A gyümölcsösökben használt Goodyear gumiabroncsok

Mi köze a gumiabroncsnak a jó terméshez?

Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

A Goodyear bemutatja a gyümölcsösökben használt traktorokra kifejlesztett új termékcsaládját
A gyümölcsösökben használt Goodyear gumiabroncsok

A Goodyear bemutatja a gyümölcsösökben használt traktorokra kifejlesztett új termékcsaládját

Érnek a gyümölcsök, lassan ránk köszönt a szüret, és sok gyártó kínálatában szerepelnek kifejezetten erre az iparágra kifejlesztett traktorok és gépek. Ezeknek az általában kicsi és roppant mozgékony gépeknek a magasságát, szélességét, de még a hosszát is úgy alakítják ki, hogy minél könnyebben mozoghassanak a fák, ágak és
szőlőtőkék között.

A Goodyear szép számmal ad el gumiabroncsokat az ilyen munkagépek számára. A vállalat piaci helyzete megerősítéseként örömmel jelenti be az új, egyedi méretű Optitrac DT812 és DT818 típusú gumiabroncsokat, melyeket kifejezetten a gyümölcs- és szőlőtermesztésben használt gépekre fejlesztettek ki.

Az Optitrac DT812 egy alacsony oldalfalú, 70-es sorozatú gumiabroncs. Keskeny futófelületének köszönhetően még a legszűkebb sorok közt is könnyű vele manőverezni. Kis átmérője ellenére kellő szabad magasságot biztosít a talaj felett, ugyanakkor elég alacsonyan tartja a gépet ahhoz, hogy jóval az ágak szintje alatt mozoghasson. A fordulási kör a lehető legkisebb, ami igen fontos a fák és tőkék közti szűk helyen való mozgásnál.

Az Optitrac DT818 16, 18 és 20 colos mérete meglehetősen egyedi a gumiabroncsiparban: ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik, mint a széles DT812 típus, de még további lehetőségeket is magában rejt. A kisebb oldalfal magasság és a szélesebb futófelületű abroncs lehetővé teszi, hogy csökkentsük a munkagép teljes magasságát, miközben növeljük a teherszállítási kapacitást. A szuper-széles DT818 emellett nagyobb oldalirányú stabilitást biztosít, ami különösen a domboldalakon jelent előnyt.

Az Optitrac DT812 és DT818 gumiabroncsok forgási kerülete azonos, így a gépen könnyen ki lehet cserélni egyik típust a másikra.


Az Optitrac DT812 és DT818 abroncsok minden európai talajtípuson jól teljesítenek. A könnyebb vízelnyelés érdekében a gumik egyenletes nyomáseloszlással nehezednek a földre. A talaj laza és levegős marad, optimális terepet biztosítva a gyökerek növekedésének, ami jobb termést biztosít.

Hűséges vásárlóink között nem csak egyéni gazdálkodók, de traktor- és gépgyártók is találhatók, akik az Optitrac DT812 és DT818 abroncsokat választották új modelljeik számára.

Az új DT812 és DT818 modellek révén a Goodyear egyedülállóan széles skálát kínálaz Optitrac gumiabroncsokból, igyekezve kielégíteni a gyümölcsösökben és szőlészetekben felmerülő különleges igényeket.

Ezentúl, ha legközelebb bort kortyolgat vagy gyümölcsöt majszol, jusson eszébe a Goodyear Optitrac!

A nagysikerű Optitrac DT800, DT806, DT824 és DT830 termékcsalád részeként a teljes Optitrac készlet 52 különböző méretben készül. Az új DT812 és DT818 Optitrac a
következő méretekben kapható

, azonos forgási kerület szerint felsorolva (1. táblázat).

További információk:

Goodyear Dunlop Tires Kft.

Tó Park

2045 Törökbálint

T.: 06-23/514-400

F.: 06-23/514-490

www.goodyear.hu

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

androgén hormonok

a hímekre jellemző ->másodlagos nemi jelleget kialakító —>ivari hormonok. Anabolitikus... Tovább

Poloska

A poloskák (Heteroptera) az ízeltlábúak törzsében a rovarok osztályának... Tovább

Tovább a lexikonra