Gazdász szépe 2019 – Interjú Hegyesi Katalinnal

Okos és szorgalmas 2019 legszebb gazdászlánya – Interjú Hegyesi Katalinnal

Szélesi Ferenc
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Ismerjétek meg 2019 legszebb gazdászlányát

A gazdaság mellett megmaradt azért a női éned, erre kiváló megerősítés a Gazdász Szépe verseny. Arra lennék kíváncsi, hogy férnek meg egymás mellett a női dolgok és a gazdaság velejárói?

Úgy gondolom, attól, hogy gazdaságban dolgozom és etetek, fejek, birkát ellettek, vagy trágyát talicskázom, még lehetek nő és lehet műkörmöm, vagy eljárhatok kozmetikushoz és fodrászhoz és viselhetek csinos ruhát is. A körmöm az mindig megvan csinálva, olyan méretűre, amivel kényelmesen tudok dolgozni, kozmetikába is havonta járok. A csinos, de kényelmes ruhákat nagyon szeretem, a jószágoknak mindegy milyen ruha van rajtam. 

Kérlek mesélj a Gazdász Szépe versenyről, te jelentkeztél, vagy egy ismerősöd tette meg helyetted, hogy zajlott a megméretettés?

A Gazdász Szépe versenyt idén már negyedik éve rendezte meg a Jóska Bátyám oldala, ahova olyan lányok, hölgyek jelentkezését várták, akik a mezőgazdaság valamely területén tevékenykednek, szóval, nemcsak szépnek kell lenni, de a mezőgazdaságban is ki kell venni a részed. Volt egy jelentkezési határidő, ez idő alatt kb. 30-35 hölgy nevezett egy fotóval és egy 8-10 mondatos bemutatkozó anyaggal.

A jelentkezett hölgyeknek 2 hetük volt, hogy minél több szavazatot gyűjtsenek Like-ok formájában, majd a három legtöbb szavazatott lány jutott a verseny döntőjébe, ahol egy 5 perces videó anyagot kellett készíteni, hogy jobban megismerjenek az emberek, ezek a videók felkerültek a youtube csatornára is, a finálé pedig Budapesten, az Agroinform stúdiójában zajlott egy Facebook élő videós szavazás keretében. Az én jelentkezésem, úgy történt, hogy már évek óta követtem a versenyt, csak nem volt bátorságom jelentkezni. Idén kérdeztem a párom, mit gondol jelentkezzek-e? A válasz: ha te nem, akkor ki?

Így hát készítettünk egy szuper fotót és jelentkeztem. A verseny első napjától én vezettem a szavazást, a lezáráskor 5400 szavazatom volt, 1400-zal több mint a második helyezettnek. Mondhatom a bemutatkozó videóm nagy port kavart, mivel sokan megkérdőjelezték a valóságot, de hát ez a valóság. Az élő videós szavazáson is 200 szavazat fölénnyel nyertem. Nagyon boldog voltam, mikor kimondták a nevem. A nyereményem egy szegélyvágó fűkasza, lombtrágya, Jóska Bátyám által készített ajándékcsomag. 

Miben változott meg az életed a verseny óta?

Túl sokban nem változott, nyilván pörgősen telnek a napjaim, de ugyanúgy csinálom a dolgaim, mint eddig.  Néhány sajtó megkeresett, készítettek riportot, interjú velem. A helyi falunapon egy versenyt bonyolítottam le, de szívesen reklámoznék valamilyen mezőgazdasági cikket vagy hasonlót. Rengeteg Facebook üzenetet és hozzászólást kapok, amik pozitívak, gratulációk, aminek nagyon örülök, hogy tisztelik az emberek még a munkát és az állattartást. Úgy gondolom, hogy ez egy szép dolog, amit egy évig én képviselhetek.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

sebkezelés

alapvető feladata a —>sebgyógyulás kedvező feltételeinek megteremtése. Ilyenek a... Tovább

embólus

a vérpályában úszó többé-kevésbé szilárd képlet, amely gyakran embóliáx okoz. Lehet a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek