Nyári konyhák bemutatása - Mesés nyári konyhák képeken

hirdetes

15 álomszerű nyári konyha, amit imádni fogsz

Szélesi Ferenc, NA
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Pár évvel ezelőtt mi is létrehoztunk egy meseszép nyári konyhát, azóta létezni se tudok nélküle. A melegebb évszakokban nagyon praktikus, emellett pedig mutatós, kitűnő éke kertünknek! Most mutatok nektek 15 remek nyári konyhát, amik biztosan elnyerik tetszéseteket!

Nyári konyha bemutatása

A nyári konyha mesés éke lehet kertünknek! 

A meseszépen kialakított nyári konyha csodás dísze lehet udvarunknak, kertünknek, nem mellesleg sok finomságot süthetünk-főzhetünk a segítségével a friss levegőn. A legjobb az a nyári konyhában, hogy úgy alakíthatjuk ki, ahogyan akarjuk, legfőbb cél természetesen az, hogy praktikus, kényelmes és szép legyen. Lehet benne kemence, sütő, főzőlap, bármi, amit csak szeretnénk.

A nyári konyha további előnyei

A másik előnye az, hogy nem szükséges hozzá nagy kert, kisebb területen is kialakíthatunk ötletes nyári konyhát, ami azonnal a család kedvencévé fog válni. A nyári konyhánk építéséhez használhatunk természetes anyagokat, a kövek és a fák párosítása a legtökéletesebb, de alkalmazhatunk mást is.

hirdetes

Nyári konyha, a hely, ahol az élet zajlik! 

Régen (és ma is) egyfajta másodlagos konyhaként működött a kerti konyha, ahova a nyári hónapok alatt kiköltöztek az emberek, hogy a sütés-főzést ott végezzék. Itt került sor a befőzésre, a savanyúságok elkészítésére, a disznóvágásra, de sok esetben a mosást és a mosogatást is itt végezték. Manapság egy kicsit megváltoztak a dolgok, inkább a grillezés, a nyársalás, vagy a bográcsozás helyszíneként szolgál a nyári konyha, sok esetben tartják itt a társasági összejöveteleket. Ezek a nyári konyhák ma már teljesen kompexek, hűtővel, sütővel, mosogatóval felszerelt, de szerencsére sok esetben még jelen vannak a hagyományos berendezések is, mint például a sparhelt és a kemence. 

hirdetes

Nyári konyhák esetében csak a képzelet szab határt! 

Nyári konyhák esetében nem ismerünk határokat, addig nyújtózkodhatunk, amíg ízlésünk és képzeleterőnk engedi. Igazából tényleg mindenből és mindenhogy készíthetünk mutatós, valamint praktikus nyári konyhát, de azért én mutatok most nektek egész pontosan 15 szuper nyári konyhát, hogy legyen egy kis inspirációtok, lapozzátok végig bátran galériánkat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

számlálókamra

->mikroorganizmusok v. mikroszkopikus méretű testecskék, ill. részecskék (pl. vér alakos... Tovább

allotrop módosulatok

az elemeknek különböző molekulaszerkezetű, s ennek folytán különböző molekulatömegű és... Tovább

Tovább a lexikonra
Házi kert