Retro dalok nélkül nincs szilveszteri buli!

hirdetes

Ezek a legjobb retro szilveszteri dalok

NA
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Imádtuk és a mai napig imádjuk ezeket a dalokat, mindenki tudja kívülről a szövegüket, és még a fiatalabb korosztály is szívesen bulizik rájuk egy-két szám erejéig. Nekünk viszont ezek a számok egyet jelentenek a fiatalságunkkal, így, hát nosztalgiázzunk együtt!

Retro szilveszteri dalok

Hungária: Micsoda buli

A Hungáriát senkinek sem kell bemutatni, hiszen a legismertebb és legsikeresebb magyar rock and roll-együttes, a mai napig egyik legnépszerűbb hazai könnyűzenei együttesnek számít. Olyan nevek voltak a bandában, mint az alapító, Fenyő Miklós majd a későbbi tagok: Szikora Robi, Dolly, Flipper Öcsi.

Cserháti Zsuzsa: Különös Szilveszter

Sokak szerint minden idők legjobb magyar női hangja, a 70-es évek egyik legfoglalkoztatottabb énekesnője. A 90-es évek végén hatalmas visszatéréssel örvendeztette meg a közönséget, sajnos, szomorú sorsát mindenki ismeri. Hangja örökre a szívünkben és a dalaiban él, különösen ez a kedves szilveszteri nótában!

ABBA: Voulez-Vous

hirdetes

A 70-80-as évek világhírű svéd együttese sokaknak egyet jelent a fiatalságával. Nehéz egy dalt választani a sok közül, ami alkalmas lenne tőlük szilveszterre, hisz a legtöbb daluk igazi party szám! Nekünk ez a kedvencünk!

V’Moto-Rock: El kell, hogy engedj

Az egyik legmeghatározóbb magyar rock együttes, Demjén Ferenc alapításával, aki a Bergendy együttesből lépett ki.  Az összes dalukat imádjuk, de talán ez a kedvencünk, amit teli torokból lehet énekelni a szilveszteri bulikon.

Wham!: Last Christmas

Igaz, ez valójában karácsonyi dal, mégis a Geroge Michael által alapított együttesnek ez a dala egyet jelent az ünnepi szezonnal, és nem lehetne teljes az év lezárása ennek a számnak a lejátszása nélkül.

hirdetes

Kool&The Gang: Celebration

Egy igazi ünneplés nem is lehetséges a világ egyik legsikeresebb R&B és funky együttesének a „Celebration” dala nélkül! Lehet le kell csúszni előtte pár italnak, de biztos, ha ez a szám lejátszásra kerül, ott senki sem tud ülve maradni majd!

Nena: 99 Luftballons

A német énekesnőt ez a szám tette híressé, leginkább Európában, azonban több dala már nem lett ekkora siker. Németül tudók előnyben vannak a zene éneklésénél, de az is biztos, hogy egy-két ital után már mindenki úgy érzi, hogy tud németül!


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Bakteriológiai laboratórium és Talajbiológiai laboratórium

Laboratórium Vezetõ: Dr. Németh József osztályvezetõ Cím: Pécs Kodó... Tovább

talajmikrobiológia

a ->talaj mikroorganizmusaival foglalkozó biol. tudományág. Foglalkozik a növények... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek