Ezek a szuper önlocsoló módszerek segíthetnek életben tartani növényeidet nyaralásod során

hirdetes

Aggódsz, hogy elhervadnak növényeid a nyaralás alatt? Most 3 szuper önlocsoló ötletet mutatok Nektek!

TK

Sokaknak megfordulhat a fejében, hogy ki fogja majd öntözni kertjét a nyári időszakban, amennyiben egy hosszabb nyaralásra tervez elutazni. Mostani cikkemben szuper megoldásokat mutatok, hogy könnyedén életben tartsd növényeidet, ezzel is kiélvezve majd a pihenésre szánt időt.

Locsolás

Fontos, hogy a távol töltött időben is képes legyél vigyázni majd növényeidre – amennyiben pedig nem tudod használni a régi, már jól bevált módszert, miszerint jóban vagy a szomszédoddal és megkéred, hogy néha nézzen el otthonodba megetetni a kiskedvenceket és meglocsolni a növényeket, akkor érdemes kreatívabb megoldások felé tekintened. 


Érthető, hogy már a nyaralás előtt tűkön ülsz, mégis fontos, hogy elvégezz némi tervezést is, így is biztosítva a gondtalan kikapcsolódást, valamint, hogy növényeid is túléljék a hosszabb elutazásodat. Amennyiben törődsz szobanövényeiddel, bizonyára Neked sem mindegy, hogy száraz, haldokló növényekre térsz-e majd haza, vagy egészséges állapotukra, csakúgy, mint amikor otthon hagytad őket. 

hirdetes


Ismerd meg most Te is önlocsoló módszereinket, melyek hasznodra válhatnak, hiszen ezekkel a szuper ötletekkel növényeid egy kis trükk segítségével bármikor könnyedén vízhez juthatnak majd.


3 szuper önlocsoló módszer – ezeket érdemes Neked is kipróbálnod


Nem is gondolnád, hogy mennyire egyszerű, de annál nagyszerűbb módszerekkel meg lehet oldani távolléted alatt szobanövényeid locsolását. Ezek a módszerek rendkívül jól működnek, már beváltak, ráadásul egyáltalán nem kell kézügyesség sem elkészítésükhöz, illetve az ötletekhez szükséges alapanyagokat is rendkívül könnyedén megtalálhatod majd háztartásodban.

hirdetes


Ismerd meg az első módszert


Az első megoldáshoz csupán egy zárható szájú mélyhűtő zacskó szükséges, mellyel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy érdemes erősebb darabot választanod, így sokkal tartósabb lesz majd a „szerkezeted”. Amint pedig kiválasztottad a véleményed szerinti tökéletes darabot, akkor fogj még két csipeszt, illetve egy jó nedvszívó képességgel rendelkező madzagot.

 

Amennyiben érdekel a másik két módszer is, lapozz!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2021-09-26

Nem kell búcsút mondanod a színes erkélyednek - ezek a növények segíteni fognak!

A színes virágládáknak nem kell az ősz megérkeztével búcsút intened, csupán olyan növényeket kell választanod, melyek kéepsek megtölteni azokat élettel.

2021-09-22

Itt az ideje madárbarát bogyós gyümölcsöket ültetni!

Itt az ideje szárnyas barátainkra is gondolni! Mutatjuk, milyen bogyós gyümölcsöket érdemes még elültetned kertedben, hogy kedvezz a madaraknak is a jövőben.

2021-09-26

Vegyszermentes kert – most szuper ötleteket mutatok kivitelezéséhez

Amennyiben Te is szeretnél odafigyelni jobban környezetedre, akkor érdemes mindig vegyszermentes alternatívák között kutatnod - mostani cikkünkben segítünk.

2021-09-23

Hasznos tippek - így tartsd karban kertedet ősszel

Ősszel sem áll meg az élet a kertekben – rengeteg kertimunkáról beszélhetünk, melyeket érdemes még és már ilyenkor elvégeznünk. Most hasznos tippeket mutatunk.

2021-09-26

Gyakori gyümölcsfa betegségek – ezekre érdemes odafigyelned

Az év minden időszakában fontos, hogy megfelelően odafigyeljünk gyümölcsfaink egészségére – mostani cikkünkből ismerj meg három gyakori gyümölcsfa betegséget.

2021-09-14

Milyen díszfüvet érdemes kertedbe választani? Ismerd meg őket most Te is

Amennyiben szeretnéd feldobni kertedet, Neked is érdemes a díszfüvek felé fordulnod - mostani cikkünkből ismer meg őket Te is egy kicsit közelebbről.

2021-09-15

A gyilkos szépség – bemutatkozik a sisakvirág

Rengetegen tartanak olyan növényeket környezetükben, kertjükben, melyek rendkívül mérgezőek lehetnek, mégsem tudnak róla - a sisakvirág is közéjük tartozik.

2021-09-08

5 szuper, színpompás évelőágyás – így legyen Neked is természetes kerted!

Te is szereted a természetes kerteket? Akkor most segítünk – 5 szuper évelőágyás ötletet mutatunk, amikkel Te is könnyedén feldobhatod őszi környezetedet.

További cikkek ebben a témában


kén (S)

a periódusos rendszer VI. a. oszlopába tartozó, sárga színű, a természetben elemi állapotban... Tovább

katabolizmus (disszimiláció, lebontás)

az élő szervezetek energiafelszabadító folyamata, amelynek során a bonyolult szerves... Tovább

Tovább a lexikonra
dísznövény Érdekességek