A legújabb trend: gyümölcs és zöldség dekoráció az esküvőkön- dekorálj gyümölccsel az esküvőkön

hirdetes

A legújabb trend: gyümölcs és zöldség dekoráció az esküvőkön

VN
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Nem tudnánk ennél jobb irányt elképzelni az esküvői dekorációban, mint hogy gyümölcsök és különböző zöldségek váltsák fel a habos masnikat, virágos végteleneket. 

Zöldés, gyümölcs dekoráció esküvő

Zöldségek és gyümölcsök az esküvői dekorációban?

Minden új év új esküvői trendekkel kopogtat be az ajtón. Szerencsére egyre inkább a fenntarthatóság felé kacsingatnak ezek az esküvői trendek is. Bármilyen hihetetlenül hangzik is, a gyümölcsök gyorsan felváltják a virágokat a legújabb esküvői trendekben. Így nem a dekorációt kidobni, hiszen egyszerűen el lehet fogyasztani az est folyamán. Gyümölcsök széles választékban bukkannak majd felesküvői tortákban, esküvői csokrokban és dekorációkban nagy formákban vagy apró részletekben, de nem lesz hiány zöldségekből sem. A paprika, a chili, a fehérrépa, a brokkoli és a paradicsom is helyt kaphat az esküvő dekorációban. A zöldségeket külön-külön vagy összeállítva asztali futószalagokká alakíthatjuk, virágokkal összerakva virágszobrok részeként stb.

hirdetes

Álomesküvő álom gyümölcsökkel? Ehhez kell egy jó helyszín is! Engedjétek meg, hogy ajánljunk egyet! A kaposvári RV Event rendezvényhelyszínein nemcsak csodás dekorációval, hanem nagyon finom ételekkel, különleges gyümölcsboxokkal várják az esküvőre érkezőket. A gyümölcsös catering szolgáltatás Kaposváron külsős helyszínen is elérhető, a környező településekre is kiszállítanak.

Hol jelennek majd meg a gyümölcsök az esküvőkön?

Az esküvői feliratok ötleteitől, a színpalettáktól és a ceremóniák hátterétől az esküvői ruhák és kiegészítők választékáig a különféle gyümölcsök szinte minden esküvői részletben éreztetik jelenlétüket. Például a hagyományos fehér esküvői torták helyett hagyományos vagy cukrozott gyümölcsöket használnak majd. A gyümölcsökről ismert, hogy romantikus és rusztikus színt adnak, és sokkal olcsóbbnak tartják, mint a hagyományos virágos esküvői tortákat. Számos módja van annak, hogy gyümölcsöt vagy zöldségeket vigyünk fel az esküvőbe szerencsére, csupán egy kis kreativitás kell az egészhez. Adunk is néhány tippet ehhez a következő oldalon.

hirdetes

Hogyan csempészheted bele a kert legfrissebb, legszebb gyümölcseit, zöldségeit az esküvői dekorációba? Lapozz és mutatjuk a gyümölcsöző esküvői dekorációs ötleteinket! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2024-02-28

A csodálatos sétányrózsa ültetése és gondozása

Ha te is szeretnél gyönyörködni a sokszínű virág szépségében, akkor most mutatok néhány hasznos infót a sétányrózsa ültetésével, és gondozásával kapcsolatban.

2024-01-18

Mi az oka, ha nem kel ki a fokhagymám a kertben?

A fokhagyma termesztése nem bonyolult folyamat, ám, ha nem kelt ki a fokhagymád a kertben, akkor lehet te is az öntözéssel rontottad el.

2024-02-06

Ezeknek az egynyári virágoknak a magját februárban kell elültetni!

Felhívjuk minden kertész figyelmét arra, hogy a február egy nagyon rövid hónap, egyet-kettőt pislogunk, és már véget is ér, pedig sok mindent most kell ültetni!

2024-02-26

Termessz chili paprikát úgy, mint egy profi

Termessz idén te is chili paprikát, már márciusban kezdheted a csíráztatást: kövesd a szakértő lépéseit, hogy te is profi chili termesztő lehess idén!

2024-01-16

Milyen növényfajt érdemes termeszteni Magyarországon?

Egyetlen növényünk termesztési lehetőségei sem függetlenek a termelés belső és külső feltételeinek meglététől, ezért ezeket kell megvizsgálni választás előtt.

2024-02-22

Nem csak szép, de jól alkalmazkodik is: ismerd meg az erdei tündérfürtöt

Az erdei tündérfürtöt csak imádni lehet: jól alkalmazkodik, szereti az árnyékos helyeket és nem igényel nagy törődést, legyen neked is erdei tündérfürtöd!

2024-01-02

4 zöldség, amit már februárban el kell ültetned, ha bőséges termést szeretnél

Az egyik leginkább örvendetes dolog februárban, hogy mindössze 28 napos, és utána jön is a tavasz. Tudtad, hogy vannak zöldségek, amit már februárban elültethetsz?

2023-12-31

Wasabi: Tudtad, hogy a világ egyik legnehezebben termeszthető fűszernövénye?

A világ egyik legdrágább és legnehezebben termeszthető fűszernövénye, a wasabi, különleges ízével és egyedi jelenlétével hódítja meg a gasztronómia szerelmeseit.

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Biatorbágy és Vidéke Állatvédõ Egyesület (közhasznú szervezet)

Állatvédõ szervezet Elnök: Horváth Barbara Adószám: 18680504-1-13 Számlaszám: OTP... Tovább

keverékszilázs

olyan silózott takarmány, amelyben a fehérjében dús pillangósokat szénhidrátban gazdag... Tovább

Tovább a lexikonra
dísznövény Érdekességek kert Növénytermesztés Zöldség