A legújabb trend: gyümölcs és zöldség dekoráció az esküvőkön- dekorálj gyümölccsel az esküvőkön

hirdetes

A legújabb trend: gyümölcs és zöldség dekoráció az esküvőkön

VN
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Nem tudnánk ennél jobb irányt elképzelni az esküvői dekorációban, mint hogy gyümölcsök és különböző zöldségek váltsák fel a habos masnikat, virágos végteleneket. 

Zöldés, gyümölcs dekoráció esküvő

Zöldségek és gyümölcsök az esküvői dekorációban?

Minden új év új esküvői trendekkel kopogtat be az ajtón. Szerencsére egyre inkább a fenntarthatóság felé kacsingatnak ezek az esküvői trendek is. Bármilyen hihetetlenül hangzik is, a gyümölcsök gyorsan felváltják a virágokat a legújabb esküvői trendekben. Így nem a dekorációt kidobni, hiszen egyszerűen el lehet fogyasztani az est folyamán. Gyümölcsök széles választékban bukkannak majd felesküvői tortákban, esküvői csokrokban és dekorációkban nagy formákban vagy apró részletekben, de nem lesz hiány zöldségekből sem. A paprika, a chili, a fehérrépa, a brokkoli és a paradicsom is helyt kaphat az esküvő dekorációban. A zöldségeket külön-külön vagy összeállítva asztali futószalagokká alakíthatjuk, virágokkal összerakva virágszobrok részeként stb.

hirdetes

Álomesküvő álom gyümölcsökkel? Ehhez kell egy jó helyszín is! Engedjétek meg, hogy ajánljunk egyet! A négycsillagos Kristály Hotelbe nem az exkluzív szolgáltatásai, modern, letisztult könnyen minden témába belepasszoló stílusa miatt szerettünk bele, hanem mert olyan tökéletes helyen van. Éppen a Balaton-felvidék kellős közepén, nem nagyon messze a sok ezer kanyargós szőlőtőkéktől, teljesen zöld övezetben, madárcsicsergős környéken. Csodás esküvő helyszín: esküvőhelyszín Balaton északi part. https://kristalyhotelajka.hu/eskuvohelyszin-balaton-eszaki-part.html 

Hol jelennek majd meg a gyümölcsök az esküvőkön?

Az esküvői feliratok ötleteitől, a színpalettáktól és a ceremóniák hátterétől az esküvői ruhák és kiegészítők választékáig a különféle gyümölcsök szinte minden esküvői részletben éreztetik jelenlétüket. Például a hagyományos fehér esküvői torták helyett hagyományos vagy cukrozott gyümölcsöket használnak majd. A gyümölcsökről ismert, hogy romantikus és rusztikus színt adnak, és sokkal olcsóbbnak tartják, mint a hagyományos virágos esküvői tortákat. Számos módja van annak, hogy gyümölcsöt vagy zöldségeket vigyünk fel az esküvőbe szerencsére, csupán egy kis kreativitás kell az egészhez. Adunk is néhány tippet ehhez a következő oldalon.

hirdetes

Hogyan csempészheted bele a kert legfrissebb, legszebb gyümölcseit, zöldségeit az esküvői dekorációba? Lapozz és mutatjuk a gyümölcsöző esküvői dekorációs ötleteinket! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2023-01-30

A trombitafolyondár ültetése, metszése és fajtái

A trombitafolyondár az egyik legszebb kúszónövény, amely igencsak kevés odafigyelést igényel. Néhány fontos dolgot azonban nem szabad elszalasztani!

2023-02-07

Így nevelj friss zöldhagymát a kidobásra szán maradékból egy pohár vízben!

Ha zöldhagymát vásárolsz, levágod a végét, ki ne dobd, hiszen egy pohárvízbe téve új hagyma nő ki belőle, rengeteget spórolhatsz ezzel az egyszerű technikával!

2023-02-02

Egyszerű trükk: Így csíráztass édesburgonyát, akár a konyhaablakban!

Egy nagyon egyszerű trükkel te is hajtathatsz a konyhaablakodban is édesburgonyát, aminek még a levele is ehető- mutatjuk hogan csíráztass édesburgonyát!

2023-01-31

Ezek a legjobb tippek a fa alá ültetéshez

A fa alatti növények remekül tudnak mutatni, feltéve, ha ki is bírják ott az árnyékos, száraz talajban sokáig: de ne aggódj, léteznek ilyen növények!

2023-01-30

A lilaakác ültetése, termesztése és gondozása

A lilaakác erőteljesen virágzik tavasszal, új növekedéskor lila színű virágcsoportokat hoz létre, amelyek viszont a fő hajtások sarkantyújából kelnek ki.

2023-02-06

A tavasz egyik legszebb virága: ültessünk kék nőszirmot!

A kék nőszirom hazánk egyik legkedveltebb nővénye, amit akár tavasszal is elültethetünk, de érdemes betartani a megfelelő lépéseket a kék nőszirom gondozásához!

2023-01-30

Útmutató a fák és a cserjék késő téli és korai tavaszi metszéséhez

Tekintsd meg listánkat arról, hogy mely fákat és cserjéket kell metszeni a nyugalmi hónapokban – és kapj néhány általános metszési tippet a szezonra!

2023-01-23

A leggyakoribb növénybetegség – Mi okozza a gyökérrothadást?

A gyökérrothadás egy nagyon veszélyes és gyakori betegség, egy olyan fertőzés, ami szó szerint az alapoktól elpusztíthatja a növényt. Hogyan előzheted meg?

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

intron

főként az eukarióták sejtjeiben levő DNS-nek (dezoxiribonukleinsav) azok a néhány száz... Tovább

heteroméria

a különböző, nem allél gének ellentétes hatása egy tulajdonság kialakításában. (gén-kölcsönhatás) Tovább

Tovább a lexikonra
dísznövény Érdekességek kert Növénytermesztés Zöldség