Buszjáratokat indít a Volánbusz Tokajban a bortúrázóknak

hirdetes

Beindult a Tokaji borturizmus – Külön borjáratokat indít végre a Volánbusz!

ZH

Tokaj Magyarország méltán híres és legnevesebb borvidéke, így évente rengeteg turistával találkozhatunk a környékén, akiknek most a dolgát megkönnyítette a Volánbusz, ugyanis egy új járatot indítva, akár már busszal is lehetőségünk van a bortúrázásra Tokajban!

Tokaj szüreti napok 2022

Buszjáratokat indít a Volánbusz Tokajban a bortúrázóknak


A Volánbusz végre megkönnyíti a rengeteg turista dolgát a Tokaji borvidéken, ugyanis Tokajbusz elnevezéssel indít speciális buszjáratokat augusztustól a borturizmus miatt érkezőknek Tokaj-Hegyalján. Tokaj a világörökség részét képezi és így a tokaji borvidék autóbuszos kiszolgálásának turisztikai célú fejlesztéséhez a MÁV-Start is csatlakozott oly módon, hogy a vonatok érkezési időpontjait összekapcsolták a Volánbuszokkal, hogy a turisták kényelmesebben és egyszerűbben fedezhessék fel az egész világon népszerű Tokajt és élvezhessék a finomabbnál-finomabb borokat.

hirdetes

Készülj a Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napokra!


2022.09.30. - 10.02. ap között újra elérkezik a szüret ideje és az idei igazán különleges, ugyanis 90 éves lesz a Szüreti Napok Tokajon! A szüreti fesztivál hazánk egyik legrégebbi szüreti eseménye, hiszen már 1932 óta rendezik meg minden évben! A tokaji bor már évszázadok óta egy meghatározó szerepet tölt be a nemzeti identitásunk kialakításában, így a szüreti esemény annak is a célja, hogy ezt a kulturális hagyományt ápolja, illetve bemutassa a világörökségi terület sokszínű közösségi értékeit.

hirdetes

A szüreti fesztivál a legnagyobb volumenű esemény a borvidék életében, ahol részt vehetsz szüreti felvonuláson, különböző koncerteken, és persze a prémium borászok legfinomabb kincseit kóstolhatod meg. Tavaly közel tízezren fordultak meg a három nap alatt és idén is sok résztvevőre számítanak, akiknek a dolgát a Volán borjáratai sokban megkönnyíti!


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


vetésforgó

A szántóföldi növények térben és időben meghatározott sorrendje. Azon a felismerésen... Tovább

egyedfejlődés

az egy- és a többsejtű élőlények felépítés és működési változásainak az összessége,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek