notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gazdasági Diploma után az élet…

Hirdetés

Gazdasági Diploma után az élet…

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

  A legnagyobb kérdés a diploma megszerzése után, hogy hogyan tovább? Hiszen manapság már a felsőoktatásban végzőknek sem egyszerű a helyzete, mondhatni elkeserítő. Ezen a tényen próbálnak segíteni számtalan programmal ország szerte. 

 

„Az egyik legfrissebb ilyen program a magyarországi Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) hallgatói kutatásában 31 hazai felsőoktatási intézmény kereste meg 2011-ben aktív státuszban lévő hallgatóit, online kérdőívek segítségével. A vizsgálat kérdései a tanulmányi életútra, annak nemzetközi komponenseire és a munka világához való kapcsolódásukra vonatkoztak. A friss diplomás szó nem mindig azonos azzal, hogy teljesen pályakezdő munkavállaló lenne a piacon, hiszen sokan tanulmányaik mellett munkát vállalnak ezzel tapasztalatra tesznek szert és könnyebben és nagyobb eséllyel kapnak megfelelő munkát számukra később, főleg ha szakterületükön végzik ezt.”
Hirdetés
 
(forrás:http://www.felvi.hu/diploman_tul/szakmai_tamogatas/eredmenyek/hallgatoi_kutatas/hallgatok_2011_zarotanulmany )
Szent István Egyetem és a pályakezdők segítése
 

A Szent István Egyetem is lehetőséget kínál a diákoknak

 
A Szent István Egyetem Gazdaság és –Társadalomtudományi Kara is lehetőséget kínál a diákoknak arra, hogy segítséget kapjanak a munka világának megismerésével és praktikáival.  Az iroda elsődleges feladata a hallgatók elhelyezkedésének segítése, naprakész álláskeresési információk nyújtása, munkalehetőségek és gyakorlati helyek felkutatása, karrier tanácsadás, valamint a munkában állást segítő tréningek  szervezése.
Hirdetés
 

A gazdasági friss diplomák értékelése a Szent István Egyetemen

 
A felsőoktatási intézmény elsődleges előnye, hogy rengetek olyan céggel, vállalkozással áll kapcsolatban , ahol szívesen látják a Szent Istvános hallgatókat mind ez széleskörű választékban. A cég vezetők elsősorban a szerteágazó,  sok rétű oktatást emelik ki. Hiszen manapság fontos hogy naprakész és az újdonságokkal tisztában levő munkatársakkal tudjanak dolgozni. Ez talán a rengeteg szaknak és a vegyes karoknak köszönhető, így rengeteg más - más szakterületről jövő tanárral büszkélkedhet az Egyetem.
 
Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
289 634
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
7 532 755
Közösség

idényen kívüli öntözés

a tenyészidőszak előtti és utáni öntözés. Lehet a gyorsabb és a biztosabb -> csírázás... Tovább

belgyógyászat

az állatorvos-tudományon belül az a tudományág, amely az állatok különféle szerveinek,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 233

Átlagos értékelés: 5.0