Legyünk zöldebbek!- 5 egyszerű tipp egy fenntartható konferencia megrendezéséhez, környezetbarát rendezvény szervezése

hirdetes

Legyünk zöldebbek!- 5 egyszerű tipp egy fenntartható konferencia megrendezéséhez

VN
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

2022-t írunk, amikor is egyre fontosabb téma a fenntarthatóság, a bolygónk védelme. Szerencsére egyre több magánember, és nagyobb vállalt is kezdi ezt belátni, és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek olyan zöld megoldások keresésére, amik környezetbaráttá tehetnek egy-egy eseményt. Mi most olyan tippeket hoztunk –főleg céges számára-, amik segítenek fenntarthatóbbá tennie egy nagyszabású konferenciát!

 fenntartható konferencia szervezése
Cikkünk megírásában a Kristály Hotel Ajka**** is nagy segítségségünkre volt. Konferencia hotel lévén számtalan üzleti rendezvény lebonyolításában vettek már részt, így jól tudják, hogy mik azok a kritikus pontok, ahol lehet, és meg is éri figyelni. Mik azok a pontok, ahol érdemes zöldíteni az üzleti rendezvényeket, konferenciákat. A hotel a Balaton-felvidékének és a Bakony lankás vonulatainak a találkozásánál, a Kristály-völgyben fekszik –nevét is innen kapta-, csodaszép környezetben, így számukra is kiemelten fontos a környezet védelme. Egy tökéletes fenntartható konferencia helyszín lehet! Na, de jöjjenek is a tippek, amiket a segítségükkel gyűjtöttünk össze! te tudtad, hogy a Forbes nagyszabású kutatása szerint a fogyasztók 88%-a azt szeretné, ha a márkák környezetbarátabbá válnának? Ez egy nagyon jó alkalom!
hirdetes

Legyél papírmentes!

Nagyon sok felesleges papírt használunk manapság, annak ellenére is, hogy gyakorlatilag minden információt az okos telefonunkban is tudnánk hordozni. Persze nagyon jól mutat egy díszes meghívó, de ezt online is el lehet küldeni. Ráadásul emailen átdobni valamit sokkal egyszerűbb, mint a postára rohangálni! Érdemes tehát a felesleges papírfelhasználás elkerülése érdekében a digitális marketing eszköztára felé fordulni. Ez azt jelenti, hogy a konferenciát nagy mértékben online kell megtervezni, online meghívókat kell kiadni, és a szokásos mappák, szóróanyagok, füzetek, szórólapok és névjegykártyák helyett rendezvényalkalmazást kell használni. Hidd el, a szóróanyagok nagy része, egyébként is a kukában végzi! Felesleges repiajándékok helyett pedig adhatsz kedvezményeket online kupon formájában, hasznosabb, és kevesebb szeméttel is jár!

hirdetes
 

Lapozz, mert a következő oldalon mutatunk még szuper tippekt a környezetbarát rendezvények megszervezéséhez!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

vitaminok

különböző kém. felépítésű, kis mennyiségben hatékony szerves vegyületek. Egyes v.-at a... Tovább

májusi morzsolt

a légszáraz (kb. 14% víztartalmú) szemes kukorica kereskedelmi elnevezése volt. Régebben ui. a... Tovább

Tovább a lexikonra
Környezetgazdálkodás Környezetvédelem