Itt a tavasz, megérkezett a jó idő, egyre több alkalom nyílik arra, hogy süssünk-főzzünk a kertben! Éppen ezért megmutatom, hogyan alakíthatunk ki stílusos grillezőt!

Trükkök grillezéshez
Mielőtt megmutatnám nektek a szebbnél szebb grillező-ötleteket, mondanék pár jó tanácsot, amik segíteni fognak abban, hogy istenien finom ételeket készítsetek a grillen! Első és legfontosabb dolog a tisztaság! Mindig ügyeljetek arra, hogy a grillrács, vagy éppen a tárcsa teljesen tiszta legyen, ezt úgy érheted el, hogy sütés után és sütés előtt is megtisztítasz mindent! Azért érdemes sütés előtt is, mert a por lerakódik mindenhol, így a rácson is.
Második fontos dolog, hogy ne hagyd magára a grillezőt soha! Nagyon könnyen bekövetkezhet a baj, hogyha ott hagyod a sülő húsokat a rácson. Harmadik fontos dolog, hogy minden esetben kend meg a rácsot valamilyen zsiradékkal, a legjobb, hogyha szalonnát használsz. Így nem fog leragadni a hús, és sokkal jobb ízű lesz!
A pár tanács után pedig jöjjenek a csodálatosan szép és kreatív grillező-ötletek, amiket a következő oldalon osztok meg veletek!

