Ez történik, ha egy zebra beszökik a szamarak közé

hirdetes

Zebracsíkos szamár

Petra
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Firenzében egy zebra beszökött a szamarak közé. Ki is zavarták onnan, majd kényelmesen hátradőltek. Viszont ami néhány hónap múlva történt, arra senki se számított.

Szamár

Ippo nagyon különleges jószág és egy elég furcsa szerelemnek a végeredménye. Ugyanis nemrég történt, hogy az olaszországi Firenzében egy zebra beszökött a szamarak közé. Ilyesmi előfordul, úgyhogy nem tulajdonítottak neki túl nagy jelentőséget egészen addig, amíg néhány hónap múlva meg nem született ez a különleges kis állatka, akin mindenki csak ámul. Az biztos, hogy nem minden nap látni ilyen furcsa szamarat! Bár nem ő az egyetlen zebracsíkokkal született szamár a világon, de kétségtelenül nagy ritkaságnak számít.

Szamár

Ezek a keverék szamarak nagyon ritkák. Viszont nemcsak külsőleg, hanem temperamentumukban és tulajdonságaikban is egyesítik szüleik jellemvonásait. Ez az állat elég furcsán lett összerakva, mert a felsőteste egy szamáré, viszont a lábai zebracsíkosak. Nagyon érdekes külseje van így ennek az állatnak. Viszont belsőleg is keverednek benne anyja és apja tulajdonságai. Bár a szamarakhoz illő alázatosság meg van benne, viszont vadabb temperamentumú, mint egy szamár.

Szamár

Viszont ez a különleges állat nemcsak előnyös és különc tulajdonságokkal látta meg a napvilágot. Ugyanis ezek a keverék állatok általában szaporodás képtelenek és nem mindig egészségesek, ezért sokszor nem valami hosszú életűek. Bár ez az egyedi megjelenés egészen elképesztő, mégse találkozhatunk a jövőben túl sok hozzá hasonló keverék állattal az előbbi okok miatt.

Szamár

Érdekes, ahogy ez az állat kinéz és biztos egész életében nagy érdeklődés fogja körülvenni. Biztos leesett az álla azoknak a gazdáknak, akik először meglátták. Azt hinné az ember, hogy ilyen állatokkal csak a fantasy filmekben, meg a mesékben találkozhat, erre tessék!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

szakszövetkezet

termelő jellegű munkaszövetkezet, amely önálló jogi személy, de a tagsági viszony nem... Tovább

Gombaölo Alto Combi

Gombaölő szer kombináció több kultúrában is.Hatóanyag: 120 g/l ciprokonazol + 300 g/l... Tovább

Tovább a lexikonra
Mezőgazdaság