Mi lesz, ha keresztezzük a paradicsomot és a burgonyát?

hirdetes

Egy növényen terem a burgonya és a paradicsom!

Szélesi Ferenc - Főkertész
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Létrehozták álmaim növényét, nem gondoltam volna, hogy valaha sikerül, de megcsinálták a lehetetlent, keresztezték a paradicsomot és a burgonyát, az eredmény szerintem magáért beszél! Azért az ízére kíváncsi lennék.

Ez lesz a burgonya és a paradicsom keresztezéséből!

Szerintem mindenki elfogadná ezt a növényt a kertjében, én biztosan. Egy oregoni cég ugyanis egy olyan hibridet fejlesztett ki, ami enyhén szólva sem mindennapi. Ez a növény nem csak, hogy különleges, de még nagyon mutatós is, a világ már most a csodájára jár.

Gondolj bele, egy munkával létre tudsz hozni kétféle terméket! Tökéletes szerintem! Nincs más dolgod ebben az esetben sem, csak palántáznod, de nem csak burgonyád, vagy paradicsomod lesz, hanem egyszerre mind a kettő! Lapozz tovább a részletekért! 

Ez lesz a burgonya és a paradicsom keresztezéséből!

A Keetchup ’N’ Frioes néven ismertté vált termék egyébként már beszerezhető egy pár helyen, nálunk azért még várni kell rá. A tökéletessége abban rejlik, hogy a föld alatt ízletes burgonya terem, a föld felett részen pedig koktélparadicsomot szemezgethetünk. Nagy előnye ugyanaz, mint a zöldségeknek egyaránt, cserépben és szabadföldben egyaránt nevelhető!

hirdetes

Az oregoni cég rájött arra, amire már sokan, még pedig arra, hogy a burgonya és a paradicsom ugyanabba a családba tartozik, így tökéletesen megférnek egymás mellett. A legszuperebb az egészben, hogy nem kellett genetikai módosítás sem a növényhez, ugyanis oltást használtak. Engem meggyőzött, téged is, szeretnél ilyen növényt? 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

korrózióvédelem

mindazoknak az eljárásoknak az összessége, amelyekkel az atmoszferikus környezet, a... Tovább

Jupiter

Burgonya Cél: chips célfajta Leírás:A növény magas, átmeneti típust képez a szár- és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek