Miért veszélyes, hogy a Facebook és a Google mindent tud rólad?

hirdetes

Miért veszélyes, hogy a Facebook és a Google mindent tud rólad?

Lévi

Sokan csak legyintenek, amikor szóba kerül az adatvédelem: ugyan, mit kezdenénk az én adataimmal. Amikor aztán ellepi őket a kéretlen reklám, jönnek az ügynökök telefonhívásai, akkor persze mérgelődnek. Mutatjuk, mit tehetsz ezek ellen!
 

Miért veszélyes, hogy a Facebook és a Google mindent tud rólad?

A Facebook mindent tud rólad!

Máté Balázs online marketing szakértő folyamatosan felhívja cikkeiben a figyelmet arra, mennyi minden adat van az óriáscégek kezében. Először is, javaslom, olvasd el ezt a cikket, mely bemutatja, mennyi mindent tud rólad a Facebook: KATTINTS IDE! 

Gondolom, ha elolvastad, és most ki vagy borulva, nem is gondoltad volna. De ne aggódj, van egy csomó beállítási lehetőség, amellyel legalább azt szabályozhatod, más mit lát a Facebook adataidból. Pontos útmutatót találsz, linkkekkel és leírásokkal, hogy hogyan kell biztonságosabbá tenni fiókodat. Kattints IDE! 

hirdetes


Titkos Facebook trükkök Neked

Ha úgy érzed, téged nem érdekel, ki mit lát rólad, akkor most viszont egy olyan cikket mutatok, ami professzionális Facebook felhasználóvá tesz téged. Segít párod facebookos flörtjeinek  lebuktatásában, vagy megmutatja, hogyan kaphatsz pénzt Facebookon. A következő cikk rengeteg olyan trükköt mutat be, részletesen, érhetően, amelytől leesik az állad, nem hitted volna, hogy ilyen is van! Nézd, csak, KATTINTS IDE!  

hirdetes

Szerezz magadnak párt az Instagramon!

Sokan nehezen találnak maguknak megfelelő párt. Az online párkeresőktől pedig félnek, vagy cikinek tartják, amiben igazuk is van. Van azonban egy másik lehetőség a minőségi partner megtalálására, és ez pedig az Instagram! A Marketing Professzorok Instagram szakértői leírták neked egy cikkben, hogyan találhatsz könnyen párt magadnak ezzel a közösségi média eszközzel. Kattints ide, és olvasd el most! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


.../2006. (...) FVM rendelet nemzeti agrárkár-enyhítési rendszerrõl szóló 2006. évi LXXXVIII. törvény végrehajtásának szabályairól

Az itt közzétett, szám és kihirdetési idõpont nélküli rendelet még nem lépett hatályba,... Tovább

seb

a ->köztakarónak (bőrrel v. nyálkahártyával fedett testrészeknek) átható folytonossági... Tovább

Tovább a lexikonra
webáruház