PRISTA kenőolajok a mezőgazdaságban

PRISTA kenőolajok a mezőgazdaságban

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A tavaszi mezőgazdasági munkák megkezdésekor, a munkagépek felkészítése a folyamatos probléma nélküli működésre, kiemelt jelentőségű. A megfelelő karbantartási munkák elvégzésével a meghibásodások miatti anyagi károk elkerülhetők, a kieső gépidők okozta anyagi veszteség is csökkenthető. A karbantartási munkák egyik fontos része a téli leállás vagy hosszabb pihenőidő utáni újraindításkor a gépben maradt olaj lecserélése, mind a motor, hajtómű, mind hidraulika oldalról. A mezőgazdaság szezonális jellegéből adódóan ez technikailag rendkívül indokolt, hiszen a munkagépben maradt olaj tavaszra már sokat veszíthet eredeti jó tulajdonságaiból, és a megnövekvő üzemóra igénynek nem biztos, hogy megfelel.
PRISTA kenőolajok a mezőgazdaságban
A tavaszi mezőgazdasági munkák megkezdésekor, a munkagépek felkészítése a folyamatos probléma nélküli működésre, kiemelt jelentőségű. A megfelelő karbantartási munkák elvégzésével a meghibásodások miatti anyagi károk elkerülhetők, a kieső gépidők okozta anyagi veszteség is csökkenthető.
A karbantartási munkák egyik fontos része a téli leállás vagy hosszabb pihenőidő utáni újraindításkor a gépben maradt olaj lecserélése, mind a motor, hajtómű, mind hidraulika oldalról. A mezőgazdaság szezonális jellegéből adódóan ez technikailag rendkívül indokolt, hiszen a munkagépben maradt olaj tavaszra már sokat veszíthet eredeti jó tulajdonságaiból, és a megnövekvő üzemóra igénynek nem biztos, hogy megfelel.

A mezőgazdasági munkák elkezdéséhez most olyan PRISTA mezőgazdasági kenőanyagokat javaslunk, amelyek egyre nagyobb népszerűségüket éppen annak köszönhetik, hogy műszakilag kielégítik a korszerű munkagépek igényeit és árban is rendkívül kedvezőek.

A PRISTA SUPER DIESEL magas teljesítményszintű, többfokozatú motorolaj, amelyet a Közép-Kelet Európában leggyakrabban előforduló nagy terhelésű dízelüzemű szívó- és turbó dízel motorok igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A személy- és teherszállításban, a mezőgazdaságban és az építőiparban megbízható működést biztosít a motorok számára hidegindításkor és nagy terheléseknél egyaránt. Összehangolt adalékolásának köszönhetően a motorolaj bázikus tartalékai elegendőek valamennyi veszélyes égési bomlástermék semlegesítéséhez a motorban, valamint meggátolják a kokszképződést és lerakódást a dugattyúkon és a hengerfalon. Kitűnő oxidációs stabilitása miatt az olaj viszkozitás növekedése kismértékű az előírt csereperiódus mellett.

A felhasználói tapasztalatok támasztják alá, hogy a PRISTA SUPER DIESEL használatával csökkenthető a motorolaj fogyasztás a teljes olajcsere-periódus alatt.
Két viszkozitási fokozatban kerül forgalomba: a hazai éghajlati viszonyoknak legmegfelelőbb SAE 15W-40 viszkozitási fokozatban, valamint SAE 20W-50 viszkozitási fokozatban, amelyet a kissé korosabb munkaképekhez vagy magasabb környezeti hőmérséklet esetén ajánlunk.
Teljesítményszint és jóváhagyás: API CF-4 /SG;
ACEA E2-96 Issue2; ACEA B2-98; MB 227. 1

A PRISTA UTTO SAE 80W univerzális hidraulika- és hajtóműolaj speciálisan megválasztott magas minőségű hidrogénezett alapolajból és kiváló minőségű, egyedileg összeállított adalékcsomagból készül. A korszerű traktorok, egyéb mezőgazdasági eszközök és földmunkagépek kenő- és munkafolyadékaként hajtóművekhez, differenciálművekhez véglehajtásokhoz, nedves-fékekhez, tengelykapcsolókhoz és hidraulikus rendszerekhez ajánljuk. Jellemzi még a kiváló kopáscsökkentő és berágódás gátló hatás, kivételes termikus és oxidációs stabilitás, nagyon jó összeférhetőség a tömítésekkel, garantált rozsda és korrózió elleni védelem és minimális zaj a fékeknél.
Elsősorban John Deere gyártmányú mezőgazdasági erőgépekhez ajánlott, de Ford New Holland, White-Farm és Deutz gyártmányokhoz is megfelelő lehet, a gépkönyvi előírások szerint.
Teljesítményszint: API GL-4,

Specifikációk: John Deere JDM J20C; Allison C-4; Caterpillar TO-2; Massey-Ferguson M1141/M1135; Ford ESN-M2C134-D
PRISTA UTTO SAE 80W univerzális hidraulika- és hajtóműolaj most még kedvezőbb áron érhető el a PRISTA kereskedelmi hálózatában.

Minkét ajánlott termék 180kg-os hordós és 18 literes kiszerelésben kerül forgalomba.
PRISTA kenőanyagok értékesítése az egész országot lefedő nagykereskedelmi hálózaton keresztül történik. Az értékesítési helyekkel kapcsolatos bővebb tájékoztatás miatt hívják a 23/524-749 telefonszámot.
Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

csemegekukorica (Zea mays conv. saccharata Koern.)

Amerika felfedezése után került Európába. Nagyban csak a 19. sz. óta termesztik. Magja, főleg... Tovább

Hétvégi gyerekprogram Symbol Budapest

Hétvégi gyerek örömök a Symbol Budapest szervezése által. A gyermekeknek szervezett... Tovább

Tovább a lexikonra