Inspirálódj a csodás madárházak közül!- Válassz te is kertedbe ilyen ötletes madárházat!

8 csodás madárház ötlet a kertedbe, melynek a kismadarak sem fognak tudni ellenállni!

KC,NA
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Madárház

5.Madárfalu

Válassz több kisebb, különböző madárházat, találd ki miképp szeretnéd elrendezni őket és kész is a madárfalu! Szuper ötlet, ha egy kerti kapu/rózsalugas tetejére helyezed el őket. Nézd csak meg az első képen milyen jól mutatnak még az egyszerűbb házak is. Amennyiben a kaput növényekkel, csodaszép rózsákkal is felfuttatod, biztosan ez lesz a kerted egyik fénypontja! Függőlegesen is elhelyezheted a madárházakat például egy fa állvány segítségével. Játssz nyugodtan a házak színeivel és formáival, hogy minél különlegesebb legyen az összkép.

6.Madárházak vagy kerti lámpák?

Akár kerti lámpáknak is álcázhatod a madárházakat, ha esetleg nem igazán szeretnél látványosabb darabot. Nézd csak milyen szépen mutatnak az álló lámpás és a fali lámpás madárházak is! Amíg sötét nem lesz és nem kapcsolódnak fel a fények, addig messzebbről senki rá nem jön a trükkre.

7.Poénos madárház

Kicsit visszatérünk a rajzfilmek világába és egy mesefigurás madárházat mutatunk. Válaszd ki a saját, esetleg gyermeked kedvencét és helyezd el a postaláda, egy magasabb virágtartó, vagy bármely kertben található állvány oldalán.

8.Minimalista madárház

Ilyen ultramodern, minimalista madárházat még biztosan nem láttál! Amennyiben szereted ezt a stílust, esetleg az otthonod is hasonló, abszolút passzolni fog a kertedbe!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

csalogató növények

olyan növények, amelyeket a talajlakó kártevők kedvelnek, és azokon összegyűlnek. Ha a... Tovább

Bill

Õszi búza Cél: malmi búza Leírás:A fajta növekedési típusa korai fejlõdési stádiumban... Tovább

Tovább a lexikonra
Házi kert