elveszítette gyűrűjét – a farm már 105 éve áll a család tulajdonában.

 

Hirdetés

Grams nagy meglepetésére a talált gyűrű valóban az övé volt – egy szempillantás alatt ráismert, amikor fia és menye elhozták neki. A happy end akkor teljesedett be, amikor kiderült, hogy a gyűrű még mindig jó az idős hölgy ujjára. Sajnos férje 5 évvel ezelőtt, 60 év házasság után elhunyt, de most végre (újra) egy olyan emléke tőle, ami mindig vele lesz majd. Grams elmondása szerint ha még mindig köztük lenne, akkor biztosan jót nevetett volna az egészen.

 

Íme egy kép Maryről és férjéről, Normanről az 1950-es évek elején tartott esküvőjükön. Norman 5 évvel ezelőtt halt meg, a gyűrű tegnap került elő.

 

 

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
373 581
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
6 957 756
Közösség

hibrid búza

a heterózishatás kiaknázására búzával is kísérleteznek a nemesítek. A búza azonban a pl.... Tovább

medence

az állat törzsének hátulsó szakasza. Tájékai: a kereszttájék, ehhez csatlakozik kétoldalt... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 199

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek