A gyümölcsösökben használt Goodyear gumiabroncsok

hirdetes

Mi köze a gumiabroncsnak a jó terméshez?

A Goodyear bemutatja a gyümölcsösökben használt traktorokra kifejlesztett új termékcsaládját
A gyümölcsösökben használt Goodyear gumiabroncsok

A Goodyear bemutatja a gyümölcsösökben használt traktorokra kifejlesztett új termékcsaládját

Érnek a gyümölcsök, lassan ránk köszönt a szüret, és sok gyártó kínálatában szerepelnek kifejezetten erre az iparágra kifejlesztett traktorok és gépek. Ezeknek az általában kicsi és roppant mozgékony gépeknek a magasságát, szélességét, de még a hosszát is úgy alakítják ki, hogy minél könnyebben mozoghassanak a fák, ágak és
szőlőtőkék között.

A Goodyear szép számmal ad el gumiabroncsokat az ilyen munkagépek számára. A vállalat piaci helyzete megerősítéseként örömmel jelenti be az új, egyedi méretű Optitrac DT812 és DT818 típusú gumiabroncsokat, melyeket kifejezetten a gyümölcs- és szőlőtermesztésben használt gépekre fejlesztettek ki.

Az Optitrac DT812 egy alacsony oldalfalú, 70-es sorozatú gumiabroncs. Keskeny futófelületének köszönhetően még a legszűkebb sorok közt is könnyű vele manőverezni. Kis átmérője ellenére kellő szabad magasságot biztosít a talaj felett, ugyanakkor elég alacsonyan tartja a gépet ahhoz, hogy jóval az ágak szintje alatt mozoghasson. A fordulási kör a lehető legkisebb, ami igen fontos a fák és tőkék közti szűk helyen való mozgásnál.

hirdetes

Az Optitrac DT818 16, 18 és 20 colos mérete meglehetősen egyedi a gumiabroncsiparban: ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik, mint a széles DT812 típus, de még további lehetőségeket is magában rejt. A kisebb oldalfal magasság és a szélesebb futófelületű abroncs lehetővé teszi, hogy csökkentsük a munkagép teljes magasságát, miközben növeljük a teherszállítási kapacitást. A szuper-széles DT818 emellett nagyobb oldalirányú stabilitást biztosít, ami különösen a domboldalakon jelent előnyt.

Az Optitrac DT812 és DT818 gumiabroncsok forgási kerülete azonos, így a gépen könnyen ki lehet cserélni egyik típust a másikra.


Az Optitrac DT812 és DT818 abroncsok minden európai talajtípuson jól teljesítenek. A könnyebb vízelnyelés érdekében a gumik egyenletes nyomáseloszlással nehezednek a földre. A talaj laza és levegős marad, optimális terepet biztosítva a gyökerek növekedésének, ami jobb termést biztosít.

hirdetes

Hűséges vásárlóink között nem csak egyéni gazdálkodók, de traktor- és gépgyártók is találhatók, akik az Optitrac DT812 és DT818 abroncsokat választották új modelljeik számára.

Az új DT812 és DT818 modellek révén a Goodyear egyedülállóan széles skálát kínálaz Optitrac gumiabroncsokból, igyekezve kielégíteni a gyümölcsösökben és szőlészetekben felmerülő különleges igényeket.

Ezentúl, ha legközelebb bort kortyolgat vagy gyümölcsöt majszol, jusson eszébe a Goodyear Optitrac!

A nagysikerű Optitrac DT800, DT806, DT824 és DT830 termékcsalád részeként a teljes Optitrac készlet 52 különböző méretben készül. Az új DT812 és DT818 Optitrac a
következő méretekben kapható

, azonos forgási kerület szerint felsorolva (1. táblázat).

További információk:

Goodyear Dunlop Tires Kft.

Tó Park

2045 Törökbálint

T.: 06-23/514-400

F.: 06-23/514-490

www.goodyear.hu

Forrás: Agrárágazat

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Gyomirtó Betanal Expert

Folyékony gyomirtó permetezőszer cukorrépa és vöröshagyma kelés utáni... Tovább

angolna (Anguilla anguilla)

az angolnafélék (Anguillidae) családjába tartozó csontos hal. Alakja kigyószerű, színe a... Tovább

Tovább a lexikonra