Káros növények, amik leszívják az energiánkat

hirdetes

Növények, amik leszívják az összes energiádat!

Szélesi Ferenc - Főkertész

Sokan nem tudják, de léteznek igazi energiavámpír növények, amiket jobb messzire elkerülni. Mostani cikkemben ezeket a szépségeket mutatom be nekik, tartsatok velem, és tudjátok meg, miért olyan károsak!

Leszívják az energiát ezek a növények

Léteznek jótékony hatású növények is!

Még mielőtt nekiállnál kidobni a lakásodban található összes növényt, elmondom azt is, hogy léteznek jótékony hatású növények, korábbi cikkünkben például 19 levegőtisztító növényt mutattunk be, melyeknek kötelezően ott lenne a helyük mindenkinek az otthonában. A növények egyébként eszméletlenül fontosak az emberek számára, a megfelelő gondoskodást kamatostul képesek meghálálni, többségük képes elvonni azokat a negatív energikákat is, amik felgyűlnek az adott helyiségben.

Egy jól megválasztott növény ugyanakkor nem csak a lakás energiáját képes alakítani, hanem maga az ember számára is jótékony hatással bír, jobbá teszi mind a fizikai, mind a szellemi közérzetet. Mostani cikkünkben viszont a jótékony növények mellett bemutatjuk nektek azokat a szépségeket is, amiket nem ártana mellőzni a lakásban! 

hirdetes

Jótékony növények bemutatása

Korábbi cikkemben bemutattam nektek a szerencsehozó növényeket, amiknek ott a helyük a lakásotokban, mivel bőséget, egészséget hozhatnak számotokra! Muskátlit is érdemes tartania mindenkinek, mivel ez a növény képes megvédeni minket az átkoktól, a varázslatoktól, ráadásul még a rossz energiákat is taszítják, valamint képesek kellemes, barátságos környezetet varázsolni – lehet, hogy pont ezért volt ott régebben is szinte minden egyes háznál!

Jótékony növények közé sorolható a dracéna is, ami képes megőrizni az otthon jóindulatát és melegét, ugyanakkor erősíti az emberek optimizmusát, pozitív energiákat szabadít fel, és nagyban javítja életünk minőségét. Otthonunkban fikuszt is érdemes tartani, mivel pozitív energiája képes elősegíteni az ösztönös megérzések kialakulását, növeli szervezőképességünket, és segít a helyes döntések meghozatalában.

hirdetes

Most viszont nem szaporítom tovább a szót a jótékony növényekről, jöjjenek azok a szépségek, amiket meg szerettetek volna ismerni, a következő oldalon az energiavámpír növényeket mutatom be nektek, érdemes lapozni egyet! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


épületszerkezetek

az épületet v. építményt alkotó részek, amelyeknek rendeltetésük szerinti csoportosítása:... Tovább

Gamet

Õszi rozs Cél: takarmány gabona Leírás:A fajta növekedési típusa korai fejlõdési... Tovább

Tovább a lexikonra