Eltűnt egy tó Kínában

hirdetes

25 tonnányi hallal együtt eltűnt egy komplett tó

Egy komplett tó tűnt el egyetlen éjszaka alatt Kínában, vele együtt több mint 25 tonna halnak is nyoma veszett! Tudd meg te is, mi történt, hihetetlen felvételek! 

Egy komplett tó tűnt el Kínában

A tó tulajdonosának eléggé szomorú lett az a reggel, amikor megnézte a tavát. Meglepődve tapasztalta, hogy a tó, ami előző nap még ott volt, aznapra teljesen eltűnt. Az eset egy dél-kínai farmon történt, helyileg Guipingban. A tó közepén egy hatalmas, óriási víznyelő keletkezett egyik napról a másikra, ami magába szippantott minden, ami csak ott volt. A tó vizével együtt lefolyt az ismeretlen mélységbe több mint 25 tonna hal is. A helyiek egy közeli kőbányát okolnak a történtekért, de mindenki tanácstalanul áll az eset előtt.

hirdetes

A környékbéliek először március 24-én, 4 órakor vették észre, hogy a tó szintje egy kicsit kisebb lett, 9 órára pedig szinte teljesen eltűnt a víz. Nem maradt utána semmi más, csak egy tátongó szakadék, ami nagyjából 5 méteres mélységű. Az incidenst jelenleg is vizsgálják, a nem mindennapi felvételeket pedig megtekintheted a következő oldalon! 

Egy komplett tó tűnt el Kínában

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


tőgybimbósipoly

Fejlődési rendellenességből v. sérülésből származó járat,amely a bimbócsatornát... Tovább

gyenge méreg jelzésű növényvédő szerek

azok a növényvédő szerek, amelyekből állatkísérletekben (ált. patkányon) szájon át... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek