SZILVESZTERI BULI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK: STÍLUSOSAN KÖSZÖNTJÜK 2022-T

Ötletek a szilveszteri parti dekorációjához – 3+1 tipp az ünnepi dekor felhasználására

ZH, NA
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Ezekkel a szilveszteri parti dekorációs ötletekkel gyönyörű megjelenést készíthetsz otthonodba, az asztalra, ablakaidra és sok másra.

szilveszteri dekor

Igen, az újévi – szilveszteri parti dekorációs ötletek különbözhetnek a többi ünnepi dekorációtól. A gyümölcsöket és a virágokat régóta használják egész évben az otthon díszítésére, de igazán a téli ünnepek idején jönnek létre igazán, amikor illatuk, színük és formájuk csábító keveréke az újévben is élénkíti a karácsonyi dekorációs ötleteinket.

A narancs és a szegfűszeg hagyományos kedvencek a fahéjjal, a csillagánizzsal és a fűszernövényekkel együtt. A változatosság érdekében próbáljunk meg más citrusféléket használni, hogy változást hozzunk a különböző árnyalatokkal és méretekkel.

Annak érdekében, hogy az elrendezések hosszabb ideig a legjobbak legyenek, győződjünk meg arról, hogy szabadon áramlik a levegő, és a további színes textúra érdekében próbáljunk meg szalagokat és apró díszeket használni.

SZILVESZTERI BULI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK: STÍLUSOSAN KÖSZÖNTJÜK 2022-T

Mire beköszönt az újév, az ünnepi díszítőelemek kissé fáradtnak tűnhetnek – ezért érdemes felfrissíteni és megújítani őket újévi parti dekorációs ötletekkel. Ha ilyenkor szórakozni szeretnénk, szánjunk néhány percet rá, hogy felfrissítsük karácsonyi díszítésünket szilveszterre.

Hozzáadhat újonnan szedett lombozatot kandallódekorációs ötleteinkhez, füzér- és karácsonyi koszorú ötleteinkhez, kicserélhetjük a karácsonyi lámpáinkban az elemeket, és megfontolhatunk egy vagy két új dekorelemet, hogy örömet szerezzünk a látogatóknak – különösen, ha már üdvözöltük őket otthon az ünnepi szezonban.

A szárított narancs és citrusfélék mellett más szezonális kedvenceket is kereshetünk, mint például a mikulásvirág és a fenyőtoboz kézműves ötletek, amelyek 2022-ben stílusosan csengetnek.

MI A LEGJOBB SZILVESZTERI DÍSZÍTÉSI ÖTLET?

A legjobb újévi dekorációs ötletek között szerepel a nagyszerű világítás – az elemmel működő lámpáktól a legjobb gyertyákig –, amely megalapozza a színteret. Folytassuk az érzékek megszólítását az illatokkal – ideális esetben friss, szezonális lombozattal, de ha nem, akkor a legjobb otthoni illattal varázsolhatjuk a kívánt hangulatot – élénkre vagy nyugodtra.

1.    GYERTYA A DOHÁNYZÓASZTALON

Ez egy szép ötlet egy újévi vagy karácsonyi asztal központi eleméhez. Készíts lenyűgöző látványt egy lámpással, amelyet szárított narancsszeletekkel, bogyókkal és virágokkal díszítesz.

Szükséged lesz:

Lámpás vagy nagy üvegváza, moha, narancsszeletek, tömb gyertya, virágok és lombok

Készítés:

 1. Helyezz egy réteg mohát a lámpa aljára.
 2. Tégy egy karikát narancsszeletekből az alap körül a moha és az üveg közé.
 3. Helyezz egy tömb gyertyát a lámpába, és szilárdítsd meg a mohát, hogy biztonságosan a helyén maradjon.
 4. Befejezésül adj hozzá egy réteg dekoratív virágokat és bogyókat, például rózsát, viaszvirágot és hypericumot.

2. ÜNNEPI GYÜMÖLCS DOBOZ

Helyezz újra egy régi gyümölcsös ládát vagy tálcát egy ünnepi gyümölcsös bemutató részeként. Ez lehet egy önálló központi elem, vagy egy ünnepi asztali dísz részeként.
 

Szükséged lesz:

Műanyag zacskó, kapcsok vagy gombostűk, virágüzleti oázis, fadoboz vagy láda, narancs, fa tiplik, levél és virág választék

Késszítés:

 1. Béleljük ki a dobozt vízálló réteggel, például újrahasznosított műanyag zacskóval, és rögzítsük kapcsokkal vagy tűkkel.
 2. Vágjunk ki néhány virágüzlet oázist, hogy szépen illeszkedjen, majd merítsük vízbe, amíg át nem ázik, mielőtt a dobozba helyeznénk.
 3. Helyezzük be a dübeleket az oázisba, egyenletesen helyezzük el őket a doboz mentén, enyhe szögben, a narancsokkal.
 4. Fedük le a dübeleket és az oázist lombszárakkal és virághajtásokkal. Rózsa, gyógynövények, hypericum bogyók, viaszvirág és szezonális lombozat keverékét használjuk.

3. FENYŐTOBOZ VÁZÁK

Ez az egyszerű fenyőtoboz kézműves ötlet színes módja egy kandalló, polc vagy szekrény felöltöztetésének. Néhány csepp fenyő illóolajjal köszönthetjük az újévi ünnepségre érkező vendégeket.
 

Szükséged lesz:

Átlátszó üvegvázák, fenyőtobozok, spray festék választék, kartondoboz (permetezéshez), illatosító olaj.

Készítés:

 1. Tegyünk néhány fenyőtobozt egy kartondobozba, és permetezzük be a festékkel, miközben permetezés közben rázzuk meg a dobozt, hogy teljesen befedje.
 2. Ismételjük meg a különböző színekkel, amíg az összes fenyőtoboz fel nem díszített.
 3. Amikor a festék megszáradt, helyezzük át a fenyőtobozokat átlátszó vázákba.
 4. Adjunk hozzá néhány csepp illóolajat a szoba illatosításához.

4. MIKULÁSVIRÁG GYŰJTEMÉNY

A karácsonyi lombozat ötletei és vágásai kissé megfonnyadhatnak az ünnepi időszak előrehaladtával, de a cserepes növények, például a mikulásvirág előnye, hogy a szezon során a legjobban fognak kinézni – amint ez a vonzó dekoráció is mutatja.
 

Szükséged lesz:

Különböző méretű Mikulásvirág növények gyűjteménye, beltéri konténerek, tortakupola és tálcák

Készítés:

 1. Az összes újévi dekorációs ötleted közül ezt a legkönnyebb összerakni.
 2. Egyszerűen rendezd el a mikulásvirág növényeid egy tálcán, és csoportosítsd őket egy vonzó, különböző magasságú és méretű bemutatóba.
   

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

kéntartalmú gombaölő szerek

a legrégebben használt növényvédő szerek; alkalmazásukat megkönnyítette, hogy a... Tovább

koronafürt (Coronilla)

a pillangósok családjának egyik nemzetsége; fajai közül hazánkban a tarka k(C. varia)... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek