Ezek az ideális kutyafajták idősebbek, nagyszülők és kicsik, gyerekek mellé

hirdetes

Ezek a tökéletes kutyafajták a nagyszülők és a gyerkőcök számára

SFV
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Tökéletes kutyafajták nagyszülők és unokák mellé

Mopsz


Azok számára, akik idejük nagyrészét szeretik a kanapén fekve tölteni, a tökéletes kutya a mopsz lesz, mert nagyon könnyen tud alkalmazkodni a környezetéhez és életmódunkhoz. A mopszot nem bánná az idősebb generáció, akiknek nincs energiája mozogni. Gondozásuk egyszerű, szőrük sem igényel odafigyelést.


Yorkshire Terrier


A Yorkshire Terrier neked való, ha egy kicsi, szerény kutyát szeretnél, aki sokáig melletted lesz. Megfelelő gondoskodással ez a fajta átlagosan 13-20 évig is élhet. Általában lakásokban fordul elő, mivel ez a fajta egy újabb kevés törődést igénylő. Nem sok testmozgásra van szükségük, inkább fognak a térded pihenni, és ez a legjobb!

hirdetes


Francia bulldog


A francia bulldog kicsi, aranyos, és tökéletes lakásba. Kutyaszakértők szerint a ez a fajta szeretetteljes és élénk. Kevés odafigyelést igényelnek, nincs szükségük rendszeres testmozgásra, és emellett elbűvölő személyiséggel és nagy fülekkel rendelkeznek.


Walesi Corgi Pembroke


Ezek a kistermetű fajták óriási gyönyörű fülekkel vannak megáldva, biztosan elnyerik a szívedet. Intelligens kutyafaj, amelyik már hosszú ideje a brit királyi család kedvence. Ennek ellenére nem igényli azt a pompát és törődést, amit ott kap.


hirdetes
Japán spániel


Megígérjük, hogyha japán spánielt szerez be, nem kell sokat fáradnia a gondozással. Ennek a kiskutyának a fizikai aktivitása is kicsi, ami jó hír. Kevés karbantartást igényel, és nem zajos, keveset ugat, mint a többi kutya. Soha nem okoznak csalódást, ha a hűséges barátról van szó.


West Highland Terrier


Ismertebb nevén westie, a terriereket pedig általában szeretik az idősebb otthonokban. Ennek a fajtának kedves temperamentuma van, ami jó ölebekké teszi őket. Kistermetűek, kényelmesen lakhatnak lakásban, és csak napi egy óra mozgást igényelnek. Meglepően nem sok karbantartást igényel a különleges, puha szőrük.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában