Megmutatom a legszebb kerti pavilonokat

Csodálatos kerti pavilonok és kerti bútorok

Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Megmutatom a világ 10 legszebb kerti pavilonját, az összeállításban szerepelnek meseszép kerti bútorok, kerti kiegészítők is. Végig nézve a képeket mindegyiket elfogadnám, már csak egy hatalmas kertre van szükségem! 

Csodaszép kerti pavilonok, kerti bútorok

Itt a tavasz, ilyenkor minden percet a szabadban szeretnék tölteni, bográcsozni, sütögetni, olvasni, pihenni szeretnék a kertben, olyan régen volt már rá alkalmam. A kerti bútorok ebben hatalmas szerepet töltenek be, minél kényelmesebb, és szebb a bútor vagy a kerti pavilon, annál szívesebben töltjük a szabadban az időnket.

Nekem tökéletes munkahelyem van, otthon dolgozom és írom nektek a cikkeket, semmi más nem kell ehhez, csak egy laptop. Úgyhogy idén már építem is a kertben az egyik legszebb kerti pavilont, beszerzek egy nagyon szuper és kényelmes kerti bútort, majd megfogom a gépemet, és kiülök a szabadba. Annyira jó lesz, már nagyon várom! Egy bajom van csak, nagyon nehéz megtalálnom a tökéletes kerti pavilont, a kerti bútort pedig főleg.

A legszimpatikusabbnak a Robinia Group Kft. kertberendezési termékei találtam eddig, ezeket nagyon sokan ajánlottam nekik. Tetszik egyelőre benne, hogy akácból készülnek a termékek, én nem szeretem a fenyőt például, mert gyantás. Szóval az akác ideális lenne számomra, de még eldöntöm. Na, de nem beszélek magamról többet, tudom, hogy titeket a képek érdekelnek, azokat pedig meg is találhatjátok a következő oldalon! 

Csodaszép kerti pavilonok, kerti bútorok

Képek forrása: Harmónia Függönyszalon

Csodaszép kerti pavilonok, kerti bútorok

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

takarmánykonyha

régebben a takarmány különleges előkészítésére (pörkölés, főzés, szénatea-készítés... Tovább

ragadós galaj (Galium aparine L.)

a búzafélék (Rubiaceae) családjába tartozó egyéves, fekvő v. kapaszkodó szárú, fehér... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek