Leesett az utánfutóról egy anyamalac, keresik a tulajdonost

Elhagytak egy 190 kilós anyamalacot

Szélesi Ferenc - Főkertész
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Egy elég érdekes felhívást találtunk a facebookon, mely szerint valaki elhagyott egy 190 kilós anyamalacot. Pilisszentivánon haladt keresztül egy autós, az utánfutón szállította a malacot, ő azonban úgy gondolta, hogy nem akar továbbmenni, vagy ki tudja mi történt, de a lényeg, hogy lekerült az utánfutóról.

Leesett az utánfutóról egy anyamalac, keresik a tulajdonost

A disznó jelenleg a solymári állattelepen van ápolás és megfigyelés alatt, mivel sérüléseket szenvedett az esést követően.
Pilisszentiván község Polgármesteri Hivatala keresi azt az autóst, aki tegnap délután az utánfutójáról elhagyott egy kb 190 kg-os élő anyadisznót. A felhívást itt olvashatod.

 

FIGYELEM, NEM VICC!
Pilisszentiván község Polgármesteri Hivatala keresi azt az autóst, aki tegnap délután az utánfutójáról elhagyott egy kb 190 kg-os élő anyadisznót. A disznó jelenleg egy solymári állattelepen van ápolás és megfigyelés alatt, mivel az esésből eredően sérüléseket szenvedett. Kérjük, hogy a tulajdonos a 26-367-322-es telefonszámon jelentkezzen!

 

/Eredeti link/

 

Nem egyedi esetről van szó, ugyanis találtunk egy hasonlót is, lapozz tovább

Leesett az utánfutóról egy anyamalac, keresik a tulajdonost

A következő videóban szereplő disznó elég bátor volt, vagy éppen öngyilkos szeretett volna lenni…a kocsi éppen a vágóhídra megy, az állat viszont úgy döntött, hogy elmenekül. Nem hittem a szememnek egyébként, azt hittem, hogy nem fogja túlélni az akciót, de úgy tűnik, hogy nem lett semmi baja az esést követően.

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

gátrepedés

a ->péra felső szöglete és a végbélnyílás közötti tájék szöveteinek részleges v. a... Tovább

Mezõkövesdi Földhivatal

Földhivatal Postacím: 3401. Pf. 29. Cím: Mezõkövesd Egri út 1. 3400 Magyarország ... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok