Nyilatkozni kell február 15-ig a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás támogatásában résztvevőknek

Február 15. a határidő!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Nyilatkozni kell február 15-ig a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás támogatásában résztvevőknek - olvasható a zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási támogatás kötelezettségének teljesítésének mértékéről szóló MVH közleményben. Nem egyszerű dolog a támogatás elnyerése, de sok pénzt biztosít.
 

Nyilatkozni kell február 15-ig a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás támogatásában résztvevőknek

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás jogcímmel érintett ügyfelek figyelmét, hogy a feltételek és kötelezettségek teljesítésének mértékéről nyilatkozatot kell benyújtani, melynek határideje 2013. február 15.

A K0127 számú nyomtatvány megtalálható a 8/2013 (I.21.) MVH Közlemény mellékletében, valamint letölthető az MVH honlapjáról (www.mvh.gov.hu). A dokumentumot az ügyfél lakhelye/székhelye szerint illetékes MVH megyei kirendeltségre kell elküldeni, kizárólag postai úton! A szerkezetátalakítási program alapján vállalt élőmunka ráfordítási kötelezettség feltételeinek nem vagy csak részleges teljesítése esetén nem teljesítési bírságot szab ki a Hivatal.

A gazdálkodók a benyújtott nyilatkozatuk valóságtartamáért felelnek, a nyomtatványok hiányos, vagy határidőn túli benyújtását az MVH mulasztási bírsággal szankcionálja.

Megkérünk minden zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítási támogatást igénylő ügyfelet, amennyiben természetes személyként igényelte a támogatást a 29/2010 (III.30.) FVM rendelet 4§. (3) pont szerinti a köznyelvben elhíresült „bónusz” munkaórát mindenképp tüntessék fel a nyomtatványon különben az MVH nem tudja figyelembe venni a bírálat során. Azon Ügyfelek is töltsék ki és adják be, akik még nem kaptak döntést a jogosultságukról.

Forrás: EU-Info, Szabad Föld

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

baklós juh

a juhok toroktáján ritkán előf., zacskószerű, páros bőrfüggelékeket (az ún.... Tovább

allelopátia

növények egymásra gyakorolt hatása. Régebben csak a magasabb rendű növényeknél ismerték,... Tovább

Tovább a lexikonra