A P.Z.S. Vállalkozás SIP SEMPETER által gyártott gépei

P.Z.S. Vállalkozás

Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A P.Z.S. Vállalkozás 1992-óta működik és áll az Önök szolgálatában. Eddig láncimportőrként, és láncforgalmazóként találkozhattak velünk. 2005. szeptembertől a SIP SEMPETER szlovén céget képviseljük Magyarországon, ezért a SIP által gyártott gépeket kívánjuk most bemutatni:
A P.Z.S. Vállalkozás SIP SEMPETER által gyártott gépei
 

A P.Z.S. Vállalkozás 1992-óta működik és áll az Önök szolgálatában. Eddig láncimportőrként, és láncforgalmazóként találkozhattak velünk. 2005. szeptembertől a SIP SEMPETER szlovén céget képviseljük Magyarországon, ezért a SIP által gyártott gépeket kívánjuk most bemutatni:

A TORNADO 40, TORNADÓ 80 jelű gé

ORION SZERVESTRÁGYA SZÓRÓK

Az ORION trágyaszórók új koncepció alapján lettek kifejlesztve,

STAR

STAR jelű szellőztetők-rendrakók száraz, vagy friss, nedves takarmány összegyűjtésére, sorba

pek 1ill. 2 sor csöves kukorica betakarítására lettek kialakítva. A gép felépítése egyszerű és erős. Egy menetben történik a csőtörés-fosztás, valamint a tépőegység alatt a szárzúzás is. A gondos tervezésnek és a gép kis súlyának köszönhetően nagyon egyszerűen kezelhetők, - egyenetlen és nedves talajon egyaránt - az erőgép fülkéjéből hidraulika karok segítségével. A vontatáshoz kevés energia szükséges.mely a trágyaszórás minőségének javítását célozta meg. Széles nyomtáv, ráfutó fékrendszer lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést, akár közepes lejtőkön is. A szóró egység függőleges vagy vízszintes működésű. Mindkét rendszer durva- és finomszórásra egyaránt alkalmas. A szóró egységek könnyen és gyorsan eltávolíthatók, helyükre hátfal szerelhető. Ilyen formában a trágyaszórók pótkocsiként is használhatók. Raksúly: 2,5 9 tonnáigSZELLŐZTETŐK-RENDRAKÓK rendezésére használhatók. Alkalmasak egy sor, dupla, sokszoros sor és félsorok készítésére egyaránt, valamint a rend megfordítására is. A rotációs rendsodrók teljesítményigénye minimális. A STAR rendsodrók nagy előnye a takarmány óvatos kezelése, minimális károsodása és szennyezése. Munkaszélesség: 3-8 méter.

SPIDER SZELLŐZTETŐK

Eze

k a szellőztető-forgató berendezések kifejezetten a takarmány levegőztetésére és szétterítésére lettek kifejlesztve. Az egyszerű, erős felépítmény szavatolja a hosszú élettartamot, és a gép biztonságos működését. A munkavégzést egymással szemben forgó fejek végzik. A rugós ujjak finoman összegereblyézik, összeszedik a takarmányt a gép előtt, azután megforgatva teszik le a gép mögött. A takarmány állapota levegős (könnyű), az eloszlása egyenletes, ami lehetővé teszi a gyors száradást és a takarmány - kezelés technológiájából adódóan - csökkenti a morzsolódási vesztességet. Munkaszélesség 2-7 méter.

DOBOS ÉS TÁRCSÁS FŰKASZÁK

gyárt különböző munkaszélességben. Mind a dobos, mind a tárcsás fűkaszák, a fűfélék és a lucerna egyenletes talajon történő lekaszálására lettek kifejlesztve. A fűkaszák mindkét kivitelben munkahelyzetük szerint - elöl és oldalt függesztett kivitelben helyezhetők el. A lekaszált szálastakarmányt a SÍP fűkaszák terítve, illetve sorba rendezve helyezik el. A SÍP gyártmányú fűkaszákhoz szársértők is rendelhetők. Munkaszélesség: 1,35 3,0 m között van.http://www.pzs.hu E-mail: pzs@pzs.hu

A SÍP cég dobos és tárcsás fűkaszákat

 

P.Z.S. Vállalkozás 5600 Békéscsaba Péki u. 9.

Tel.: (66)546-160, (66)546-161

Tel/Fax:(66)453-640, (66)453-640

Mobil: 30/9550-948; 30/6066-164.

TORNADÓ 40-80 (1-2 soros)

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

Gyomirtó Puma Extra

Gyomirtó permetezőszer őszi búza, őszi és tavaszi árpa, rozs és tritikále... Tovább

57/2006. (VIII. 4.) FVM rendelet

a Magyar Élelmiszerkönyv közösségi elõírások átvételét megvalósító kötelezõ... Tovább

Tovább a lexikonra