A BOBCAT mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeinek jellemzői

Az Innova-Agro Kft. bemutatja a BOBCAT nagy teljesítményű, sokoldalú teleszkópos rakodógép családjából a mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeit

Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Az Innova-Agro Kft. bemutatja a BOBCAT nagy teljesítményű, sokoldalú teleszkópos rakodógép családjából a mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeit: Típusok: T2556 T2566 T3571 Névleges teherbírás (kg): 2.500 2.500 3.500 Emelési magasság (mm): 5.560 6.450 7.120 Teherbírás max. magasságon (kg): 2.500 2.200 3.000 Max. kinyúlás (mm): 3.120 4.050 4.060
A BOBCAT mezőgazdasági felhasználásra ajánlott rakodógépeinek jellemzői

Az Innova-Agro Kft. bemutatja a BOBCAT nagy teljesítményű, sokoldalú teleszkópos rakodógép családjából a mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeit:

Típusok:
T2556 T2566 T3571

Névleges teherbírás (kg): 2.500 2.500 3.500

Emelési magasság (mm): 5.560 6.450 7.120

Teherbírás max. magasságon (kg): 2.500 2.200 3.000

Max. kinyúlás (mm): 3.120 4.050 4.060


Fontosabb jellemzők:

Alapkeret:
egyrészes, hegesztett váz, ezen található minden fődarab. A keret fontos alkotóeleme a sima aljzatlemez (haspáncél), ami az egész gép aljának teljes védelmet nyújt a sérülések ellen.

Hidrosztatikus hajtás:
a gép a hajtóerőt nem nyomatékváltón, hanem hidrosztatikán viszi át. Ez teszi lehetővé a menethajtás jelentősen finomabb szabályzását minden motorfordulatszámnál, például, ha nagy emelési erőre és gyors emelésre van egyidejűleg szükség, extrém alacsony manőverezési sebesség mellett. A hidrosztatika a motorfékhatás teljes kihasználását teszi lehetővé, a gép a lejtőn magától tud fékezni és a kézifék behúzása nélkül is helyben tud maradni.

Bevált Perkins motor:
a motor a gép jobb oldalán, középen, zárt házban van elhelyezve. Az egész fődarab egy beszerelhető egységként készül, a motor egyben kivehető. A fő előnye a modul alacsony súlypontjában van, ami jelentősen növeli a stabilitást és így a biztonságot is.

Fokozatmentes előre- és hátramenet:
a menetirány váltás és a két menetfokozat kapcsolása bármilyen terhelés alatt és motorfordulatszámon elvégezhető.

Választható szabályzási karakterisztika:
bármikor, üzem közben, gombnyomással meg tudja változtatni a hidraulikaszivattyú reagálási érzékenységét. A választás szerint a hajtás a menetpedál működtetésekor gyorsan vagy lágyan reagál. A manőverező pedál lehetővé teszi a felső tartományban a gép pontos manőverezését bármely motorfordulatszámnál. A pedál további működtetésekor a féket azzal együtt működtetjük úgy, hogy a legmagasabb fordulatszámokkal alacsony menettávolságok és lassúbb mozgások is lehetségesek, egyidejűleg a teleszkópkarokon a hidraulika szivattyú legnagyobb teljesítménye mellett.

Rendkívüli fordulékonyság:
kapcsolóval választható kétkerék-, összkerék-, vagy oldalazó kormányzás.

A teleszkópkar:
a rakodógép egyik fontos fődarabja. Olyan a konstrukciója, hogy a kiváló emelési értékek mellett alacsony fenntartási költségekkel, jó rálátással és kellő biztonsággal rendelkezik.

Az eszközök felvétele:
A kar végén a jó rálátás csökkenti a szerszámcsere időigényét. A kereten a kar forgáspontja úgy van elhelyezve, hogy egyrészt a kar gyorsan kikerül a vezető látómezőjéből, másrészt a szerszám a gép kerékszintje alatt is mozgatható. Minden hidraulika munkahenger és vezeték védett helyen, a karon belüli külön egységként található, egyszerűen kivehető. A teleszkóp kopóelemei gyorsan kicserélhetők, kopásálló speciális anyagokból készülnek.

Vezetőfülke:
biztonságosan, minden kényelmesen elérhető. Szériakivitel a biztonsági vezetőfülke zaj- és vibráció csillapítása. Külön nyíló oldalablak rögzítővel, beállítható vezetőülés biztonsági övvel, multi-funkciós kar, állítható kormányoszlop beépített műszerekkel, szellőző és fűtésrendszer, mellső-, hátsó- és tetőablak-törlő. Opcióban klímaberendezés, első szélvédőüveg-védőrács.

Hosszú tengelytáv
és alacsony súlypont szolgálja a biztonságot.

Szerviz:
a legmodernebb és leghatékonyabb Bobcat szervezet áll rendelkezésre a gépek optimális működének érdekében.Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

hegesztés

két v. több munkadarab egyesítése hővel, nyomással v. mindkettővel, amelynek során az... Tovább

indító műtrágya (starter)

a vetőmaggal egy időben kijuttatott műtrágya, amelynek célja, hogy a növényt a kezdeti... Tovább

Tovább a lexikonra