Az AGROKER Rt. gépkereskedelmi üzletága

Bemutatkozik a Békéscsabai AGROKER Rt.

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A több, mint 40 éves múltra vissza-tekintő Békéscsabai AGROKER Rt. 2001.-től új szerepkörben mutatkozott be: a hazai piac igényeinek alapos felmérése után kiválasztotta a legkedvezőbb paraméterekkel, specifikumokkal rendelkező erőgéptípust, mely a termelők magas szintű elvárásainak minden szempont figyelembevételével megfelel.
Az AGROKER Rt. gépkereskedelmi üzletága

A több, mint 40 éves múltra vissza-tekintő Békéscsabai AGROKER Rt. 2001.-től új szerepkörben mutatkozott be: a hazai piac igényeinek alapos felmérése után kiválasztotta a legkedvezőbb paraméterekkel, specifikumokkal rendelkező erőgéptípust, mely a termelők magas szintű elvárásainak minden szempont figyelembevételével megfelel.

Így esett választás a SAME típusú traktorcsaládra, amely a 25-260 LE teljesítmény közötti kategóriák széles választékát kínálja. Ma már tudjuk, hogy a többi hasonló, Magyarországon forgalmazott traktortípusokkal felveszik a versenyt a rendkívüli üzemanyagtakarékos üzemű motorokkal, melyek még szélsőséges üzemi körülmények között is alkalmasak a biodízel program keretében előállított olajok felhasználására.

A közel két év alatt értékesítetteket is számba véve, ismereteink szerint már több mint 300 db SAME traktor működik Magyarországon, mely tükrözi a korszerű marketing tevékenység hatékonyságát, valamint a vevők bizalmát a SAME már-kanév iránt. A gépek üzembiztonsága, kedvező üzemeltetési paraméterei és a hazai piacon alkalmazott versenyképes ár „sikerre ítélte” az értékesítést, 2002. I. félévében többen szavaztak bizalmat a márkának, mint az előző év egészében.

A traktorcsalád választéka alkalmas a szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás, kertészeti, szőlészeti és gyümölcstermesztési kultúráknál használatos erőgépekkel szemben támasztott követelmények kielégítésére.

A SAME erőgépek értékesítési- és szerviz országos hálózatának kiépítését a 2001-es évtől végezzük, mely a mai napig folyamatos feladatokkal lát el bennünket. Az országos lefedettséget hat márkakereskedőnk segítségével biztosítjuk, melyek a következők: Agroker Szerviz Kft. (Debrecen), Agro-Alfa Kft. (Szombathely), Agráció Kft.(Gödöllő), Mályi Agroker Rt., (Miskolc), HANKI-KER Kft. (Makó), SASFORM AGRO-TECHNIKA Kft. (Kecskemét).

A traktorok mellett bővítettük munkagép választékunkat az újdonságnak számító, vásárdíjas NARDI cég ekecsaládjával, amely 2-6 fejes váltva forgató ekék széles választékát kínálja különböző kiegészítő elemekkel. Figyelemreméltó a kötött talajok megművelése esetén az 1000 ha/fej kopásállóságra vonatkozó garancia, mely tükrözi a világszínvonalú termék megbízhatóságát. Robusztus külsejük ellenére a többi ekecsaládhoz viszonyítva súlyuk 10-15 százalékkal könnyebb. Célunk a NARDI ekék minél szélesebb körben történő megismertetése.

További újdonságunk a BREVIGLI-ERI pneumatikus vetőgépcsalád, amelynek tagjai a világ egyik jól ismert, vezető szemenkénti vetőgép gyártójának, a Mater Maccnak a megvásárlása után Brevi Macc márkanév alatt kerülnek forgalomba. A szabadalmazott „Magicsem” pneumatikus rendszer előnye, hogy nem töri a vetőmagot, egyenletes vetést biztosít, a védőtárcsa és a tömítés között nincs súrlódás, így tárcsacsere nélkül is nagy sebességű vetést tesz lehetővé akár eltérő magméret esetén. A gép 9 m szélességig (12 sorig, minimum 28 cm-es sortávolság) bővíthető, és az Easy-Set hidraulika rendszer segítségével a keret villámgyorsan felhajtható, amely az országúti közlekedést könnyíti meg.

A száraz időjárás okozta károk meg-előzése érdekében színvonalas megoldást kínálnak az olasz IRRIMEC- cég igen alacsony árfekvésű csévélődobos esőztető rendszerű öntöző berendezései. Az esőztető teljesítménye 6-32 mm/12óra. A széles határok között beállítható öntözési teljesítmény a készüléket egyaránt alkalmassá teszi a kis területű és a nagyüzemi körülmények között történő öntözési feladatok megoldására. A kerttulajdonosokra, önkormányzatokra gondolva az olasz Grillo gyártmányú termékcsalád különféle kisgépeinek forgalmazását végezzük melyek kiválóan alkalmazhatók a fűnyíráshoz, anyagmozgatáshoz, sövény- nyíráshoz, talajmegmunkáláshoz és számos más kerti munkához.

A SAME traktorok értékesítése mellett a másik fő profilunk a LAVERDA kombájnok Békés-, Csongrád-, és Bács-Kiskun megyei forgalmazása, melyekkel a régió betakarítógép igényeit igyekszünk kielégíteni.

A LAVERDA LX kombájnokat 5 vagy 6 szalmarázós kivitelben 200-270 LE-ig forgalmazzuk. A kombájnok kiváló minőségű munkáját a vezetőkabinból egyszerűen kapcsolható MCS (Multi Crop Separator) cséplő és leválasztó rendszer teszi teljessé.

A LAVERDA cég a a biztonságos be-takarítás érdekében a bálázók közül az állítható kamrás és a nagybálázók valamint fixkamrás körbálázók széles palettáját kínálja.

A gépek, munkagépek vásárlása esetén az AGROKER Rt. a CIB Lízing Kft.-, a BNP Paribas Leasing Rt., illetve a Postabank Rt. segítségével rugalmas fizetési lehetőségeket kínál a leendő vevőinek.

(x)

Békéscsabai AGROKER Mezőgazdasági Termelőeszköz

Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság

5600 Békéscsaba, Tessedik u. 51.

Tel.: 66/523-450, Telefax: 66/523-477

Levélcím: 5602 Békéscsaba, Pf.: 16

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

hegyibetegség

2500 m tengerszint feletti magasságban alakul ki; a hemoglobin oxigénnel való telítődése... Tovább

120/2008. (IX. 11.) FVM rendelet

A borászati termékek alkoholtartalmának növelésére felhasznált sûrített szõlõmust és... Tovább

Tovább a lexikonra