Advanta vetőmagok

Otthon a zöldben

Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Akinek családi háza van, pihenő, vagy hobbi kertje, gyeppel borított pályán sportol, szeret kikapcsolódás, rekreációs tevékenység közben a „zöldben lenni”, annak megakad a szeme egy tökéletesen ápolt egyenletesen nyírt és karbantartott pázsit láttán. Nem tudni miért, de mindenki fontosnak tartja a parkok, üde gyepek létét s óvását.
Advanta vetőmagok

Akinek családi háza van, pihenő, vagy hobbi kertje, gyeppel borított pályán sportol, szeret kikapcsolódás, rekreációs tevékenység közben a „zöldben lenni”, annak megakad a szeme egy tökéletesen ápolt egyenletesen nyírt és karbantartott pázsit láttán. Nem tudni miért, de mindenki fontosnak tartja a parkok, üde gyepek létét s óvását.

A mai kor embere számos civilizációs vívmányt élvez és használ épített környezetében. Napjainkban már „természetesnek tűnő” építőanyagokat és burkolatokat használunk a lakókörnyezetében és nem is vesszük észre, hogy milyen keveset őriztünk meg, eredeti közegünkből, az élővilágból. Csak a beton és üveg paloták közt megbúvó kevéske zöld felület melegíti fel az itt elidőző embert. Ott érezhetjük igazán jól magunk, ahol meg tudjuk teremteni ezt a kicsiny oázist, mely sokszínű élő szőnyegével simogat, ha hozzáérünk, illatával felüdít, ha nyírása után szippantunk bele a levegőbe, s mosolyt csal arcunkra, a vidám, rajta hancúrozó gyerekek láttán.

Az Advanta neve világszerte ismert és elismert, mint a fűfélék nemesítésének szakértője, de úgy is mint egy korszerű vállalat, mely komoly tapasztalatokkal rendelkezik a szántóföldi kultúrák vetőmagjainak előállításának és értékesítésének terén. A vállalat erőssége az innovatív nemesítő gárda, aki fűfajtáit és gyep vetőmag keverékeit előállítja, valamint az, hogy a vevő igényeinek felmérése után, tökéletesen megfelelő, testre szabott termékeket értékesít a cég. Az Advanta vetőmagjai bármilyen körülmények és kezelés mellett is kiváló minőségű gyepszőnyeget biztosítanak. Ezek a csúcskategóriás vetőmagok - szakértő kezekbe kerülve - első osztályú pázsitok és gyepfelületek, sport és golfpályák, pázsitsávok és füves szegélyek kialakítását teszik lehetővé.Az Advanta folyamatosan megújítja kínálatát. Speciális kutatóprogramok keretén belül létrehozott új fajtákat tesztel, olyan új tulajdonságokat helyez a nemesítés előterébe, melyek növelik a gyepek esztétikai, gazdasági és környezeti értékét. A pázsitfüvek nemesítésében fő szempont a gyep ápolási igény csökkentése, a nitrogén felvétel és hasznosítás kiegyensúlyozása, a szárazságtűrés és az árnyéktűrés képességének fokozása. Lassan növekedő típusok kiválasztásával csökken a lekaszált fűtömeg, a filcesedés, a gyep nyírására fordított idő kevesebb lesz.

Magas genetika potenciáljuk miatt az Advanta vetőmagjai világszerte majdnem minden fajtalista élén szerepelnek. Tökéletes adaptációt biztosítanak a legkülönfélébb talajtípusok és változó éghajlati adottságok mellett. Magas gyepsűrűségük, jó újranövekedési rátájuk, kiváló taposás és használat állóságuk valamint betegség ellenállóságuk alapján fajtáinkat biztonsággal ajánlhatjuk. Fő jellemzőjük a megbízhatóság és a széleskörű alkalmazhatóság. Az Advanta fűfélék minden egyéni igényt kielégítenek és alkalmasak mindenfajta gyepfelület létesítésére.Mi, az Advanta Hungary Kft. abban szeretnénk segíteni, hogy Ön, jövendőbeni vásárlónk olyan élményekkel gazdagodjon mint kerttulajdonos, vagy akár telepítéssel foglalkozó szakember, miközben a tőlünk vásárolt vetőmag keveréket elveti, neveli és ápolja, mely gyökeresen megváltoztatja az eddigi tapasztalatai során kialakult képet a gyepek telepítésével kapcsolatban. Célunk, hogy öröme ne üröm legyen. Ezért vállalatunk végigkíséri Önt a telepítéstől egészen a gyepszőnyeg felújításig. Rendelkezésére bocsátunk segítség gyanánt - ha igényli - minden szükséges információt, technológiát, amelyet összegyűjtöttünk sok éves munkánk során.

Kereskedelmi partnereinknél vetőmag keverékeink elérhetőek bárki számára. Vállalatunk szakemberei pedig azért dolgoznak, segítik munkájában Önt, hogy a gyep kikapcsolódást nyújtson és gyönyörködtesse minden ismerősét.

Kérjük, keressen bennünket, hogy a gyepet ápoló tulajdonos is elmondhassa: Igen, ez „Otthon a zöldben”!

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

árva rozsnok (magyar v. mágocsi rozsnok, Bromus inermis Leyss.)

a —>pázsitfüvek családjához tartozó szálfű (->fűfélék). Hazánkban 1863-ban vonták... Tovább

ragadozók (Carnivora)

az —>emlősök osztályába tartozó rend. Alakjuk, testnagyságuk változó. Fogazatuk... Tovább

Tovább a lexikonra