Keresőmarketing versenyek a pillangószív és a linkfelhő kifejezésre

Pillangószív és linkfelhő verseny

Agrároldal.hu Linkfelhő csoport
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Az Agrároldal.hu amellett, hogy igyekszik minden információt bemutatni a mezőgazdaság területéről, azért is kiemelkedő mezőgazdasági portál, mert keresőmarketing szakemberek bevonásával készült. EZ meg is látszik, hiszen a mezőgazdaság összes kapcsolód kifejezésére az elsők között található a keresőlisták élén (pl. mezőgazdaság). A keresőmarketing szakemberek számára írtak ki egy versenyt linkfelhő néven. Mit is jelent ez?
Linkfelhő és pillangószív keresőmarketing versenyek a pillangószív és a linkfelhő kifejezésre

Keresőmarketing versenyek a pillangószív és a linkfelhő

Érdekes vélemény itt: Linkfelhő de minek?

A pillangószív verseny

A pillangószív verseny volt az Agrároldal.hu tudomása szerint az első magyar keresőmarketing verseny. A verseny lényege az, hogy 2006. december 31.-én 24:00 kor ki lesz az első a pillangószív kifejezésre. Jellemző a keresőmarketing szakemberekre, hogy képesek az újév pillanatát is azzal tölteni, hogy a verseny eredményét lesik. A pillangószív verseny nyertese semmilyen díjat nem kap, csak a dicsőség a nyeremény.

A linkfelhő verseny

A linkfelhő verseny vége 2007. március 1. déli 12:00.  A különbség a linkfelhő és a pillangószív között, hogy a linkfelhő már pénzdíjas verseny. Az első helyezett 500.000 Ft jutalomban részesül. Természetesen ezt egy szponzor cég állja, akinek ez az 500.000 Ft valószínűleg busásan megtérül, hiszen megismerheti a legjobb keresőmarketing szakembereket, és az ő nevét is megismerik a keresőmarketing szférában.

Elsőnek lenni pillangószív és linkfelhő szóra, érdemes?

Az egy szóból álló kifejezések esetében a rendelkezésre álló idő túl hosszú. Bár valószínű, ha 1 év állna rendelkezésre, akkor leülne a dolog, de az igazságos verseny ezt követelné. Az egy szóból álló kifejezés, mint a linkfelhő és a pillangószív rangsora nagyban függ attól is, az adott oldal milyen renoméval rendelkezik a Google kereső szemében. A több szóból álló kifejezések optimalizációja érdekesebb lenne. Pl. mezőgazdasági tanácsadás :-D . Sokan azért nem indulnak ezen versenyeken, mert féltik azt a szaktudást, amit megszereztek, hiszen itt a keresőmarketing szakemberek színe java felsorakozik. Azonban mi úgy gondoljuk, tanulni mi is fogunk és tudunk, a keresőmarketing nem csak látható elemekből áll. Persze az is lehet, hogy valaki valamilyen tiltott optimalizáló szoftvert használ, és semmi értelme az egésznek.

Tiltott keresőoptimalizáló szoftver a pillangószív versenyben

Sajnos a pillangószív és a linkfelhő verseny rendezői sem tudják megállapítani, hogy használnak-e a versenyzők tiltott szoftvereket. Az ilyen szoftvereknek az a veszélyük, hogy amennyiben a Google észreveszi ezek használatát, kizárja az adott domaint a találati listából. Egy céges honlap esetén ez igen nagy kárt okozhat, azonban kifejezetten erre a versenyre vásárolt domain esetében nem okozhat gondot egy kizárás, legfeljebb elveszett egy domain. Azonban ne legyünk ilyen rosszindulatúak, bízzunk abban, hogy a linkfelhő és a pillangószív versenyek rendezői is igyekeznek rájönni az ilyen turpisságokra! Hajrá linkfelhő, hajrá pillangószív!

SEO keresőoptimalizáció verseny

Forrás: Linkfelhő és Pillangószív versenykiírás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

ásványi eredetű talajok

kevés szervesanyag-tartalmú (pl. futóhomok, nyersöntés, sivatagi) talajok. Tovább

laboda (Atriptex)

a libatopfélék (Chenopodiaceae) család egyik nemzetsége. A kerti l. (A. hortensis) egyéves.... Tovább

Tovább a lexikonra