Kutyás strandok Magyarországon - Bemutatjuk a legjobb kutyás strandokat!

hirdetes

A legjobb kutyás fürdőhelyek

Szélesi Ferenc - Főkertész, GE.
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A kutyatartók számára komoly fejtörést szokott okozni minden évben, hogy hova utazzanak a nagy hőség beköszöntével, ahol mindannyian jól érzik magukat és kedvencüket sem kell otthon hagyniuk, amíg ők a hűsítő vízben frissülnek a nagy melegben. Pár évvel ezelőtt indult meg az az örömteli tendencia, hogy egyre több vízparti fürdőhelyet vagy partszakaszt alakítanak át úgy, hogy nem csak az emberek, de kutyáik is tudjanak a vízben fürdeni. Bemutatunk ezek közül párat, melyek biztosan elnyerik a ti és kutyáitok tetszését is.

Kutyás strandok mindenkinek

Természetesen, ha kutyastrandról beszélünk, általában a legtöbb ember a Balatonra gondol elsőként. A kutyatartók nagy örömére néhány évvel ezelőtt több balatoni város önkormányzata is arra az elhatározásra jutott, hogy szeretnék kielégíteni azt az egyre növekvő igényt, hogy a kutyatartók kedvencükkel fürödhessenek a magyar tengerben.

Egyre több kutyás strand nyílik a Balaton környékén, sőt a kezdeményezés oly nagy népszerűségnek örvend, hogy ma már nem csak a Balaton partján fürödhetünk együtt kutyánkkal. Szeretnénk bemutatni párat a legnépszerűbb kutyás strandok közül, ahol idén ti is ki próbáhatjátok, milyen jó élmény kutyusotokkal együtt csobbanni. 

Kutyás strand – Fonyódi kutyás strand

hirdetes

Nagyszerű választás lehet idén nyáron ellátogatni az egyik legrégebben működő kutyás strandra, mely Fonyódon található. Régóta küzdött a kutyás közösség azért, hogy végre a kedvencükkel érkezők is úgy tudjanak strandolni, hogy kutyájukat ne kellje otthon hagyniuk. Ennek eredményeképpen született meg Fonyódon az a kutyás strand, ami mára már közkedvelt fürdőhelye lett a kutyás közösségnek.

hirdetes

Általában emiatt viszonylag zsúfolt is szokott lenni, azonban a kihelyezett etiketten minden szerepel, amire szükséges kiemeleten odafigyelnünk ahhoz, hogy mindenki kellemesen tölthesse el a strandon töltött időt. A part szépen karbantartott, füves terület, ahol a kutyák játszani is tudnak. A tavalyi évben annyi változtatás történt, hogy egy jelképes belépő díjat is kérnek az ide látogatóktól mely 200 ft volt fejenként és kutyánkként.

A 6 évnél fiatalabbak és a Fonyód Kártyával rendelkezők pedig díjmentesen vehetik igénybe a strandot. Parkolási lehetőséget is találtok, aminek a használata teljesen díjtalan. A strand nyitvatartási ideje Hétfőtől-Vasárnapig 9-19-között tart. A belépő mellé pedig fejlesztések is társultak: wc, kutya-wc, büfé és még több lejáró is elhelyezésre került, így még könnyebb lesz a kedvenceknek a vízbe menni majd. A  következő oldalon még több kutyás strandot mutatunk be nektek, érdemes lapozni egyet! 

Forrás: Fotó: Pixabay

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

vörösvérsejtek

A vérnek a vöröscsontvelőben képződő, hemoglobintartalmú alakos eleme. Az emlősállatok... Tovább

kombájnszérű

betakarított szemes termény fogadására, kezelésére szolgáló terület. Régebben döngölt... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok