A tökéletes aranygaluska receptje – Készítsd el te magad!

A tökéletes aranygaluska receptje – Készítsd el te magad!

AN
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az aranygaluska a magyarok egyik legnagyobb kedvence, a most következő cikkben megmutatom nektek, hogyan készíthetitek el a tökéletes aranygaluskát könnyedén, saját kezűleg!

Íme a tökéletes aranygaluska receptje

Íme a tökéletes aranygaluska receptje 

Az egyik legszebb nevű magyar desszert, amit szerintem mindenki szeret! Én már akkor alig bírom magammal, amikor megérzem az illatát, nagyon imádom! A lényeg minden esetben az, hogy csak és kizárólag nagy adagot készítsünk belőle, biztosa el fog fogyni az egész, ráadásul pillanatok alatt!

Nincsen nagy titka az elkészítéséhez, sokan azonban nem képes tökéletesen elkészíteni, valamit mindig elrontanak, legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják.

Éppen ezért most megmutatom nektek a világ legjobb receptjét, kezdj bele minél hamarabb, az egész család és a vendégek is imádni fogják, ebben biztos vagyok! A receptért lapozz a következő oldalra! 

Aramygaluska hozzávalók

  • 60 dkg liszt,
  • 2 dkg élesztő,
  • 4 dl tej,
  • 2 tojás,
  • 6 dkg vaj,
  • 2 dkg só,
  • 20 dkg cukor,
  • 20 dkg zsír,
  • 20 dkg dióbél.

Aranygaluska elkészítése

A lisztből, a tejben felfuttatott élesztőből, vajból, tojásból tésztát gyúrunk, ezt kelni hagyjuk. Vékonyra nyújtjuk, kicsi szaggatóval kiszaggatjuk, zsírba mártogatva tepsibe, vagy formába egymás mellé rakjuk, darált dióval megszórjuk és a tetején ezt megismételjük, sütőben szép pirosra megsütjük. Vaníliasodóval tálaljuk.

Forrás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

95/2008. (VII. 25.) FVM rendelet

Az egyes állatbetegségek és zoonózisok felszámolására, ellenõrzésére és megfigyelésére... Tovább

aszat (Cirsium)

a ->fészkesek családjának a csöves virágúak alcsaládjába tartozó nemzetség. Gyakori és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek