A Balaton legújabb fesztiváljára rengeteg embert várnak jövőre

hirdetes

A Balaton legújabb fesztiváljára rengeteg embert várnak jövőre

ZH
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Rendkívüli új fesztivál nyitja meg a kapuit a Balatonnál jövő márciusban, ahova már most rengeteg vedéget jósolnak a szervezők és a résztvevők. Ismerd meg a TASTE BALATON fesztivál!

Balaton fesztivál

A Taste Balaton Fesztivál újdonságai

2024 tavaszán érkezik a Balaton legújabb rendezvénye, a TASTE BALATON fesztivál, ami 10 nap alatt közel 100 programmal várja az érdeklődőket. Az eseménynek már most óriási visszhangja van, hiszen a balatoni régió legjobb éttermei és kulturális intézményei együttműködve különleges gasztro- és kulturális élményekkel készülnek a látogatók számára.

Élmények a Tó Körül

A fesztivál szervezői, köztük Budavári Dóra, az esemény alapítója és szervezője, azt vallják, hogy a Balaton ebben az időszakban legalább annyit tud nyújtani az ide érkező vendégeknek, mint nyáron. A tavaszi TASTE BALATON lehetőséget teremt arra, hogy a balatoni vendéglátók és vendégeik egy kicsit kevésbé megszokott időpontban, nyugodtabb keretek között találkozhassanak.

A fesztiválon 26 balatoni étterem, gasztrohotel és kulturális intézmény vesz részt, kínálva minden csatlakozó étteremnek különleges, csak ebben az időpontban elérhető menüket és programokat. A TASTE BALATON nem pusztán egy hagyományos értelemben vett kitelepülős fesztivál, hanem lehetőséget ad az éttermeknek, hogy saját környezetükben mutassák be magukat.


Kulturális Élmények És Finom Ételek

A fesztivál kiemelkedő célja a kulturális és gasztronómiai élmények összekapcsolása. A vendégek nappali programokban is részt vehetnek, így a TASTE BALATON nemcsak esti, hanem széleskörű nappali elfoglaltságot is kínál. A szervezők szeretnék, ha a fesztivál új vendégeket vonzana a gasztronómia világába, és a résztvevő éttermek személyességére, családias hangulatára helyezik a hangsúlyt.


hirdetes

 

Kóstoljunk És Tekerejünk!

A TASTE BALATON együttműködik a Balaton Bike 365-tel, így a vendégek elektromos biciklivel is közlekedhetnek a fesztivál helyszínei között. A tavaszi és őszi bringázás kiváló lehetőséget nyújt a Balaton felfedezésére, és a parttól eltávolodva egy egészen más világot fedezhetünk fel.

Részvevő Éttermek

A fesztivál résztvevői között olyan neves éttermek találhatók, mint a Konyhám Stúdió 365, Anna Grand Hotel, Bistro Sparhelt, Dobosi Birtokközpont, Hableány, Kistücsök Food & Room, NOON Restaurant & Lounge, és sok más.

hirdetes

A Fesztivál Lélektana

A TASTE BALATON nem pusztán gasztronómiai és kulturális rendezvény; inkább egy élmény, amely a Balaton téli arcát mutatja be. Budavári Dóra, a fesztivál egyik alapítója és szervezője, elmondta, hogy egy olyan rendezvényt álmodtak meg, ahol a látogató könnyen egy főzős workshopon, egy szabadtéren megterített asztal körül vagy egy időutazáson találhatja magát.

A fesztivál szervezői szerint a Balaton télen is számos élményt kínál, és a tavaszi időpont lehetőséget teremt arra, hogy a látogatók új megvilágításban lássák a régiót. A kora tavaszi időszakban a Balaton környéke még nyugodtabb, de ugyanakkor tele van élettel és különleges kulturális eseményekkel.

Kiemelt Élmények

A TASTE BALATON a résztvevő éttermek számára is egy különleges lehetőség. Nem csupán az ételek és italok bemutatására szolgál, hanem egy olyan fórumot teremt, ahol az éttermek kreatívan prezentálhatják magukat. Az éttermek saját környezetükben, "otthonukba" várják a vendégeket, akiknek így lehetőségük nyílik a Balaton környék legjobb gasztronómiai kínálatát felfedezni.

Gazdag Programkínálat

A TASTE BALATON fesztivál több mint 100 különleges programot kínál, így mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő eseményt. A gasztro- és Balaton-rajongók részt vehetnek például gasztronómiai workshopokon, tematikus vacsorákon, könyvbemutatókon, beszélgetéseken, koncerteken és még számos más érdekességen.

Új Szemszögből A Balaton Körül

A TASTE BALATON fesztivál egy új szemszögből mutatja be a Balaton régióját, kiemelve a téli és kora tavaszi időszak egyediségét. A szervezők azt remélik, hogy a fesztivál segít megismertetni a látogatókat a Balaton téli arcával, és ösztönzi őket, hogy fedezzék fel a téli időszakban is kínált különlegességeket.

A TASTE BALATON rendezvénye egyesíti a gasztronómia, a kultúra és az aktív pihenés szerelmeseit, és lehetőséget teremt a Balaton téli vonzerejének felfedezésére. A résztvevők egyedi és változatos programokban vehetnek részt, miközben a balatoni éttermek és gasztronómiai élmények mellett a téli Balaton szépségeit is élvezhetik. Budavári Dóra és a fesztivál szervezői várják az érdeklődőket, hogy együtt fedezzék fel a Balaton téli kincseit és élvezzék a TASTE BALATON kínálta gazdag programokat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

abiotikus tényezők

a —>környezetnek élőlények életfolyamataira ható, azokat szabályozó élettelen... Tovább

.../2006. (...) FVM rendelet

a földmûvelésügyi és vidékfejlesztési miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek