notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Utazás előtt áll, és fél a fertőzéstől, jól teszi, tájékozódjon a célországban fertőző betegségekről: hepatitisz, kolera, malária és védőoltás

Hirdetés

Nyaralna, de fél attól, hogy fertőző betegség várja? Jogosan teszi!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Nem is gondolnánk, de a Horvátországban is elkapható pl a hepatitis betegség. Hogy ezt honnan tudom? Utazáselőtt.hu! Megújult az egyetlen magyar nyelvű, utazási betegségekkel foglalkozó információs portál!
Megújult az utazási betegség portál: hepatitisz, kolera, malária és az ellenük való védőoltás, vakcina bemutatása.

 

Az utazási betegség portál


Megújult arculattal, naponta frissülő tartalommal várja az utazni indulókat az utazaselott.hu weboldal. Ez az egyetlen olyan magyar portál, amely célországonként mutatja, hogy milyen betegségek fordulnak elő és milyen védőoltások felvétele javasolt az oda látogatók számára. Több, mint 30 utazással kapcsolatos betegségről és  a hazai patikákban kapható összes védőoltásról találhatunk információt. Az informatív, könnyen kezelhető weboldal számtalan hasznos információt nyújt az utazni vágyóknak.

A hepatitisz A és B program

A weboldal az Egészségtudatos Utazásért Program keretén belül információs portálként működik. Idén tavasszal a program a hepatitisz A és B betegségekre helyezi a kommunikáció fókuszát. A hepatitis A és B erősen és közepesen elterjedt betegség a Mediterráneum legtöbb országában, így tavasszal és nyár elején, amikor a legtöbben készülnek Dél- és Közép-Európába különösen indokolt felhívni a hepatitis veszélyre a figyelmet..

Hirdetés

Friss orvosi hírek

A weblap főoldalán hetente frissülnek a hírek, amelyek egyrészt saját forrásból készülnek szakorvosok bevonásával, másrészt a hazai és nemzetközi weboldalakon megjelent legérdekesebb és legközérdekűbb információkat gyűjtik egy csokorba a hepatitis-szel és az utazási betegségekkel kapcsolatban. Az érdeklődők feltehetik személyes kérdéseiket az „Orvos válaszol” rovatban, a szakértők pedig személyesen válaszolják meg a leveleket. Az utazók egymással is megoszthatják tapasztalataikat, élményeiket a fórum rovatban. Az oldalon található például online oltás emlékeztető is, mely e-mailben emlékezteti a regisztrálókat a hepatitis oltások esedékességének időpontjára. Egy program segítségével bármely országra és annak jellemző betegségeire, valamint kötelező és javasolt védőoltásokra is rákereshetünk.

Hirdetés

Oltóhelyek, védőoltás, vakcina

Az utazaselott.hu készítői  összegyűjtötték az oltóhelyek címeit és elérhetőségeit is.Külön rovat foglalkozik a tévhitekkel, amelyeket érdemes átgondolnia minden felelősségteljes utazónak. Néhány hepatitis-en vagy egyéb utazási betegségen átesett beteg, pedig saját példáján keresztül mutatja be, hogy mi ellen érdemes védekezni, és hogyan lehet megelőzni az olykor súlyossá is fajulható betegségeket. Természetesen az utazaselott.hu praktikus tippeket ad arra is, hogy mit tegyünk az útipatika-csomagba, ezen kívül szakszótárral segíti a tájékozódást, amennyiben az olvasó nem ért valamilyen kifejezést. Érdemes akár hetente felkeresi az oldalt, ha idén nyáron vagy később utazni készülünk, hiszen az utazási betegségekkel kapcsolatban minden újdonság és hír azonnal olvasható a főoldalon.

 

Forrás: http://www.utazaselott.hu

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
462 909
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
462 909
Közösség

számosállat

áll.-statisztikai, valamint üzemszervezési mértékegység, amely különböző fajú, fajtájú,... Tovább

hőszigetelés

kis hővezető képességű anyag felhasználása hőkiegyenlítésre vagy a hőveszteség... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 149

Átlagos értékelés: 4.8