Az eltűnt kutyák megtalálásában, az utcán talált kóbor ebek gazdájának mielőbbi értesítésében, illetve a kutyák és új gazdák egymásra találásában is segít egy androidos mobilokon elérhető új magyar alkalmazás. Kutya, kutyakereső, kutyakereső alkalmazás,

hirdetes

Kutyakereső alkalmazás a gazdiknak

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az eltűnt kutyák megtalálásában, az utcán talált kóbor ebek gazdájának mielőbbi értesítésében, illetve a kutyák és új gazdák egymásra találásában is segít egy androidos mobilokon elérhető új magyar alkalmazás. 

Az eltűnt kutyák megtalálásában, az utcán talált kóbor ebek gazdájának mielőbbi értesítésében, illetve a kutyák és új gazdák egymásra találásában is segít egy androidos mobilokon elérhető új magyar alkalmazás. Kutya, kutyakereső, kutyakereső alkalmazás,

A kutyakereső alkalmazás garantálja a gyorsaságot

Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója, az applikáció ötletgazdája szerint az alkalmazás biztosítja azt, aminek a lehető legnagyobb szerepe lehet egy eltűnt házikedvenc megtalálásában: a gyorsaságot.

A kutyakereső segítségével az eltűnt kutyát azonnal meg lehet jelentetni a rendszerben

Az okostelefonokon az eltűnt kutyát gazdája azonnal megjelentetheti a rendszerben a már korábban feltöltött fotók, adatok segítségével a "Kutyám" funkció alkalmazásával. A gazdátlan kutyával találkozók telefonjukkal fotót készíthetnek az állatról, a mobil pedig meghatározza a helyet és az időt, így a háziállatukat kereső gazdik hamarabb megtalálhatják az eltűnt négylábút. 
hirdetes
 

Kutyakereső alkalmazás kapcsolatot biztosít a telepekkel, gyepmesterekkel

Az applikáció harmadik funkciója az örökbefogadásra készülőknek biztosít kapcsolatot a telepekkel, gyepmesterekkel. A civil szervezetek lehetőséget kapnak arra, hogy feltöltsék a náluk élő kutyák adatait, képeit, így a leendő örökbefogadók előre választhatnak az árva ebek között.
 
Az eltűnt kutyák megtalálásában, az utcán talált kóbor ebek gazdájának mielőbbi értesítésében, illetve a kutyák és új gazdák egymásra találásában is segít egy androidos mobilokon elérhető új <a class="autolinkeles" title="mag" href="https://www.agraroldal.hu/mag-kifejezes.html">mag</a>yar alkalmazás. Kutya, kutyakereső, kutyakereső alkalmazás,
Kép forrása: Google Play
 

Magyarországon a házi kedvencek nagy része kutya

Pallós László országos állatvédelmi főfelügyelő (VM) elmondta: Magyarország Európán belül élen jár a kedvtelésből tartott háziállatok terén. Nagyjából minden családra jut egy állat, ezek nagy része kutya – mintegy kétmillió kutya él az országban, közülük azonban több mint százezer gazdátlan, árva vagy kóborol.
hirdetes
 

Több mint egymillió kutya kapott chipet

Számos kormányzati intézkedés született az elmúlt időszakban a helyzet kezelésére: négyévente kötelező eb összeírást kell tartani, január elsejétől pedig a kutyák azonosító chippel való ellátása is kötelezővé válik. Pallós elmondása szerint az elmúlt egy évben több mint egymillió kutyát láttak el chipekkel. 
 

Ingyenesen letölthető a kutyakereső alkalmazás

 A Google Play áruházból ingyenesen letölthető a Vigyél haza! applikáció. A kutyakereső egyelőre csak Android okostelefonokon alkalmazható.
 

Forrás: MTI

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

brucellózis (brucellosis)

a szm., a kiskérődzők és a sertés brucellózisának van a legnagyobb gyak. jelentősége.... Tovább

infúzió

nagyobb mennyiségű folyadéknak a szervezetbe juttatása folyadék, elektrolitek és egyéb... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok