notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyilatkozni kell február 15-ig a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás támogatásában résztvevőknek

Hirdetés

Február 15. a határidő!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Nyilatkozni kell február 15-ig a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás támogatásában résztvevőknek - olvasható a zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási támogatás kötelezettségének teljesítésének mértékéről szóló MVH közleményben. Nem egyszerű dolog a támogatás elnyerése, de sok pénzt biztosít.
 

Nyilatkozni kell február 15-ig a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás támogatásában résztvevőknek

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja a zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítás jogcímmel érintett ügyfelek figyelmét, hogy a feltételek és kötelezettségek teljesítésének mértékéről nyilatkozatot kell benyújtani, melynek határideje 2013. február 15.

A K0127 számú nyomtatvány megtalálható a 8/2013 (I.21.) MVH Közlemény mellékletében, valamint letölthető az MVH honlapjáról (www.mvh.gov.hu). A dokumentumot az ügyfél lakhelye/székhelye szerint illetékes MVH megyei kirendeltségre kell elküldeni, kizárólag postai úton! A szerkezetátalakítási program alapján vállalt élőmunka ráfordítási kötelezettség feltételeinek nem vagy csak részleges teljesítése esetén nem teljesítési bírságot szab ki a Hivatal.

Hirdetés

A gazdálkodók a benyújtott nyilatkozatuk valóságtartamáért felelnek, a nyomtatványok hiányos, vagy határidőn túli benyújtását az MVH mulasztási bírsággal szankcionálja.

Megkérünk minden zöldség-, gyümölcs- és dohány szerkezetátalakítási támogatást igénylő ügyfelet, amennyiben természetes személyként igényelte a támogatást a 29/2010 (III.30.) FVM rendelet 4§. (3) pont szerinti a köznyelvben elhíresült „bónusz” munkaórát mindenképp tüntessék fel a nyomtatványon különben az MVH nem tudja figyelembe venni a bírálat során. Azon Ügyfelek is töltsék ki és adják be, akik még nem kaptak döntést a jogosultságukról.

Hirdetés

Forrás: EU-Info, Szabad Föld

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
529 953
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
529 953
Közösség

karusszelszerű fejőállás

a fejési rendszerek közül a mobil fejőállású változat (körforgó fejőberendezés). A... Tovább

hidrolízis

víz hatására végbemenő kémiai átalakulás. Hidrolízissel bomlanak le a természetes... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 204

Átlagos értékelés: 4.7