Elképesztően veszélyes örvény

hirdetes

Hihetetlen, milyen videót sikerült készítenie

Szélesi Ferenc - Főkertész

A következő videó a véletlen szüleménye, a fiatalember a természetet szerette volna lencsevégre kapni, ekkor fedezte fel a nem mindennapi örvényt. Nézd meg te is és tanulj belőle!

Nézd meg te is ezt a veszélyes örvényt

Sajnos az egész világban rengetegen vesztik életüket azért, mert olyan helyen fürödnek, úsznak, ahol nem lenne szabad. A legnagyobb veszélyt a videóban is látható örvény kialakulása okozza. Ez is egy a természet csodái közül, ami eszméletlenül veszélyes, sokan nem is gondolnák, hogy mennyire. A legtöbb örvény ártalmatlannak tűnik messziről, azonban hihetetlen, hogy mire képesek.

A következő videón szereplő örvény is ilyen, először csak egy kis, ártalmatlan örvénynek tűnik, de ha tovább nézzük a képsorokat, rájövünk, hogy simán az életünkbe kerülhet, ha a közelébe megyünk! Tudni kell ugyanis, hogy ez az örvény olyan erős, hogy azonnal lehúzna minket is a folyó fenekére, ha éppen arra úszkálunk.

hirdetes

Egyetlen dolgot tehetnénk, mégpedig azt, hogy veszünk egy hatalmas levegőt és hagyjuk magunkat lerángatni a folyó fenekére, mivel ha küzdünk ellene, akkor hamar elfogy az energiánk és a levegőnk és nem lenne esélyünk az örvény ellen. Hagyd el magad, szippantson be az örvény, majd ha odébb sodort már, akkor gyere fel levegőért. Azért remélem, hogy a következő oldalon található videó eléggé elrettentő lesz és nem fog soha sor kerülni arra, hogy lehúzzon egy örvény! Lapozz egyet, nézd meg a videót és oszd meg másokkal is, életeket menthetsz! 

Nézd meg te is ezt a veszélyes örvényt

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


hús

szűkebb értelemben a vágóállatok harántcsíkolt izomzata (izomszövet) a vele szoros... Tovább

kalásztörés

egyes gabonafajok és -fajták kalásza teljes éréskor (->gabonák érési fokozatai) —... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek