Érdekes kinézetű kutyák, amikkel még biztos nem találkoztál

hirdetes

Kutyák érdekes bundával

Petra

Nem látni túl gyakran fehér berni pásztort, vagy olyan rottweilert, ami úgy néz ki, mintha őszülne. Ezek a kutyák viszont teljesen egészségesek, csak a bundájuk színe szokatlan.

Kutyák

Nem vagyunk egyformák. Az emberek egy része a kutyákért rajong, akik nagyon hűséges barátok, mások viszont a macskákat részesítik előnyben, akik legalább annyira imádni valóak. De sokan imádják a hörcsögöket is. Viszont akármilyen állatod is van, egy biztos: ha ezeket a képeket végignézed, meg fogod szeretni a kutyákat. Ezek közül a kutyák közül ugyanis néhányan igen szokatlan bundával jöttek világra. Ha tovább lapozol, különféle érdekesebbnél érdekesebb kutyákkal találkozhatsz, akik nem mindennapi kinézetük mellett nagyon imádni valóak.

Kutyák

A képen szereplő kutya egy hófehér berni pásztor, ami elég nagy ritkaság. Ugyanis a berni pásztor kutyáknak olyan jellegzetes színű bundájuk van, ami miatt messziről ki lehet szúrni őket. Viszont ez a kutya hófehér és ha másról nem, akkor arról a jellegzetes, barátságos arckifejezésről megismerhetjük őt, ami egyébként a legtöbb berni pásztorra jellemző. A berni pásztor egyébként is egy igazi családbarát kutya. Viszont annak ellenére, hogy pásztorkutya, meglehetősen szelíd, bár ez nem jelenti azt, hogy ne tudná megvédeni a területét, ha erre lenne szükség.

Kutyák

Ilyen rottweilerrel még biztos nem találkoztatok. Ugyanis a rottweilernek is van egy jellegzetes színe a zömök és erős testfelépítése mellett. Ez a kutya viszont úgy néz ki, mintha őszülne – bár nyilván nem a korának köszönheti ezeket az érdekes, fehér foltokat a bundáján, hanem inkább a genetikának. A rottweiler szőre egyébként mindig fekete, csak a mellkasán és a hasán található barna színű foltok lehetnek árnyalatukban eltérőek. De ezt a kutyát akkor is fel lehetne ismerni, ha teljesen fehér lenne, mert annyira jellegzetes a testfelépítése.

Kutyák

A golden retriever a krémszín minden árnyalatában előfordul. Viszont ezzel a kutyussal más a helyzet, mert van egy érdekes, szabálytalan folt az orra fölött, ami első látásra úgy néz ki, mintha összekente volna magát valamivel. Pedig erről nem a festék tehet, hanem megint csak a genetika. Elég szokatlanul néz ki ez a kutya, de ez inkább érdekes, mintsem csúnya.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


juhlegelő

régebben feltétlen juhlegelőnek tekintették az olyan sovány legelőt, amelyen más jószág nem... Tovább

gyakoriság

valamely kategóriába (osztályba, csoportba stb.) tartozó megfigyelések, elemek, események... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok