Lappiramissal a mezőgazdaságért

Lappiramissal a mezőgazdaságért II.

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az EU csatlakozással a magyar mezőgazdaság (egyes gazdálkodók) nehéz helyzetbe fognak kerülni - a nyugat európai gazdálkodók tőkefölénye, valamint jobb piaci poziciójuk és főleg ismereteik alapján. Új utakat kell keresni, gondolkozni, kísérletezni kutatni szükséges nemcsak nagyban, hanem „kicsiben” - háztájiban - is.

Lappiramissal a mezőgazdaságért

Senki, de senki ne várja el azt, hogy a sült galamb a szájába repül, akármilyen formában is! Ne feledjék, a nagy ismeretek, nagy lehetőségek garázsokból, pajtákból kis pénzű „kis” emberek okos és nem szellemileg bebetonozott agyából indultak ki! A lehetőség akkor is lehetőség, ha nem ismételgeti a szakirodalom, a média és nem „tudományosan” megalapozott, mint a DDT, a kohósalak-beton, stb. stb. (órák hosszat lehetne még sorolni) és még Liszenkoval sem lehet történelmileg bezárni a sort. Tehát senki sem csalhatalan, eddig is túl sok ember halt meg szegényen, mert nem tudott intuitív módon élni, kísérletezni, gondolkozni, és csukott szemmel elment a lehetőségei mellett. Ezen cikk kb. december 15.-e körül lesz az Ön kezében, kedves Olvasó. Ha most gyorsan lép és gondokozva cselekszik, már tavaszra tudni fogja a tennivalóit, annyi tapaszatalatot gyüjthet össze. Ez pénzértékű tapaszatalat. Mivel itt „csak” negyvenezer éves bizonyíték van a piramishatásról, olvassa el Max Tóth Gyógyító Piramis című könyvét! Ne kérdezze meg szomszédját, lakhelye illetékes agytrösztjét, úgy sem tudja, úgy sem ismeri, nem ő találta fel, nem írt róla könyvet, stb. meghát minek ez?! A ló akkor is négylábú és nincs hat-párti egyetértés az eddig elmondottakkal kapcsoltban, ámen…! Kishazánk tele van a „mit hogyan miért nem lehet” szakér-tőivel, ezért csak tőlük kellő távolságban végezze kísérleteit!

Legyen bátor önálló, mert megéri!

• Ha most a LAPPIRAMIS lap sima oldalára helyez borsót, kukoricát, stb. és ott hagyja szárazon 24-48 órán keresztül, majd ezt követően csírázatatja - különbséget fog tapasztalni a csíranövény fejlettségében. Gyors növekedést dús gyökérzetet eredményez a „besugárzás”. (lásd a képeket is!) 2002 tavaszán kisparcellán megismétli a kísérletet. 2003-ban már nagy-ban… ez a sikertörténetek kezdete!

Ehhez a kísérlethez csupán egy LAPPIRAMIS lap, vetőmag és némi munka kell (talán ez is akad…)


kukorica magvak csírázásának eredménye
48 órás ying-yang sugárzás után (lappiramis lapa téve)• LAPPIRAMIS lapra vizet helyez 8-12 órára, utána ezzel öntözi meg a szobanövényeit…

• LAPPIRAMIS lapon aktivált vízzel itatja állatait, megfigyeli a hatást; egészségesebb jó húsú (ízű) állatai lesznek.

• LAPPIRAMIS-sal kellően aktivált vizet felmelegít villanyrezsón. Méri az áramfelvételt (fogyasztást) és összehasonlítja normál csapvízzel. 6-14% energia megtakarítást tapasztal. (OBI-ban lehetett venni egyfázisú fogyasztásmérőt még az elmúlt évben, 220V feszültségre…) Ne felejtse el, egyforma vízmennyiséggel, hőfokkal kell kísérletezni!

Egy kis gondolkozás és adott a lehetőség a központi fűtéseknél energiamegtakaritásra: csak a egy-két radiátor mögé kell elhelyezni egy #25-ös PVC LAPPIRAMIS-t (Ára jelenleg: 3909 Ft. + postaköltség) és ezzel párhuzamosan a radiátorok előtt kellemes piramislap sugárzást kap kb. 2-3m távolságon belül (egészségvédő hatás!) Ezen hatások üzemelő (van víz-cirkuláció) fűtés esetén kb. 1-2 nap múlva érzékelhetőek.

Ahol vizet kell melegíteni, ott nem csak energiát takarít meg, hanem csökkenti a vízkőkiválást, főzésnél javul az étel íze. Kérjük olvassa végig figyelmesen júliusi-augusztusi-novemberi számainkat, gondolja végig lehetőségeit.

Ezen cikk írója sok százezer Ft-ot takarított meg saját lakásánál és cégénél a LAPPIRAMIS energia kísérleti hasznosításával, valamint sok száz beteg ember gyógyításához járult hozzá, mivel a LAPPIRAMIS egyúttal GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ is (mely joggal kapta meg még a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását is)! Ide kapcsolódóan: a mezőgazdasági munkában megfáradt dolgozó ember közérzete javítható, testi-szervi fájdalmai csökkenthetők LAPPIRAMIS-sal.

Egy megjegyzés még: a LAPPIRAMIS egy bioenergia termelő egység sok-sok előnnyel. Az 1800-as években az elektromosság is „szalonképtelen” volt, elvégre a régi elavult ismeretekből is jól meg lehetett élni! Soha, de soha nem érdekelt a szkeptikus gondolkodású, lusta emberek véleménye!

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

.../2006. (...) FVM rendelet

a termõföldre vonatkozó elõvásárlási és elõhaszonbérleti jog gyakorlásával... Tovább

számosállat

áll.-statisztikai, valamint üzemszervezési mértékegység, amely különböző fajú, fajtájú,... Tovább

Tovább a lexikonra