Békéscsabai AGROKER Rt. gépkereskedelmi üzletága

Bemutatkozik a Békéscsabai AGROKER Rt. gépkereskedelmi üzletága

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A több, mint 40 éves múltra visszatekintő Békéscsabai AGROKER Rt. 2001.-től új szerepkörben mutatkozott be: a hazai piac igényeinek alapos felmérése után kiválasztotta a legkedvezőbb paraméterekkel, specifikumokkal rendelkező erő-géptípust, mely a termelők magas szintű elvárásainak minden szempont figyelembevételével megfelel.
Békéscsabai AGROKER Rt. gépkereskedelmi üzletága

A több, mint 40 éves múltra visszatekintő Békéscsabai AGROKER Rt. 2001.-től új szerepkörben mutatkozott be: a hazai piac igényeinek alapos felmérése után kiválasztotta a legkedvezőbb paraméterekkel, specifikumokkal rendelkező erő-géptípust, mely a termelők magas szintű elvárásainak minden szempont figyelembevételével megfelel.

Így esett a választás a SAME típusú traktorcsaládra, amely a 25-260 LE teljesítmény közötti kategóriák széles választ

ékát kínálja. Ma már tudjuk, hogy a többi hasonló, Magyarországon forgalmazott traktortípusokkal felveszik a versenyt a rendkívüli üzemanyag takarékos üzemű motorokkal, melyek még szélsőséges üzemi körülmények között is alkalmasak a biodízel program keretében előállított olajok felhasználására.

A közel két év alatt értékesítetteket is számba véve, ismereteink szerint már több mint 300 db SAME traktor működik Magyarországon, mely tükrözi a korszerű marketing tevékenység hatékonyságát, valamint a vevők bizalmát a SAME már-kanév iránt. A gépek üzembiztonsága, kedvező üzemeltetési paraméterei és a hazai piacon alkalmazott versenyképes ár „sikerre ítélte” az értékesítést, 2002. I. félévében többen szavaztak bizalmat a márkának, mint az előző év egészében.

A trakt

orcsalád választéka alkalmas a szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás, kertészeti, szőlészeti és gyümölcstermesztési kultúráknál használatos erőgépekkel szemben támasztott követelmények kielégítésére.

A SAME erőgépek országos értékesítési- és szerviz hálózatának kiépítését a 2001-es évtől végezzük, mely a mai napig folyamatos feladatokkal lát el bennünket. Az országos lefedettséget hat márkakereskedőnk segítségével biztosítjuk, melyek a következők: Agroker Szerviz Kft. (Debrecen), Agro-Alfa Kft. (Szombat-hely), Agráció Kft. (Gödöllő), Mályi Agroker Rt., (Miskolc), HANKI-KER Kft. (Makó), SASFORM AGROTECHNIKA Kft. (Kecskemét).

A traktorok mellett bővítettük munkagép választékunkat az újdonságnak számító, vásárdíjas NARDI cég ekecsaládjával, amely 2-6 fejes váltva forgató ekék széles választékát kínálja különböző kiegészítő elemekkel. Figyelemreméltó a kötött talajok megművelése esetén az 1000 ha/fej kopásállóságra vonatkozó garancia, mely tükrözi a világszínvonalú termék megbízhatóságát. Robusztus külsejük ellenére a többi ekecsaládhoz viszonyítva súlyuk 10-15 százalékkal könnyebb. Célunk a NARDI ekék minél szélesebb körben történő megismertetése.

További újdonságunk a BREVIG-LIERI pneumatikus vetőgépcsalád, amelynek tagjai a világ egyik jól ismert, vezető szemenkénti vetőgép gyártójának, a Mater Macc-nak a megvásárlása után Brevi Macc márkanév alatt kerülnek forgalomba. A szabadalmazott „Magicsem” pneumatikus rendszer előnye , hogy nem töri a vetőmagot, egyenletes vetést biztosít, a védőtárcsa és a tömítés között nincs súrlódás, így tárcsacsere nélkül is nagy sebességű vetést tesz lehetővé akár eltérő magméret esetén is. A gép 9 m szélességig (12 sorig, minimum 28 cm-es sortávolság) bővíthető, és az Easy-Set hidraulika rendsz

er segítségével a keret villámgyorsan felhajtható, amely az országúti közlekedést könnyíti meg.

A száraz időjárás okozta károk megelőzése érdekében színvonalas megoldást kínálnak az olasz IRRIMEC cég igen alacsony árfekvésű csévélődobos esőztető rendszerű öntöző berendezései. Az esőztető teljesítménye 6-32 mm/12 óra. A széles határok között beállítható öntözési teljesítmény a készüléket egyaránt alkalmassá teszi a kis területű, és a nagyüzemi körülmények között történő öntözési feladatok megoldására. A kerttulajdonosokra, önkormányzatokra gondolva az olasz Grillo gyártmányú termékcsalád különféle kisgépeinek forgalmazását végezzük, melyek kiválóan alkalmazhatók a fűnyíráshoz, anyagmozgatáshoz, sövény-nyíráshoz, talajmegmunkáláshoz és számos más kerti munkáho

z.

A SAME traktorok értékesítése mellett a másik fő profilunk a LAVERDA kombájnok Békés-, Csongrád-, és Bács-Kiskun megyei forgalmazása, melyekkel a régió betakarítógép igényeit igyekszünk kielégíteni.

A LAVERDA LX kombájnokat 5 vagy 6 szalmarázós kivitelb

en, 200-270 LE-ig forgalmazzuk. A kombájnok kiváló mi-nőségű munkáját a vezetőkabinból egyszerűen kapcsolható MCS (Multi Crop Separator) cséplő és leválasztó rendszer teszi teljessé.

A LAVERDA cég a biztonságos betakarítás érdekében a bálázók közül az állítható kamrás és a nagybálázók valamint fixkamrás körbálázók széles palettáját kínálja.

A gépek, munkagépek vásárlása esetén az AGROKER Rt. a CIB Lízing Kft., a BNP Paribas Leasing Rt., illetve a Postabank Rt. segítségével rugalmas fizetési lehetőségeket kínál a leendő vevőinek.

A gépek megvásárlásához a CIB Lízing Kft., illetve a Postabank segítségével egyedülállóan rugalmas fizetési lehetőségeket kínálunk Tisztelt Vevőink anyagi lehetőségeihez igazodva.

A részleteket illetően kérjük, szíveskedjenek érdeklődni munkatársainknál:

Fenyvesi László

tel.(66)-523-400 ,vagy (30)-955-7778

Maglóczky József

tel.(66)-523-400 ,vagy (30)-303-9885

Rekeny Péter

tel.(66)-523-400, vagy (30)-207-2163Mazda B2500

- a teherszállító személyautó -

Az 1968 óta több mint három millió eladott autóval a B2500-nak vannak szerelmesei az egész világon.

Ez a modell a legendás tartósságot és a kiemelkedő szállítási tulajdonságokat ötvözi a pickup modellek minden előnyével, amely ezen felül a rendes személygépkocsi biztonságát és komfortját is nyújtja. Válasszon a 2-ajtós Cab Plus (nyújtott fülkés) vagy a 4-ajtós dupla fülke között a szerint, hogy az Ön igényeinek melyik változat felel meg jobban.

A modell rend

elkezik minden olyan tulajdonsággal, amellyel egy modern pickupnak rendelkeznie kell, sőt teljességgel kielégíti a professzionális felhasználók legmagasabb igényeit is. Teszi ezt ugyanakkor egy személyautó kényelmét és biztonságát nyújtva, miközben országutakon és nehéz terepeken is átlagon felüli vezetési élvezetet kínál.

A Mazda B2500 a maga nemében új trendet képvisel és azok számára készül, akik a lehető legmagasabb elvárásokat állítják a pickupokkal szemben.

A motorválaszték, az egyéni igények szerint

kialakított kabin variációk, a nagy, praktikus raktér, az autó országúton mutatott teljesítménye, a kiemelkedő komfort és biztonsági jellemzők - amelyet túlzás nélkül csak a Mazda kínál ebben a kategóriában - mind-mind azt bizonyítják, hogy a Mazda B2500 a legjobb választás a pickupok kedvelőinek.

A munka kizárja a komfortot?

A B2500 gépjárműi esetében a teljesítmény és a tartósság mellett mindenkor az összes utas kényelme és biztonsága volt az elsőrendű szempont.

A Mazda B2500 modelljei szervokormánnyal, dupla lég-zsákkal, állítható magasságú kormánykerékkel, színezett üveggel és kialakított rádióhellyel (beleértve a két hangszórót is) készülnek - hogy csak néhány dolgot említsünk meg.

A dupla fülkés modellek elektromos ablakemelővel, központi zárral, elektromosan állítható külső tükrökkel és velúrkárpitozással kerülnek a kereskedésekbe.

Hasznos, megbízható, gazdaságos

Attól függetlenül, hogy Ön a szívódízel motort vagy a közvetlen befecskendezéses turbódízeles motort választja, olyan motor mellett dönt, ame

ly hozza a tőle elvárt teljesítményt. Ismerkedjen meg közelebbről a motor előnyeivel!

A szívódízel motor esetében 2.500 fordulatnál 78 LE (57 kW) áll az Ön rendelkezésére 168 Nm-mel ill. a turbódízeles közvetlen befecskendezéses motornál 109 LE (80 kW) 266 Nm nyomatékkal 2.000 fordulatnál, amelyet Ön optimálisan kihasználhat a teljesen szinkronizált ötfokozatú sebességváltóval.

A gombnyomással bekapcsolható összkerékmeghajtás válaszol a nehezebb terep követelményeire, amelyek szükségessé tehetik az összekerékmeghajtás aktiválását.

 

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

csillaghúr (Stellaria)

a szegfűfélék (Caryophylla-ceae) családjába tartozó nemzetség. Tagjai lágy szárú, egyéves... Tovább

fertőző növénybetegségek

olyan kóros folyamatok, amelyek kiváltói a beteg növényekről az egészségesre átterjednek... Tovább

Tovább a lexikonra