Virágnevelés aszály idején! Ezek a szárazságban is díszítik majd a kertedet!

hirdetes

10 alacsony karbantartást igénylő virág, amely elviseli a magas hőmérsékletet és meleget

ZH

Ebben a forróságban nem egyszerű virágokat nevelni, és az aszályos időszak pedig még inkább megnehezíti a dolgunkat, de most bemutatok neked 10 virágot, amik igazán jól bírják a meleget! Ezek az alacsony karbantartási igényű virágok, amelyek elviselik a magas hőmérsékletet és meleget, a legjobb megoldások lehetnek nyári kerted szépségmegőrzőiként!

aszály tűrő virágok

Hőségtűrő virágok


Ha alacsony karbantartási igényű virágokat keresel, amelyek elviselik a magas hőmérsékletet és a meleget, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttük a legjobb fajtákat!

Alacsony karbantartást igénylő virágok, amelyek elviselik a magas hőmérsékletet és az aszályt


1.    Meténg


A Meténg virágzás nagyon jól működik aszályban, és a napos, meleg körülményeket részesíti előnyben. Ez a virágos növény nem bírja az átázott talajt, és nem szereti a nedves lombozatot.
 

2.    Nagy virágú porcsin / moharózsa

A moharózsa egy hőtűrő egynyári növény, amelyet élénkzöld levelei és szép színes virágai miatt kedvelnek. Nagyon alacsony karbantartást igényel, és egész évben színesíti a teret!
 

3.    Bársonyos kakukkszegfű

Ez a rövid életű évelő Dél-Európából származik. Puha szőrös ezüstszürke lombozatot és bíbor vagy rózsaszín virágzást kínál. A Rose Campion könnyedén tolerálja a forró nyarat.

hirdetes
 

4.    Bársonyvirág


A bársonyvirág hőtűrő és rossz talajban is jól érzi magát. Ez a szívós egynyári bokros és nagy virágzást ad késő tavasztól őszig.
 

5.    Egyiptomi csillagvirág

Ez a féltrópusi cserje nektárban gazdag virágcsoportokat hoz létre élénk rózsaszín, piros és lila árnyalatokban. Szereti a meleget és a párás környezetet, meleg éghajlaton virágzik.
 

6.    Scaevola

A legyezővirág egy örökzöld évelő, amelyet gyakran egynyári növényként termesztenek. Ez a gyorsan növő, hőtűrő növény a tavaszi időtől a nyári melegig terjedő időben erősen növekszik gond nélkül.


 

7.    Kokárdavirág

Ez a rövid életű évelő, gazdag árnyalatú százszorszépszerű virágzást mutat. Teljesen napsütésben virágzik, és elviseli a forró nyári hőmérsékletet.

hirdetes
 

8.    Calibrachoa

Ezt a lágyszárú évelő virágot gyakran egynyári virágként termesztik. Hőtűrő, és meleg helyeken a részleges árnyékot is elviseli.
 

9.    Fogselyem virág

Ez a meleg évszak tűrő virág Mexikóból és Közép-Amerikából származik. Jól bírja a meleg körülményeket, és gond nélkül tűri a magas hőmérsékletet!
 

10.    Rézvirág

Ez a hőtűrő szivárványos élénk árnyalatokkal rendelkezik, mint például a rózsaszín, a lila, a piros és a krém. Jól bírja a szelet és a magas hőmérsékletet, és jól érzi magát.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


katalizátorok

olyan anyagok, amelyek a kémiai folyamatokat meggyorsítják és a reakció végén változatlanul... Tovább

folyékonyműtrágya-szóró

tartályból, adagolószerkezetből és a talajba juttató berendezésből álló vontatott v.... Tovább

Tovább a lexikonra
virág virágtermesztés