Eldugott tóstrand a Bakonyban

hirdetes

Csobbanj egyet Bakonyalja eldugott tóstrandján – Tóparti nyaralás a Bakonyban

ZH
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Nagytevel tóstrand

Kristálytiszta tóstrand a Bakonyban


A kristálytiszta és kellemes hőmérsékletű víz nagyban hozzájárul a Bakonybeli tóparti lazulásunkhoz és plusz pont az is, hogy a füves parton találunk játszóteret és röplabdapályát is. A büfék által megoldódott az étkezés kérdése is, és a legjobb, hogy itt az árak sincsenek elszállva, sőt kifejezetten barátiak. A tipikus strand ételek mellett, mint a sajtos-tejfölös lángos vagy a palacsinta, érdemes mást is kipróbálni a kínálatból, hiszen a bakonyi konyha híres az egész világon. Egyszerű strand ételek és jó hangulat, ez jellemzi a nagyteveli tóstrand büféit.


A Bakony igazi gyöngyszeme


A strand különlegessége a légkörben rejlik, ugyanis a selymes és homokos partról páratlan ami szemünk elé tárul, a rezzenéstelen víz és a Bakonyalja domborulatainak párosa remek kilátást biztosít, nem mellesleg a feketefenyők árnyékában strandulni, a magyarok számára még egy kicsit abszurd is lehet, hiszen nem épp ilyen fák találhatóak a tópartjainkon. Érdemes magunkkkal hozni függőágyat, hiszen itt két fa közé könnyedén felakaszthatjuk, és nincs is jobb, mint abban heverészni és közben csodálni a környéket.

hirdetes

Kempingezés a Bakonyban


A strand mellett, az árnyas fenyőfák között még kempingezésre is van lehetőségünk, akár sátorral érkezünk, akár lakókocsival és még áramot és rendezett vizesblokkot is szolgáltatnak az itt megszálló vendégeknek. A kemping területén több kialakított sütögetőhely, padok és asztalok is vannak, valamint a strandtól elkülönített horgászhelyeket is használhatjuk, ha pecázni támad kedvünk. A horogra akadhat egy-egy ponty, compó, amúr vagy csuka.

hirdetes

Nagyteveli fenyves strandfürdő


 A strand minden nap reggel 9-től van nyitva este 20 óráig. A felnőttek belépője 700 forint, a diák és a nyugdíjas 400, míg a gyermekjegy csak 300 forint és 6 éves kor alatt nem is kell fizetni belépőt, valamint családi kedvezmény is van. A strand mellett van egy ingyenes parkoló, ahol egésznap parkolhatunk. Ha több napot szeretnénk itt és a környéken eltölteni, akkor nem csak a kempingben van lehetőségünk megszállni, természetesen a településen is található több vendégház. 


Pápáról bő negyedórás autóúttal elérhető, azonban, ha távolsági busszal érkezünk, akkor arra még számítsunk, hogy a megállóhelytől még 2-3 kilométerre helyezkedik el a strand.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

efozit-alumínium hatóanyagú gombaölő szer

a hatóanyag szisztemikus tulajdonsagú (—>szisztemikus hatású növényvédő szerek);... Tovább

kalászosok növényvédelmi technológiája

a rendszeres —>vetésváltás, az ellenálló v. toleráns fajták fokozott elterjedése... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek