Itt a hideg és ezzel együtt a befagyott szélvédők is megjelentek

hirdetes

Pillanatok alatt megszabadulhatsz a jégtől!

Szélesi Ferenc - Főkertész, NA
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Hamarosan megérkezik a tél, vele együtt a hó, a hideg és természetesen a szélvédőkön is megjelenik a jég. Gondolom téged is idegesít, hogy minden reggel kapargatnod kell a jeget a kocsi szélvédőjéről, éppen ezért mutatok egy szuper módszert, ami segít pár másodperc alatt megszabadulni a jégtől!

Így tüntetheted el a jeged pár másodperc alatt a szélvédőről

Jég eltüntetése percek alatt

Én egészen a tavalyi évig küszködtem ezzel a roppant bosszantó problémával, általában sietnem kellett a munkahelyemre, a kocsi a szabadban volt éjszaka, és természetesen megjelent a jég. Miközben kapargattam a szélvédőt, azon gondolkoztam, hogy már majdnem ott lennék a munkahelyemen, hogyha gyalog indultam volna el, de nem adtam fel, kapartam tovább. A kezem lefagyott teljesen, hiába volt rajtam kesztyű, teljesen átázott…

Hogyan tüntessem el a jeget gyorsan?

Biztos vagyok abban, hogy sajnos sokan vannak úgy, ahogyan én is...Reggel van, ráadásul hideg, ilyenkor a legszívesebben visszafeküdnénk a jó meleg takaró alá. Természetesen ezt nem lehet megtenni, ki kell mennünk, a kocsinkat pedig nem tudtuk éjszakára garázsban tárolni, szóval meg is van a baj. Jöhet a jégkaparó, szabadítsuk ki a kocsit, és mehetünk tovább! Ha te is utálod a kapargatást, akkor szerencséd van, tavaly ugyanis rátaláltam egy tökéletes megoldásra, amit most meg is osztok veled! 

hirdetes

Jég eltüntetése egy flakon segítségével

Nincs másra szükség, mint egy szórófejes flakonra, öntsük bele 2/3-mad rész tiszta alkoholt és 1/3-mad rész vizet, majd adjunk hozzá 1 evőkanál mosogatószert. Keverjük fel és már fújhatjuk is rá a szélvédőre. A hatás nem marad el, nézd csak meg te is az alább található videóban! 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

állattan (zoológia)

a biol.-nak az állatokkal kapcsolatos ismereteket összefoglaló, rendszerező tudományága.... Tovább

lovak vastagbélférgessége

okozói a Strongylidae fonálféregcsalád tagjai. A kifejlett férgek a vakbélben és a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek