Inspirálódj a csodás madárházak közül!- Válassz te is kertedbe ilyen ötletes madárházat!

8 csodás madárház ötlet a kertedbe, melynek a kismadarak sem fognak tudni ellenállni!

KC,NA
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A kertes házban lakó madárbarátok tudják, hogy milyen csodás madárcsicsergésre ébredni reggelente.  Amennyiben a télen tettél ki nekik eleséget, biztosan gyakran visszatérnek a környékre az év többi szakaszában is. Te is szívesen gyönyörködnél bennük közelebbről is? Esetleg már van madáretetőd, madárházad, de szívesen feldobnád vagy kicserélnéd azt? A madárházat akár a kerted stílusához is alakíthatod, így az udvar dísze is lehet. Hoztam nektek 8 szuper ötletes madárházat, ami amellett, hogy remek bázisként szolgál a madaraknak, még stílusos is.

Madárház

1.Aranyos madárfaház

Válassz egy szép, igényesen elkészített madárházat. Nézd csak meg, hogy a képen látható faházikónak még virágcserepe is van virággal együtt. Ez egy igazán dekoratív megoldás lehet a kertedbe.

2.Madárház a virágcserépben

Kettő az egyben! Ki mondta, hogy a madárházat mindenképp a földben kell elhelyezni, hogy magányosan ácsorogjon? Válassz a madárház méretének megfelelő cserepet és a virágföld segítségével támaszd ki, majd ültess bele mesés tavaszi virágokat. Az állványra pedig akassz kisebb cserepeket vagy futtasd fel a növényt! A látvány magáért fog beszélni!

3.Luxus madárvillák

Miért is ne lehetne a madaraknak is luxus villája, igaz? Az alábbi madárházak biztosan ebbe a kategóriába esnek! Azt hiszem egy nagyobb kivitelbe még mi is szívesen beleköltöznénk. Az is szuper ötlet, ha a saját otthonod kicsinyített mását készítteted el!

4.Gombaház a madaraknak

Nem csak a törpék, de a madarak is lakhatnak akár gombaházakban is. Ha kicsit mókásabb, gyermekiesebb hangulatot vinnél a kertedbe, válassz ilyen mesebeli madárházakat! Egy tündérkert mellett iszonyúan jól mutat majd!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

láncborona

olyan —>borona, amelyen a fogak láncszemeken vannak; jól követi a talajfelszínt, eléri a... Tovább

ló elnevezései

a hímivarú ló a mén v. a csődör, a nőivarú a kanca, az ivartalanított hím állatot... Tovább

Tovább a lexikonra
Házi kert