Ezek a szuper önlocsoló módszerek segíthetnek életben tartani növényeidet nyaralásod során

hirdetes

Aggódsz, hogy elhervadnak növényeid a nyaralás alatt? Most 3 szuper önlocsoló ötletet mutatok Nektek!

TK, ZH

Sokaknak megfordulhat a fejében, hogy ki fogja majd öntözni kertjét a nyári időszakban, amennyiben egy hosszabb nyaralásra tervez elutazni. Mostani cikkemben szuper megoldásokat mutatok, hogy könnyedén életben tartsd növényeidet, ezzel is kiélvezve majd a pihenésre szánt időt.

Locsolás

Fontos, hogy a távol töltött időben is képes legyél vigyázni majd növényeidre – amennyiben pedig nem tudod használni a régi, már jól bevált módszert, miszerint jóban vagy a szomszédoddal és megkéred, hogy néha nézzen el otthonodba megetetni a kiskedvenceket és meglocsolni a növényeket, akkor érdemes kreatívabb megoldások felé tekintened. 


Érthető, hogy már a nyaralás előtt tűkön ülsz, mégis fontos, hogy elvégezz némi tervezést is, így is biztosítva a gondtalan kikapcsolódást, valamint, hogy növényeid is túléljék a hosszabb elutazásodat. Amennyiben törődsz szobanövényeiddel, bizonyára Neked sem mindegy, hogy száraz, haldokló növényekre térsz-e majd haza, vagy egészséges állapotukra, csakúgy, mint amikor otthon hagytad őket. 

hirdetes


Ismerd meg most Te is önlocsoló módszereinket, melyek hasznodra válhatnak, hiszen ezekkel a szuper ötletekkel növényeid egy kis trükk segítségével bármikor könnyedén vízhez juthatnak majd.


3 szuper önlocsoló módszer – ezeket érdemes Neked is kipróbálnod


Nem is gondolnád, hogy mennyire egyszerű, de annál nagyszerűbb módszerekkel meg lehet oldani távolléted alatt szobanövényeid locsolását. Ezek a módszerek rendkívül jól működnek, már beváltak, ráadásul egyáltalán nem kell kézügyesség sem elkészítésükhöz, illetve az ötletekhez szükséges alapanyagokat is rendkívül könnyedén megtalálhatod majd háztartásodban.

hirdetes


Ismerd meg az első módszert


Az első megoldáshoz csupán egy zárható szájú mélyhűtő zacskó szükséges, mellyel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy érdemes erősebb darabot választanod, így sokkal tartósabb lesz majd a „szerkezeted”. Amint pedig kiválasztottad a véleményed szerinti tökéletes darabot, akkor fogj még két csipeszt, illetve egy jó nedvszívó képességgel rendelkező madzagot.

 

Amennyiben érdekel a másik két módszer is, lapozz!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-06-29

Növények, amelyek szépen növekednek az árnyékban

Árnyékos a kerted? Nem csak erdőt, de gyönyörű virágoskertet is nevelhetsz ám belőle! Mutatjuk, hogy milyen árnyéktűrő növényekre lesz hozzá szükséged!

2022-06-29

Milyen gyakran öntözzem a gyepet nyáron?

Szóval milyen gyakran és hogyan kell öntözni a gyepet a nyári hónapokban? Ez egy igen kényes téma, mert ha valami nem jó, akkor nem lesz zöld a fű. Lássuk!

2022-06-29

Gond van a Balaton vizével – Erre figyelj, ha a Balaton nyugati részén fürdőztök

Újra algásodik a Balaton vize, azonban nincs senki aki kivizsgálná a körülményeket. Még várjuk az eredményeket az algásodás mértékéről és súlyosságáról

2022-06-28

Ismerd meg a Megyer-hegyi Tengerszemet!

Ha szereted a természetet, szeretsz kirándulni, akkor a most következő hely biztosan tetszeni fog neked! Ez pedig nem más, mint a Megyer-hegyi Tengerszem.

2022-06-29

Ízletes focaccia recept ehető virágokkal

A focaccia egy olasz kenyérfajta, ami szószmártogatásra vagy némi olívaolaj kíséretében is kiváló. A virágos focaccia egy igazi különlegesség, amit imádni fogsz!

2022-06-22

Ettől a 4 trükktől roskadozni fog a virágoktól a leander!

Fontos ezt a 4 leander gondozási trükköt neked is bevetned, ha azt szeretnéd, hogy a leandered rengeteg virágjai beillatozzák az egész kertet! Leander gondozás

2022-06-23

Kerülendő évelők - ezeket nem biztos, hogy jó ötlet a kertedbe ültetni

Vannak évelő növények, amelyek bár lehet, hogy gyönyörűek, több fejfájást okoznak, mint örömöt hoznak a házhoz. Ezeknek az ültetését gondold át többször is!

2022-06-22

Mit ültessünk júliusban?

Most jutott eszedbe hogy kertészkedj? Júliusban is van értelme ülteni, sőt, vannak olyan virágok, és zöldségek, amiket júliusban a legérdemesebb elültetni!

További cikkek ebben a témában


takarmány-előtároló

a ->stabil takarmányozóval felszerelt istállókban a takarmány tárolására szolgáló, ált.... Tovább

lóbab (Vicia fába L.)

a pillangósok családjához tartozik. 100-110 cm mélyre lehatoló gyökérzete 50-60 cm-re terjed... Tovább

Tovább a lexikonra
dísznövény Érdekességek