Érdekes kinézetű kutyák, amikkel még biztos nem találkoztál

hirdetes

Kutyák érdekes bundával

Petra
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Nem látni túl gyakran fehér berni pásztort, vagy olyan rottweilert, ami úgy néz ki, mintha őszülne. Ezek a kutyák viszont teljesen egészségesek, csak a bundájuk színe szokatlan.

Kutyák

Nem vagyunk egyformák. Az emberek egy része a kutyákért rajong, akik nagyon hűséges barátok, mások viszont a macskákat részesítik előnyben, akik legalább annyira imádni valóak. De sokan imádják a hörcsögöket is. Viszont akármilyen állatod is van, egy biztos: ha ezeket a képeket végignézed, meg fogod szeretni a kutyákat. Ezek közül a kutyák közül ugyanis néhányan igen szokatlan bundával jöttek világra. Ha tovább lapozol, különféle érdekesebbnél érdekesebb kutyákkal találkozhatsz, akik nem mindennapi kinézetük mellett nagyon imádni valóak.

Kutyák

A képen szereplő kutya egy hófehér berni pásztor, ami elég nagy ritkaság. Ugyanis a berni pásztor kutyáknak olyan jellegzetes színű bundájuk van, ami miatt messziről ki lehet szúrni őket. Viszont ez a kutya hófehér és ha másról nem, akkor arról a jellegzetes, barátságos arckifejezésről megismerhetjük őt, ami egyébként a legtöbb berni pásztorra jellemző. A berni pásztor egyébként is egy igazi családbarát kutya. Viszont annak ellenére, hogy pásztorkutya, meglehetősen szelíd, bár ez nem jelenti azt, hogy ne tudná megvédeni a területét, ha erre lenne szükség.

Kutyák

Ilyen rottweilerrel még biztos nem találkoztatok. Ugyanis a rottweilernek is van egy jellegzetes színe a zömök és erős testfelépítése mellett. Ez a kutya viszont úgy néz ki, mintha őszülne – bár nyilván nem a korának köszönheti ezeket az érdekes, fehér foltokat a bundáján, hanem inkább a genetikának. A rottweiler szőre egyébként mindig fekete, csak a mellkasán és a hasán található barna színű foltok lehetnek árnyalatukban eltérőek. De ezt a kutyát akkor is fel lehetne ismerni, ha teljesen fehér lenne, mert annyira jellegzetes a testfelépítése.

Kutyák

A golden retriever a krémszín minden árnyalatában előfordul. Viszont ezzel a kutyussal más a helyzet, mert van egy érdekes, szabálytalan folt az orra fölött, ami első látásra úgy néz ki, mintha összekente volna magát valamivel. Pedig erről nem a festék tehet, hanem megint csak a genetika. Elég szokatlanul néz ki ez a kutya, de ez inkább érdekes, mintsem csúnya.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Állatok