Amerikában tarol a magyar lángos

hirdetes

Amerikában is tarol a magyar lángos!

A magyar fiatalember gondolt egyet és elkezdett lángost sütni Ne Yorkban. Azt viszont szerintem álmában sem gondolta volna, hogy a magyar lángos akkora sikert fog elérni, hogy szinte mindenki hozzá fog járni! 

Magyar lángost esznek Amerikában

Prepuk Zsolt és munkatársa olyat tett, ami szerintem még senkinek sem jutott eszébe. Nekem sem jutna az eszembe ilyen, mivel köztudott, hogy az amerikaiak többsége csak a gyorskaját eszi meg, és most gyorskaja alatt a mekis hamburgert és a hasonlókat értem. Eszembe nem jutna, hogy az a finom lángos, ami idehaza osztatlan sikert arat, megeszik ott is. És nem csak, hogy megeszik, hanem egyenesen imádják! Prepuk Zsolt lassan akár megnyithat egy egész hálózatot, ugyanis valóban hatalmas a sikere és valószínűleg ő az egyetlen, aki magyar lángost készít Amerikában.

hirdetes

A magyar lángososnak egyébként holnapja is működik, kicsit más ízekben lehet kapni, mint itthon. Megtalálható azért az utánozhatatlan sajtos-tejfölös változat is, de ahogy néztem a honlapot, láttam nutellás-banános lángost, füstölt lazacos-tejszínes-kaviáros-kapros lángost, de még kőrözöttel készített lángost is! Mostanra már a rendőrök is lecserélték a szeretett fánkot a jó kis magyar lángosra. A következő oldalon mutatok egy videót is, amin lehet látni, mennyire imádják a finomságot!

Magyar lángost esznek Amerikában

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Sátoraljaújhelyi Földhivatal

Földhivatal Körzeti Földhivatal Cím: Sátoraljaújhely Kazinczy út 41. 3981 Magyarország ... Tovább

okula

szm.-n a szemet fehér alapon körkörösen körülvevő, színes folt. Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek