A BOBCAT mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeinek jellemzői

Hirdetés

Az Innova-Agro Kft. bemutatja a BOBCAT nagy teljesítményű, sokoldalú teleszkópos rakodógép családjából a mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeit

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Az Innova-Agro Kft. bemutatja a BOBCAT nagy teljesítményű, sokoldalú teleszkópos rakodógép családjából a mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeit: Típusok: T2556 T2566 T3571 Névleges teherbírás (kg): 2.500 2.500 3.500 Emelési magasság (mm): 5.560 6.450 7.120 Teherbírás max. magasságon (kg): 2.500 2.200 3.000 Max. kinyúlás (mm): 3.120 4.050 4.060
A BOBCAT mezőgazdasági felhasználásra ajánlott rakodógépeinek jellemzői

Az Innova-Agro Kft. bemutatja a BOBCAT nagy teljesítményű, sokoldalú teleszkópos rakodógép családjából a mezőgazdasági felhasználásra ajánlott gépeit:

Típusok:
T2556 T2566 T3571

Névleges teherbírás (kg): 2.500 2.500 3.500

Emelési magasság (mm): 5.560 6.450 7.120

Teherbírás max. magasságon (kg): 2.500 2.200 3.000

Max. kinyúlás (mm): 3.120 4.050 4.060


Fontosabb jellemzők:

Alapkeret:
egyrészes, hegesztett váz, ezen található minden fődarab. A keret fontos alkotóeleme a sima aljzatlemez (haspáncél), ami az egész gép aljának teljes védelmet nyújt a sérülések ellen.

Hidrosztatikus hajtás:
a gép a hajtóerőt nem nyomatékváltón, hanem hidrosztatikán viszi át. Ez teszi lehetővé a menethajtás jelentősen finomabb szabályzását minden motorfordulatszámnál, például, ha nagy emelési erőre és gyors emelésre van egyidejűleg szükség, extrém alacsony manőverezési sebesség mellett. A hidrosztatika a motorfékhatás teljes kihasználását teszi lehetővé, a gép a lejtőn magától tud fékezni és a kézifék behúzása nélkül is helyben tud maradni.

Bevált Perkins motor:
a motor a gép jobb oldalán, középen, zárt házban van elhelyezve. Az egész fődarab egy beszerelhető egységként készül, a motor egyben kivehető. A fő előnye a modul alacsony súlypontjában van, ami jelentősen növeli a stabilitást és így a biztonságot is.

Hirdetés

Fokozatmentes előre- és hátramenet:
a menetirány váltás és a két menetfokozat kapcsolása bármilyen terhelés alatt és motorfordulatszámon elvégezhető.

Választható szabályzási karakterisztika:
bármikor, üzem közben, gombnyomással meg tudja változtatni a hidraulikaszivattyú reagálási érzékenységét. A választás szerint a hajtás a menetpedál működtetésekor gyorsan vagy lágyan reagál. A manőverező pedál lehetővé teszi a felső tartományban a gép pontos manőverezését bármely motorfordulatszámnál. A pedál további működtetésekor a féket azzal együtt működtetjük úgy, hogy a legmagasabb fordulatszámokkal alacsony menettávolságok és lassúbb mozgások is lehetségesek, egyidejűleg a teleszkópkarokon a hidraulika szivattyú legnagyobb teljesítménye mellett.

Rendkívüli fordulékonyság:
kapcsolóval választható kétkerék-, összkerék-, vagy oldalazó kormányzás.

A teleszkópkar:
a rakodógép egyik fontos fődarabja. Olyan a konstrukciója, hogy a kiváló emelési értékek mellett alacsony fenntartási költségekkel, jó rálátással és kellő biztonsággal rendelkezik.

Hirdetés

Az eszközök felvétele:
A kar végén a jó rálátás csökkenti a szerszámcsere időigényét. A kereten a kar forgáspontja úgy van elhelyezve, hogy egyrészt a kar gyorsan kikerül a vezető látómezőjéből, másrészt a szerszám a gép kerékszintje alatt is mozgatható. Minden hidraulika munkahenger és vezeték védett helyen, a karon belüli külön egységként található, egyszerűen kivehető. A teleszkóp kopóelemei gyorsan kicserélhetők, kopásálló speciális anyagokból készülnek.

Vezetőfülke:
biztonságosan, minden kényelmesen elérhető. Szériakivitel a biztonsági vezetőfülke zaj- és vibráció csillapítása. Külön nyíló oldalablak rögzítővel, beállítható vezetőülés biztonsági övvel, multi-funkciós kar, állítható kormányoszlop beépített műszerekkel, szellőző és fűtésrendszer, mellső-, hátsó- és tetőablak-törlő. Opcióban klímaberendezés, első szélvédőüveg-védőrács.

Hosszú tengelytáv
és alacsony súlypont szolgálja a biztonságot.

Szerviz:
a legmodernebb és leghatékonyabb Bobcat szervezet áll rendelkezésre a gépek optimális működének érdekében.Forrás: Agrárágazat

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
320 396
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 737 214
Közösség

takarmányfelvétel

az állatok által naponta elfogyasztott takarmány mennyisége. Meghatározott testtömegre (pl.... Tovább

Országos Mezõgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központ

Könyvtár Az Országos Mezõgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központ országos... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 127

Átlagos értékelés: 4.7