FIGYELEM!!! - OSSZÁTOK!!! - ÍRJUK ALÁ!!!

hirdetes

FIGYELEM!!! - OSSZÁTOK!!! - ÍRJUK ALÁ!!!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket.

Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!

A hazai akác megóvására elindult egy kezdeményezés, mely szerint:

Legyen az akác Hungarikum! Kérlek Titeket a lenti linkre kattintva,
támogassátok az akác védelmét!

A fehér akác (Robinia pseudoacacia) méze és a fájából készült erdészeti termékek legyenek hungarikumok!
Ez ifj. Pályi Zoltán nyírségi erdőmérnök aláírási kezdeményezése, amihez már
eddig is sokan csatlakoztak.

A cél 100.000 elektronikus aláírás összegyűjtése, ami egyáltalán nem lehetetlen.

hirdetes
Biztosan van Magyarországon illetve a Kárpát-medencében, vagy akár az egész világon ennyi ember, akinek érték az akác.
Kérjük ezért, hogy Ön is írja alá a beadványt és küldje tovább a petíció linkjét
azoknak, akikről úgy gondolja, hogy egyetértenek ezzel a céllal.

 

A petíció aláírásához KATTINTS IDE!
 

Kérlek Titeket, ismerőseiteknek is küldjétek tovább, legyen sikeres a kezdeményezés!
 

További képek

Európa akácerdeinek a fele Magyarországon található és a kontinens akácmézforgalmának 70 százaléka is innen származik. Ennek szakadhat vége, mert természetvédő szervezetek lobbi tevékenységének hatására Brüsszel kiirtathatja a növényt az unió egész területéről.
Magyarországon jelenleg 420-430 ezer hektáron található akácerdő. Tény, hogy nem őshonos, de gazdasági, erdőgazdálkodási és különösen méhészeti szempontból az egyik legfontosabb – közölte Mészáros László, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke. „Sok éves átlagban 40-60 százalékát akácerdőről termeljük a mézeinknek. Az akácméz felvásárlói ára mindig magasabb, mint a virágmézeké, a legtöbb bevételt a magyar méhészeknek ez biztosítja. A virágzati ciklusban két pozícióban is tudják a méhészek legeltetni a méheiket”, tehát a bevétel még stabilabb – fogalmazott, hozzátéve: a kiváló magyar akácméz exportszempontból is nagyon fontos.

Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!Valószínűleg Ti is olvastátok/hallottátok már, hogy mondvacsinált természetvédelmi okokra hivatkozva, az EU kiirtaná Európában az akácerdőket. Mindenki aláírása számít!
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Tovább a Lexikonhoz

fenológiai bázis

a növényvédelmi előrejelzésben alkalmazott, a károsítok fejl.-ének megfigyelésére... Tovább

.../2006. (...) FVM rendelet

a szõlõfeldolgozás és a borkészítés során keletkezõ melléktermékek lepárlásáról és... Tovább

Tovább a lexikonra