Ezek az állatok nem tudják, hogyan kell használni a bútorokat

A háziállat és a bútorok esete

Petra
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Ezek a kutyák és macskák bár a család tagjai, azonban mégse tudnak teljesen beilleszkedni az emebrek viágába. Legalábbis a bútorokat nem mindig tudják használni.

Háziállatok

Imádjuk ezeket a szőrös kis jószágokat, akik általában hűséges társaink a mindennapokban, viszont akkor nem rajongunk értük annyira, amikor önzántukból nekiállnak átrendezni a házat. Bár nem akarnak ők rosszat, csak próbálnak még jobban beilleszkedni a családba - sajnos néha szó szerint. Ezért előfordul, hogy kedvenceinknek néha meggyűlik a bajuk a kanapékkal, a székekkel és más olyan egyszerű bútordarabokkal, amik használata számunka pofon egyszerű, viszont az nekik néha egy hatalmas rejtély. Például ez a vizsla eléggé meglepett és csalódott fejet vág azon a függőágyon. De a kék székkel közlekedő társa még rosszabbul járt, csak ő úgy tesz, mintha mi se történt volna.

 

Háziállatok

Ez a kutya is olyan értetlenül néz, mint akinek fogalma sincs, mi folyik itt. Megpróbálta ő is ugyanúgy használni a széket, mint a gazdája, viszont a dolgok nem egészen úgy sültek el, mint ahogy elképzelte. A macskák is elég nevetséges helyzetekbe tudnak kerülni néha, viszont a kutyáknak annyi hátrányuk van, hogy nem éppen a kecsességükről híresek. Így a kutyáknak nagyobb kihívást jelentenek a bútorok, mint például ennek a macskának, aki belegabalyodott a szekrényben lógó vállfákba. Bár ez a cica sem érti, mi történt vele.

 

Háziállatok

Bár a kanapé nagyon kényelmes, mégis sokszor kifog a kutyákkal. De legalább ennek a hatalmas, szürke ebnek sikerült leülni, bár nem ülhet valami kényelmesen - legalábbis az arckifejezése ezt mutatja, aztán ki tudja? Viszont a társa már jobban fel tudta magát találni a kanapén, bár igaz, egy kicsit furcsán fest. De a lényeg, hogy jól érzi magát.

 

Háziállatok

Néha elég érdekes dolgokat eredményezhet, ha egy kutya nekiáll felfedezni a házat. Különösen azért, mert nekik fogalmuk sincs, hogy mire lehet használni például egy mosogatógépet. Viszont úgy látszik, ez a kutya remekül elvan az edények között.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Hevesi Körzeti Földhivatal

Földhivatal Körzeti Földhivatal Cím: Heves Szabadság u. 1. 3360 Magyarország Tovább

orrhosszúság

a belső szemzúgokat (szemszögleteket) összekötő egyenes távolsága lovon a szájnyílásig,... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok