Így készíts befőttesüvegekből fűszeres kertet: Néhány fontos tanács a befőttesüveges fűszeres kerthez

hirdetes

Így készíts befőttesüvegekből fűszeres kertet: meglepően egyszerű, praktikus és olcsó

VN, NA
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Néha a legjobb megoldások nemcsak a legegyszerűbbek, hanem nagyon olcsóak is. A most bemutatott fűszerkertet is nagyon egyszerű elkészíteni, és szinte semmibe sem kerül, mert egy pár kiürült, elmosott befőttesüvegen kívül nagyon másra nem lesz szükséged.

Fűszeres kert befőttesüvegből így készül

Miért éri meg otthon fűszernövényeket ültetni?

A legjobb éttermekben hidd el, hogy nem használnak zacskós fűszereket. Minden valamire való szakács tudja, hogy az igazán jó ételek titka a friss alapanyagokban rejlik, és nem jelentenek ez alól kivételt a fűszerek sem. Szeretnél te is friss fűszernövényekből mennyei étkeket készíteni? Gyakran van szükséged illatos bazsalikomra, vagy egy kis frissítő mentára? Az otthon termesztett az alapanyagok nemcsak nagyon ízes ételeket eredményeznek majd, hanem jóval egészségesebbek is, mint a zacskós verziók, amikről sokszor azt sem tudjuk, hogy mit tartalmaznak pontosan. Szóval szeretnél saját mini konyhakertet fűszernövényekből otthonra? Akkor most jól figyelj, mert mutatunk egy lenyűgözően egyszerű megoldást, amihez csak néhány kiürült befőttesüvegre lesz szükséged!

hirdetes

Készíts fűszeres kertet befőttesüvegekből!

hirdetes

A legtöbb gyógynövény termeszthető beltéri edényben, és sok nem fás, zsenge fajta, mint például a koriander, a petrezselyem, a bazsalikom és a majoránna, kisebb cserépben, akár befőttesüvegben is megterem! A befőttesüvegek tele mindenféle csodás növénnyel ablakpárkányba rendezve nemcsak nagyon hasznosak, praktikusak, de még szuper jól is mutatnak! A befőttesüvegekkel csak egy baj van: nincsen vízelvezetés. Azonban nm kell aggódni, mert vannak trükkök, amikkel ezt nagyon egyszerűen orvosolni lehet, anélkül, hogy lyukat kéne fúrni az üvegen. 

Mi ez a technika? Hogyan működik az egész? Hogyan lehet befőttesüvegekből fűszeres kertet csinálni a párkányba? Lapozz egyet és megmutatjuk a teljes folyamatot!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

juh elnevezései

az ivar és kor szerint való megkülönböztetést szolgálják. így a hímivarú egyed a kos, a... Tovább

Gombaölo Sereno

Gombaölő permetezőszer a szőlőperonoszpóra és a burgonya fitoftóra ill. alternáriás... Tovább

Tovább a lexikonra
Növénytermesztés