Új vízi élménypark veszi át az egykori Rába Quelle helyét Győrben!

hirdetes

Hallottál már az idei év legnagyobb fürdős újdonságáról? – Új vízi élménypark nyílik!

ZH
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

2023-ban sem kell lemondanunk a jobbnál-jobb fürdőzési élményekről Magyarországon sem, és az idei évre is várhatunk egy kis újdonságot. Itthon eddig is rengeteg termálfürdő, gyógyfürdő, strand és egyéb fürdők voltak elérhetőek, és számos szállodában is kiélvezhettük a szuper vízicsúszdákat és különböző medencéket. De júniusban egy új vízi élményparkban is kedvünkre hűsölhetünk, mutatjuk, hogy hol!

vízi park

Új vízi élménypark nyílik 2023 júniusában


2023 júniusa új élményekkel gazdagít majd kicsiket és nagyokat egyaránt egy új vízi élménypark révén, amely a számos már évtizedek óta megtalálható strandok és egyéb más termál- és gyógyfürdők mellett igazi innovációnak számít majd. De hogy hova kell utaznunk, hogy kiélvezhessük 2023 legnagyobb hazai fürdős újdonságát? Csupán pár órányi kocsi útra a fővárostól, Győrbe kell vezessen utunk, ha a meleg nyári napokon lehűlnénk egy kicsit és közben izgalmas élményekkel gazdagodnánk. 

Magyarország fürdőfejlesztései közül ez a győri beruházás számít idén a legnagyobb költségvetésű projektnek, amellett, hogy az elmúlz esztendőkre tekintve majdnem minden évre jutott valamilyen fürdős újdonság.

hirdetes

2020-ban például a debreceni Aquaticum Strandfürdőt adták át, 2021-ben pedig az Ellipsum Élményfürdőt nyitották meg Miskolctapolcán, de ugyanebben az évben bővítették ki a debreceni HungaroSpa-t egy Prémium Zónával is.

Új vízi élménypark nyit Győrben

hirdetes

Az idei évben a legnagyobb dobás egyértelműen a győri fürdőkomplexum átadása lesz, már ha csak a fejlesztésre szánt költségvetést nézzük is. Már a fürdő létrehozásához szükséges előkészületek is 750 millió forintba kerültek, magára a megépítésre pedig 21,3 milliárd forintot szánna a magyar állam. Emellett az Ellipsum „csak” 12 milliárdba, az Aquaticum pedig „csak” 9,5 milliárdba került, csak hogy jobban érezhessük az építkezés volumenét.

Kibővül a Rába Quelle

A hatalmas vízi élményparkot a már meglévő Rába Quelle fürdő mellé építik, ahol a legnagyobb csúszdát szifon alakúra építik és még a fedett fürdő részt is felújítják. A tervek szerint 2023 nyarán fogják átadni az új fürdőt, amely az eddigi Rába Quelle név helyett az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő elnevezésre hallgat majd.


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

here

hím ivarsejteket és hormonokat termelő, páros, bab alakú szerv; a magzati élet folyamán az... Tovább

értékmérő tulajdonság

1. (növ.) A vetőmag v. vetőanyag számszerűsíthető külső és belső tulajdonsága, amelyből... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek