notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történik, ha egy zebra beszökik a szamarak közé

Hirdetés

Zebracsíkos szamár

Petra

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Firenzében egy zebra beszökött a szamarak közé. Ki is zavarták onnan, majd kényelmesen hátradőltek. Viszont ami néhány hónap múlva történt, arra senki se számított.

Szamár

Ippo nagyon különleges jószág és egy elég furcsa szerelemnek a végeredménye. Ugyanis nemrég történt, hogy az olaszországi Firenzében egy zebra beszökött a szamarak közé. Ilyesmi előfordul, úgyhogy nem tulajdonítottak neki túl nagy jelentőséget egészen addig, amíg néhány hónap múlva meg nem született ez a különleges kis állatka, akin mindenki csak ámul. Az biztos, hogy nem minden nap látni ilyen furcsa szamarat! Bár nem ő az egyetlen zebracsíkokkal született szamár a világon, de kétségtelenül nagy ritkaságnak számít.

Szamár

Ezek a keverék szamarak nagyon ritkák. Viszont nemcsak külsőleg, hanem temperamentumukban és tulajdonságaikban is egyesítik szüleik jellemvonásait. Ez az állat elég furcsán lett összerakva, mert a felsőteste egy szamáré, viszont a lábai zebracsíkosak. Nagyon érdekes külseje van így ennek az állatnak. Viszont belsőleg is keverednek benne anyja és apja tulajdonságai. Bár a szamarakhoz illő alázatosság meg van benne, viszont vadabb temperamentumú, mint egy szamár.

Szamár

Viszont ez a különleges állat nemcsak előnyös és különc tulajdonságokkal látta meg a napvilágot. Ugyanis ezek a keverék állatok általában szaporodás képtelenek és nem mindig egészségesek, ezért sokszor nem valami hosszú életűek. Bár ez az egyedi megjelenés egészen elképesztő, mégse találkozhatunk a jövőben túl sok hozzá hasonló keverék állattal az előbbi okok miatt.

Szamár

Érdekes, ahogy ez az állat kinéz és biztos egész életében nagy érdeklődés fogja körülvenni. Biztos leesett az álla azoknak a gazdáknak, akik először meglátták. Azt hinné az ember, hogy ilyen állatokkal csak a fantasy filmekben, meg a mesékben találkozhat, erre tessék!

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
322 216
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
7 565 337
Közösség

panarícium (büdös sántaság)

kérődzők, főként juhok végtagbetegsége, amikor a csülkök közötti bőrből a csülökirha... Tovább

áru

az áru értékének pénzbeni megjelenése, az a pénzmennyiség, amelyet egy termék v.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 239

Átlagos értékelés: 4.9

Mezőgazdaság