Melyik fát választod? Ezt árulja el rólad! - Ismerd meg a személyiséged fő típusjegyeit!

hirdetes

Melyik fát választod? Ezt árulja el rólad!

FO
Melyik fát választod? Ezt árulja el rólad! - neked milyen a jellemed?

No.3. Bölcs és Meditatív

A harmadik fa arról árulkodik, hogy te egy intelligens ember vagy (és annak is tartod magad), aki nagy nyomatékot ad a gondolatainak és az ötleteinek. Szereted megérteni, hogyan működik a világ, és szeretsz játszani az elméletekkel, az okokkal és a hatásokkal amik az életünkre hatással vannak. Lehet, hogy egy kicsit befelé forduló személynek tűnsz, de a valóság az, hogy rendkívül élvezed azoknak az embereknek a társaságát, akik hozzád hasonlóan élvezik az elmélkedést és a tanulást.

No. 4.    Vidám és Bátor

Ha ebbe a személyiségtípusba tartozol, a téged legjobban leíró szavak a boldog és optimista. Te egy igazán intelligens, megértő, és kreatív ember vagy, aki mentes az előítéletektől és aki tudja, hogyan élvezheti az életet igazán. Impulzív személyiség vagy, bár tagadhatatlanul egy kicsit rendetlen és kicsapongó is. Az a feladatod, hogy rátalálj önmagadra, és a körülötted levő emberek életébe színt és  változást vigyél.

hirdetes

No. 5.    Analitikus és Ideologikus

hirdetes

Nagyon érzelmes ember vagy, olyan nagy érzékenységi faktorral a világ felé, ami arra kényszerít, hogy jótékonykodj, mindezt egy rendkívül kedves és magabiztos bájjal. A világot egész különlegesen érzékelő finom szenzoraidnak köszönhetően olyan rendkívüli kreativitással bírsz, ami lehetővé teszi számodra a különböző művészi és kreatív munkák elvégzését, mint a lakberendezés, stílus tanácsadás, vagy a képzőművészetek bármelyik része. Nagyon fontos, hogy minden alkalommal, amikor érzed, hogy szükséged lenne egy kis nyugalomra, akkor valóban vonulj vissza a saját kis vackodba, és keresd meg a újra békét, távol a világ zajától.

No. 6.    Bájos és Lelkes

Ha a hatodik fát találtad a leginkább neked valónak, akkor te egy igazán spontán személy vagy, tele lelkesedéssel, kalandvággyal, de mindezek mellett felelősségteljes is. Rendkívüli összhangban élsz az univerzummal, épp ezért szeretnéd a befolyásodat arra használni, hogy egy jobb világot hozz létre mindenkinek. Ennek érdekében nagy energiákat fektetsz a tanulásba, hiszen szerinted a  jólét alapja a tudás. Ebből kifolyólag nem csak szorgalmas és éles eszű diák, de remek tanár is válhat belőled.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-08-01

A növényeink újjáélesztése, ha hőkárt szenvedtek

A legrosszabb, ami megtörtént növényeinkkel a hőkár. Ellenőrizd a növényeidet, és ha elhervadtak vagy leégtek, akkor tedd meg a fontos lépéseket hőkár esetén!

2022-07-31

Miért rohad a paradicsomom alja? – kérdések és válaszok a virágzás utáni rothadásról

Te is találkoztál már azzal a problémával, hogy a paradicsomgyümölcseid alja rohadni kezdett ott, ahol korábban virág volt rajta? Mutatjuk, mi áll a hátterében!

2022-08-04

Gyomok a járda között? Így szabadulhatsz meg tőlük mindörökre!

A járdafelületek perzselőek és szárazak, különösen nyáron, ami jellemzően azt jelenti, hogy semmi sem maradhat meg alattuk, persze a gaz ennek is ellentmond!

2022-08-09

Mit ültess augusztusban? Ezek a növények tuti befutók

Az augusztus remek alkalom, hogy megtervezzük a következő évet. Nem tudod mit ültess augusztusban? Akkor itt az ideje, hogy elvesd a szívós egynyári növényeket.

2022-08-03

Egyszerű vegán sajtok: vágható cukkinisajt és kenhető paradicsomsajt

Mutatunk két könnyű vegán sajt receptet is. Az első egy cukkiniból készített puha sajt, a másik pedig narancsszínű paradicsomos nacho sajt. Egyszerű, de mennyei!

2022-07-31

Minden, amit a hortenzia neveléséről tudni érdemes

Ha nem virágoznak a hortenziáid, vagy csak néhol szárad a lebvelük, nem reménytelen a helyzet. Még Neked is lehetnek gyönyörű hortenziáid! Mutatjuk, hogyan!

2022-07-31

Mikor és hogyan érdemes szüretelni a retket?

Szeretnél tavasztól az első fagyokig folyamatosan friss retket fogyasztani a saját kertedből? A kulcs az, hogy időben szüreteld, és ültesd újra. Mutatjuk, mikor!

2022-07-26

Így használd fel az extra uborkákat

Az uborka savanyítása, kovászos uborka készítése remek ötlet a tartósításra, de más módja is van az uborka felhasználásának. Ízletes alapanyag főzéshez is!

További cikkek ebben a témában


tájfajta

1. (növ.) Egy-egy vidéken a —>természetes szelekció folyamán hosszú idő alatt... Tovább

hektolitertömeg (hl-tömeg, térfogattömeg)

valamely mag 100 1-ének kg-ban kifejezett tömege. Értékmérő tulajdonság: a nagyobb... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek kert Kertészet Növénytermesztés